Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Spis grønnere med ORAC-MAX 21!

ORAC-MAX 21 en praktisk hjælp til mere frugt og grønt - hver dag! 

Frugt- og grøntekstrakt i pulver og kapsler.

Et kosttilskud der daglig giver dig mest af det hele i frugt og grønt. En ernærings-kostforsikring i farver, næringsstoffer og antioxidanter, der beskytter kroppens celler mod nedbrydning.

ORAC-MAX 21 kapsler indeholder ekstrakt af 21 forskellige frugter og grønsager samt grøn the med 40% naturlige antocyanidiner, flavonoider og polyphenol-antioxidanter, der gavner sundheden.

ORAC-MAX 21 fremstilles af følgende ingredienser: Solbær, æbler, ananas, papaya, jordbær, agurk, tomater, kirsebær, grapefrugt, blåbær, grøn the, grønne/blå vindruer, oliven, hvidløg, gulerødder, løg, broccoli, asparges, kål, abrikos og maltodextrin fra majs.

Anvendes daglig fra 1-3 kapsler.

3 kapsler svarer til et måltid med 4-5 stykker frugt og grønt - et praktisk supplement til din daglige kost!

Vi spiser for lidt frugt og grønt 
Over halvdelen af danskerne, nærmere betegnet 55 pct, synes, at de officielle anbefalinger om at spise 600 gram frugt og grønt om dagen er alt for meget. Det gæl­der især mændene. 60 pct. mener således, at det er svært at få mere broccoli og flere æbler passet ind i de daglige måltider.

Det fremgår af en undersøgelse, som udviklingsprojektet "6-om-dagen" har offentliggjort.

Udviklingsprojektet er et sam­arbejde mellem Fødevaredirekto­ratet, Kræftens Bekæmpelse og frugt- og grønterhvervet.

Undersøgelsen viser også, at selv om vi siger, at det er svært at spise 600 gram grønt om dagen, er der ifølge projektchef Morten Strunge Meyer i Kræftens Be­kæmpelse en tendens til, at dan­skerne spiser grønnere.

Og hvorfor er det så, at vi abso­lut skal spise 600 gram grønt om dagen. Jo, ifølge kosteksperterne kan et højt forbrug være med til at forebygge en række sygdomme som hjerte/karsygdomme, kræft, overvægt og sukkersyge.

"Især med hensyn til hjerte/kar­sygdomme har vi den allerbedste dokumentation for, at frugt og grønt virker forebyggende. Det er interessant, for netop åreforkalkningssygdomme er så klart den største "dræber" i den vest­lige verden", siger adm. overlæge Steen Stender, medlem af Ernæringsrådet.

... men ikke bare grønnere!
Mange af de kræftforebyggende stoffer i frugt og grønt er farvestof­fer, og når vi spiser mange forskel­lige farver, får vi også mange forskellige stoffer, og dermed den bedst mulige beskyttelse mod kræft. Et supplerende råd til "6-om-dagen"-anbefalingen kunne derfor være: spis frugt og grønt i flere forskellige farver hver dag, si­ger toksikolog Vibeke Breinholt.

Læs også:
Forstå ORAC - og antioxidant-værdier
ORAC-MAX 21 - en hjælp til alle, der ikke spiser nok frugt og grønt
ORAC-MAX 21 - frugt og grønt i kapsler
Hvedekim - med en ORAC-værdi på 13.800
Vitaminer i frugt og grønt løfter humøret
Polyfenoler kan mindske risikoen for kræft i tarmen
Frugt og grønt redder dig fra at dø af en hjertesygdom

Health News 2011

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012