Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Alzheimer's: Tidlig hjælp til tænketanken

E-vitamins positive indflydelse på Alzheimer's

Den hyppigste demenssygdom i Tyskland er Alzheimer's. Symptomerne på denne aldersbetingede sygdom, der oftest optræder i den tredje alder, kommer snigende - og kan ramme alle. Det er en god idé at starte med at tage en tilstrækkelig mængde E-vitamin så tidligt som muligt, for noget tyder på, at antioxidanten kan bremse forløbet af den hidtil uhelbredelige demenssygdom.

Årsagerne til Alzheimer's er endnu ikke helt udforskede - på trods af, at den tyske forsker Alois Alzheimer allerede i 1907 opdagede symptomerne. Men man ved, at det drejer sig om en neurologisk forstyrrelse, hvor hjernens nerveceller bliver beskadigede og til slut dør.

Denne proces begynder en årrække, før de første tegn optræder. Under dette næsten umærkelige sygdomsforløb bliver der frigjort en øget mængde højaggressive frie radikaler, som også kan beskadige nervecellerne i hjernen og dermed indskrænke hjernens funktionalitet. E-vitamin kan i sin egenskab af antioxidant "radikal-fanger" gribe ind i denne proces ved at neutralisere disse aggressive forbindelser.

Det første tegn på Alzheimer er glemsomhed og problemer med at finde de rigtige ord. I første om­gang er det kun den ramte selv, der lægger mærke til symptomerne. De såkaldt kognitive egenskaber som orienteringssansen forsvinder først på et senere tidspunkt.

Alzheimer's er i dobbelt forstand en lumsk sygdom: På den ene side ligner de første tegn dem, man ser ved '"almindelig" aldring, og på den anden side er de neurologiske forstyrrelser uhelbredelige. Når symptomerne opdages, kan lægen kun bremse sygdommens fremskriden, og her har E-vitamin vist sig at være virksomt. Forskerne går ud fra, at hvis man starter tidligt i livet med at tage E-vitamin, kan stoffet have en positiv indflydelse på sygdommen og dens følger, inden den bliver mærkbar.

Vidste du, at...

...hjernen kun udgør ca. 2% af kropsvægten, men at den i hviletilstand omsætter mindst 20% af kroppens ilt?

...efter aktuelle skøn vil mere end 20% af befolkningen være over 65 år i år 2020? Det betyder, at alene i Tyskland vil ca. 2 mio. mennesker lide af demenssygdomme. I dag ligger tallet skønsmæssigt på 1.600.000, heraf ca. 900.000 Alzheimer-patienter.

...hjernen hos en 20-25 år gammel mand vejer ca. 1.300-1.400 g og hos en kvinde 1.200-1.350 g? Albert Einsteins hjerne vejede i øvrigt kun 900 g - et glimrende bevis for, at hjernens vægt og personens IQ ikke hører sammen.

Narturligt E-vitamin fra Natur-Drogeriet A/S - når naturligt E-vitamin skal være virksomt og prisgunstigt!

Health News 2011

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012