Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Diabetes KAN overvindes

Vi gør op med myterne om kost og medicin - og giver dig tips til, hvordan du reducerer din risiko!

FUP: Hvis du er i højrisikogruppen for at udvikle sygdommen, får du den helt sikkert.

FAKTA: Forsøget Diabetes Prevention Program, der fulgte flere end 3.000 overvægtige, præ-diabetiske mænd og kvinder ved 27 forskningscentre, viste, at de, der tabte sig bare en lille smule og dyrkede motion regelmæssigt (målet var 30 minutter fem dage om ugen) reducerede deres risiko for at udvikle type II diabetes med 58% (deltagere på 60 år og derover reducerede risikoen med hele 71%!). "Hvis du er overvægtig, skal du forsøge at reducere dit daglige indtag med 500 kalorier", siger Christine Tobin fra American Diabetes Association (ADA).

FUP: Diabetikere skal spise en særlig kost.

FAKTA: For ikke så længe siden skulle diabetikere holde sig helt fra søde sager og skære drastisk ned på indtaget af kulhydrater. Men en hel række nye forskningsresultater tyder på, at diabetikere helst skal følge de samme sunde retningslinjer som alle andre: Masser af frugt, grønsager, fuldkorn, magert kød og kalorielette mælkeprodukter - og sparsomme mængder af hjertesunde fedtstoffer.

FUP: Der findes en kur mod diabetes.

FAKTA: Uanset hvad Halle Berry siger (hun annoncerede i 2007, at hun var blevet kureret for sin type I-diabetes), så ER der ikke nogen kur for hverken type I eller type II, siger Sue Kirkman, MD, vicedirektør for ADA. Ifølge et forsøg, der er offentliggjort i Annals of Internal Medicine, kan 56% af type II-diabetikerne kontrollere deres blodsukker uden medicin, hvis de spiser middelhavskost.

Men patienter med diabetes type-II kan få imponerende hjælp med Insu Complex kapsler - læs: Godt nyt for diabetikere med Insu Complex

FUP: Overvægt giver diabetes.

FAKTA: Overvægt betyder ikke, at man automatisk får diabetes. Faktisk er 34% af alle amerika­nere på 20 år og derover overvægtige, men kun 10,7% har diabetes. Men eksperterne er enige om, at svær overvægt, særligt i kombination med en genetisk disposition for diabetes, kan udløse sygdommen. Forskning offentliggjort i The Journal of the American Medical Association viste, at personer, der var svært overvægtige ved 50-års alderen og tog 10 kg på, havde fem gange så stor risiko for at udvikle diabetes i forhold til dem, der ikke var svært overvægtige ved de 50.

Health News 2011

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012