Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Coenzym Q10 i kræftbehandlingen

Coenzym Q10 er ikke nogen nyskabelse inden for kræftbehandlingen - stoffet er længe blevet anvendt som supplement til kemoterapi for at dæmpe bivirkningerne af denne. Det er meget vanskeligt at dosere kemoterapi rigtigt, fordi den dosis, der kræves for at slå en kræftcelle ihjel, ofte også dræber raske celler. En nogenlunde effektiv form for kræftbehandling er Adriamycin, men den er besværlig at anvende, fordi mange af de patienter, der har fået den, udvikler alvorlige hjerteproblemer. Forskerne har fundet frem til, at Adriamycin tømmer hjertemusklen for coenzym Q10 - og hvis man giver de to stoffer sammen, forsvinder skaderne på hjertemusklen.

Forsøg ved New England Institute har målt, hvor stor en mængde fremmede elementer, der renses ud af blodstrømmen hhv. med og uden supplerende anvendelse af coenzym Q10. Resultaterne viser, at udrensningen går dobbelt så hurtigt hos personer, der har fået coenzym Q10, i forhold til dem, der ikke har. Kræftpatienter er særligt udsatte for ophobning af giftstoffer, og hvis coenzym Q10 kan medvirke til at udskille disse stoffer fra kroppen dobbelt så hurtigt, så støtter vi det helhjertet.

Et andet forsøg viste, at dyr, der blev behandlet med coenzym Q10, udviklede svulster 31% langsommere end dyr, der ikke blev behandlet. Denne immunstyrkende virkning har vist sig at kunne fordoble aktiviteten i fagocytterne (rengøringscellerne) og give et mærkbart højere antal antistoffer. Man undersøgte levetiden hos mus, som var blevet påført kræft og siden fik behandling enten med eller uden coenzym Q10. De mus, som havde fået coenzym Q10, levede i 300 dage eller mere, mens de, der ikke havde fået behandling, levede i maksimalt 132 dage.

En nyligt offentliggjort forskningsrapport fortæller, at brystkræftsvulster er specielt modtagelige for høje doser af coenzym Q10. Ved doser fra 180 mg og op til 300 mg pr. dag oplevede brystkræftpatienter, at deres svulster langsomt blev mindre og i nogle tilfælde forsvandt helt.

Det er ikke formålet med denne bog at diagnosticere sygdom eller at give specifikke medicinske råd. Formålet er alene at informere. Forfatterne ønsker, at læseren anvender den information, der præsenteres her, i samråd med professionelle helsevejledere.

Super Q10 - når coenzym Q10 skal være virksomt, prisgunstigt og naturligt.

Bogens originaltitel: Drs Donsbach and Alsleben tell you what you need to know about Holistic Cancer Therapy.

Health News 2011

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012