Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Skallin er godt mod...

... kronisk forstoppelse, irritabel tyktarm, udposninger på tarmen, spiserørsbrok og diabetes - og kan sænke kolesterolspejlet med 10-15%!

Skallin (loppefrøskaller) er opløselige fibre, der bliver klæbrige, når de kommer i kontakt med vand. De optages ikke i tyndtarmen, men nedbrydes i tyktarmen og fungerer som fødekilde for dens bakterier. Disse sunde bakterier giver afføringen fylde og gør den blødere, så den lettere kan passere. Når loppefrøskallerne er omdannet i tyktarmen, optages en del af dem og øger kostens kalorieindhold.

Skallin er et fyldstof, der sikrer regelmæssig tarmfunktion. Det kan indtages regelmæssigt - i modsætning til de skrappe afføringsmidler, som kun bør indtages ved behov. Det er godt mod kronisk forstoppelse, irritabel tyktarm, udposninger på tarmen, spiserørsbrok og diabetes. Opløselige fibre kan endog sænke kolesterolspejlet med 10-15%, hvis det indtages i tilstrækkelige mængder.

I 1998 godkendte de amerikanske sundhedsmyndigheder brugen af en sundhedsanprisning for fødevarer og kosttilskud, der indeholder loppefrøskaller (Skallin pulver eller kapsler). Ifølge anprisningen kan en kost, der kun indeholder små mængder fedt og kolesterol, sammen med Skallin reducere risikoen for hjertesygdomme ved at sænke kolesterolspejlet.

5-10 g Skallin (ca. 2 tsk.) kan indtages sammen med vand eller andre former for væske hver dag. I tilfælde af dysenteri (diarré) bør Skallin indtages sammen med kvark.

Læs også:
Bugens facon afslører dig
Naturtandlæge: Sunde tænder, sund krop
Fedtets endestation: fedtcellen
Diverticulitis: Når tarmene buler ud
Mælkefedt kan give tarmsygdom ved at ændre bakterieflora
Organtransplantation 2
Leveren - vores krops laboratorium
Mindre mavefedt
Skallin - mere info
Slank gennem motion

Health News 2013

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012