Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Prostatakræft - sådan beskytter du dig mod sygdommen

Kræft i prostatakirtlen er nr. 2 på listen over årsager til kræftdødsfald hos mænd. Man skønner, at der hvert år kommer 200.000 nye tilfælde til alene i USA, og 31.500 vil dø af sygdommen.

Der er nu kliniske beviser for, at man ved at tilføre den daglige kost standardiseret naturligt tomat­ekstrakt, selen og naturligt E-vitamin kan opbygge et stærkt antioxidant-forsvar mod prostatakræft. Lycopen Complex standardiseret naturligt tomatekstrakt er sat i forbindelse med en reduceret risiko for at udvikle prostatakræft.

Et forsøg foretaget af medicinsk onkolog dr. Omar Kucuk og offentliggjort i 2001 -udgaven af Cancer Epidemiology, Biomarkers and Prevention, evaluerede virkningen af et tilsvarende lycopen-produkt på patienter med prostatakræft.

Resultaterne viste, at de, der var blevet behandlet, havde mindre svulster, lavere serumindhold af PSA (en markør, der anvendes bredt til at påvise prostatakræft) samt tegn på, at svulsterne svinder og bliver mindre ondartede.

Selen
I 1996 beskrev Journal of the American Medical Association resultaterne af et banebrydende forsøg, der viste, at indtagelse af 200 mikrogram selen om dagen gav et opsigtsvækkende 50% fald i kræftdødeligheden og 63% færre tilfælde af prostatakræft i forhold til placebo-gruppen.

Naturligt E-vitamin
Forskning tyder på, at tilskud af E-vitamin generelt kan reducere risikoen for at dø af kræft med op til 41%. Et lavt kropsindhold af E-vitamin hos mænd er specifikt sat i forbindelse med en øget risiko for prostatakræft.

Virksomme, naturlige og prisgunstige produkter i praktisk doseringsform!

 

 

 

Læs også:
Prostata: problemerne, mænd ikke taler om...
Naturlægens bedste prostata-kur
Prostataforstørrelse (BPH) er ikke kræft
Lycopen kan standse BPH
Fra René Caisse's eget arkiv
Lycopen er godt for prostata - flere beviser
Solskin forebygger prostatakræft
Prostata cancer og selenium
Grønsager mod kræft i prostata
Kød bidrager til prostata cancer
Øget livvidde kan give urinvejsproblemer hos mænd
Vitamin E og andre antioxidanter hæmmer væksten af human prostata cancer
Progræs og Ipe Roxo® mod prostata-adenom

 
Health News 2012

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012