Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

ORAC-MAX 21 - en hjælp til alle, der ikke spiser nok frugt og grønt

ORAC-MAX 21 med alle de livsvigtige phyto-næringsstoffer fra 21 forskellige frugter og grønsager. Et kostkomplekt naturmiddel, der vil øge dit immunforsvar og gavne dit humør og velbefindende. Lettere bliver det ikke at gøre din kost mere næringsrig og afbalanceret - hver dag!

Frugter og grønsager indeholder foruden de kendte næringsstof­fer - proteiner, kulhydrater, fedt, vitaminer og mineraler - også de såkaldte phyto-næringsstoffer eller se­kundære plantestoffer, en gruppe stoffer, som forskerne i de senere år har vist stor interesse. Der er ta­le om tusinder af lavmolekylære forbindelser, som har stor betydning for planternes forsvar, da de beskytter mod sygdomme, insekter, dyr og andre planter. Planternes terapeutiske virkning skyldes i langt de fleste tilfælde de sekundære plantestoffer.

Så tidligt som i 1994 udgav Kræf­tens Bekæmpelse et hefte, hvor der blev gjort opmærksom på phyto-næringsstoffernes kræfthæmmen­de egenskaber. Kræft er er meget kompliceret sygdom, hvor en normal celle i flere trin udvikles til en ondartet celle. Laboratorie­-undersøgelser viste ifølge forfatterne dr. med Eivin Thorling, rektor læge Ph.D. Kim Overvad og læge Ph.D. Anne Tjønneland, at phyto-næringsstofferne kan bremse eller forhale denne proces.

Phyto-næringsstofferne har - ligesom betacaroten, vitamin C og E og selen - evnen til at opfange de så­kaldte frie radikaler og kaldes så radikalfangere eller antioxidanter. Frie radikaler er reaktive, farlige stofskifteprodukter, der dannes i alle celler, hvor der forarbejdes ilt. De menes at være årsag til en lang række sygdomme og til aldringsprocessen, idet de angriber de beskyttende cellemembraner og livsvigtige proteiner og derved skader arvemassen.

Ifølge den tyske skønhedskirurg professor Werner Mang fra Bodensee-Klinik i byen Lindau ligger nøglen til at holde sig ung netop i cellernes stofskifte. Han anbefaler såkaldt biologisk "anti-aging", før man lader sig operere. Dvs. at man løbende supplerer kosten med tilskud af vitaminer, mineraler, sporelementer og phyto-næringsstoffer for at bremse de frie radikalers ødelæggende kædere­aktion i kroppens celler.

Lige siden Mikkel Hindhede (1862-1945) begyndte at lære dan­skerne, at vejen til "fuldkommen sundhed" går over en kost, som i hovedsagen er vegetarisk, har vores sundhedsmyndigheder med skiftende ihærdighed og succes prøvet at få den danske befolkning til at spise mere frugt og grønt. En ulige kamp med en gigantisk fø­devareindustri, der med alle mid­ler søger at få fat på forbrugerne med produkter, der - sunde eller usunde - smager godt.

Det bevirker, at de fleste af os får for lidt antioxiderende og bakte­riehæmmende  næringsstoffer - vigtige byggeklodser for et velfun­gerende immunsystem.

Det er forståeligt, at ikke alle sy­nes om broccoli, grønkål, peber­rod og andet, der for mange ikke umiddelbart er velsmagende. Men nu kan du sikre dig på en meget fornuftig måde takket være ORAC-MAX 21 kapsler, der giver dig alle de livsvigtige phyto-næringsstoffer, du har brug for, i relevante mængder og beskyttet i kapsler!

Ideen med vitamin/mineraltabletter er at forsyne kroppen med koncen­trerede næringsstoffer. ORAC-MAX 21 kapsler supplerer med en bred vifte af nærende og styrkende substanser fra 21 forskellige frugter og grønsager. De er ikke alene livsvigtige for hver eneste celle, de kan også være med til at forebygge et stort antal sygdomme og medvirke i deres helbredelse.

Dåse med 90 kapsler. Dosering: 1-3 kapsler daglig i forbindelse med måltiderne. Ind­tages med rigelig væske.

OPAC-MAX 21 kapsler forhandles af apoteker, Matas og helsekostforretninger.

Læs også:
Forstå ORAC - og antioxidant-værdier
Spis grønnere med ORAC-MAX 21!
ORAC-MAX 21 - frugt og grønt i kapsler
Hvedekim - med en ORAC-værdi på 13.800
Vitaminer i frugt og grønt løfter humøret
Polyfenoler kan mindske risikoen for kræft i tarmen
Frugt og grønt redder dig fra at dø af en hjertesygdom

Referencer:
Carper J.: Stop Aging Now!, New York 1995, Mad, din mirakelmedicin, Køben­havn. 1999, Mirakelkost til din hjerne, København. 2000.
Colditz, G. A.: Increased Green and Yellow Vegetable Intake and Lowered Cancer Deaths in an Elderly population, American Journal of Nutrition, Jan. 1985, 41(1), 32-36.

Health News 2011

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012