Artikler: 7000  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

  Artikler & Produktviden
  Produktfakta
  
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Granatæbler styrker immunforsvaret

Desværre varer det længe endnu, inden vinteren er forbi. Men der findes mange måder at undgå at få en forkølelse på her hen mod slutningen. Noget af det, alle strategier har til fælles, er, at de styr­ker det immunforsvar, som i første omgang skal afværge angreb fra virus og bakterier, inden de kan nå at anrette skader. Således er tilstrækkelige mængder C-vitamin og zink vigtige for et velfungerende forsvarssystem. Men naturen har endnu mere effektive, beskyttende stoffer, som kan booste kroppens egne forsvarsværker.

De såkaldte sekundære plantestoffer som f.eks. polyfenol har en særlig opgave: De beskytter hver eneste celle og er dermed grundlaget for immunforsvaret. Også dagligdagens miljøpåvirkninger som våd og kold vinterluft eller forurening kan svække kroppens eget forsvar. Af denne grund er det især i den kolde tid vigtigt at styrke immunsystemet og cellerne, så virus og bakterier ikke har nogen chance.

Granatæble kan beskytte mod forkølelse
Helt nye forsøg viser, at granatæblers indholdsstoffer beskytter bredt mod forkølelsesvira og bakterier. Med dets unikke kombination af vitaminer, mineraler, sporelementer og sekundære plantestoffer kan det understøtte kroppens eget forsvar optimalt - og frem for alt naturligt.

"Granatæbler indeholder flere sundhedsfremmende antioxidanter, som kan neutralisere frie radikaler og dermed at holde cellerne sunde, end alle andre frugter, vi har undersøgt", fortæller ernæringseksperten, dr. med. S. Grabhorn fra Frankfurt. Den røde frugt har tre gange så mange antioxidanter som rødvin og grøn te. Det skyldes det høje indhold af de stærke polyfenoler, som er typiske for granatæbler. Derfor er granatæblet allerede blevet anvendt i årtusinder for at styrke immunforsvaret og aktivere cellestofskiftet.

"Start tidligt med at tage et tilskud af granatæble for at styrke kroppens eget forsvar", lyder det fra eksperten. For at styrke immunforsvaret i en fart skal granatæblets beskyttende stoffer ind i kroppen hurtigt og i høje doser. Det kan man ikke altid opnå ved at spise granatæbler eller drikke granatæblesaft. Et godt alternativ er god granatæblesaft i kapsler.

Health News 2012

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012