Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Alzheimer's og E-vitamin

Når man rammes af Alzheimer's, betyder det ikke blot en enorm begrænsning af livsmulighederne for den, der rammes, men også for hans/hendes omgivelser. De to første faser, som er kendetegnet ved let glemsomhed, problemer med at finde de rigtige ord og angst for (jobmæssige) udfordringer eller ukendte situationer, affinder man sig bare med, og "svaghederne" bliver enten slet ikke registreret af omgivelserne, eller også bliver de fejlfortolket som mangel på interesse eller almindelig dovenskab.

I de følgende faser sker der flere tab, f.eks. af evnen til at køre bil eller håndtere penge, hukommelsen svigter mere og mere, og generelt falder aktivitetsniveauet. Derefter begynder den egentlige demens: Dagligdags opgaver bliver til uoverstigelige forhindringer, de pårørende må hjælpe til med påklædning, kropspleje og spisning, og den psykiske belastning for omgivelserne bliver mere og mere udtalt i denne fase.

Til slut mister patienten forbindelsen til omverdenen, kan ikke længere finde hjem eller glemmer navnene på sine børn. Aggressivitet, tilbagetrukkethed, angst og tilbagevenden til et barnligt handlemønster kan optræde i disse fremskredne faser. Til slut har såvel patienten som de pårørende brug for hjælp udefra.

Der findes på nuværende tidspunkt ikke præparater, der er i stand til at helbrede Morbus Alzheimer (morbus er det latinske ord for sygdom). Og de nøjagtige årsager til sygdommen er heller ikke kendte. Diagnosen er svær at stille, fordi mange af symptomerne er skjulte, og lægerne kan kun udskyde den forringelse af tilstanden, som under alle omstændigheder vil indtræffe, og behandle de problemer, der følger med, såsom søvnløshed og depression.

E-vitamin - indtaget regelmæssigt og i god tid - kan hjælpe med til at dæmme op for de skader, der sker i forbindelse med Alzheimer's.

Kapsler med naturligt E-vitamin giver kroppen en sikker og let optagelig tilførsel af antioxidanter.

Narturligt E-vitamin fra Natur-Drogeriet A/S - når naturligt E-vitamin skal være virksomt og prisgunstigt!

Health News 2011

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012