Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

K2-vitamin er af afgørende betydning for dit hjerte

Kredsløbssygdomme er den væsentligste årsag til dødsfald og handicaps i den vestlige verden. Globalt set er kredsløbssygdomme skyld i hvert tredje dødsfald. Disse sygdomme udvikler sig over årtier, hvor arterierne tilstoppes og bliver hårde af plak med calcium som det primære stof. Natur-Drogeriets K2 hjælper kroppen til at forhindre dannelsen af plak og "fjerne" calcium fra arterierne.

Fordele - ud over koagulation
I mere end et halvt århundrede er K-vitaminer kun blevet anset for at være nødvendigt for blodets normale sammenklumpningsevne. Men i de senere år har vitaminerne været genstand for omfattende forskning, bl.a. har man opdaget det K-vitaminafhængige protein Matrix Gla Protein (MGP). MGP er det stærkeste stof til at hæmme åreforkalkning, og forsøg viser, at det endog kan vende udviklingen af åreforkalkning.

"Du har den alder, dine arterier har"
Man mener generelt, at forkalkning følger med aldring. Men nye forsøg viser, at forkalkningen er en aktivt reguleret proces. Sundt arterievæv har vist sig at indeholde 100 gange så meget K2-vitamin som forkalkede årer! Mængden af calcium i arterierne er en risikofaktor for kredsløbet. Tænk over udsagnet "du har den alder, dine arterier har". Videnskabelige forsøg har vist, at man med udbredt forkalkning kan lægge adskillige år til sin kronologiske alder, mens en person med ingen eller kun lidt forkalkning kan reducere sin kronologiske alder.

Natur-Drogeriets K2 og antikoagulerende stoffer
Det er vigtigt for millioner af mennesker verden over at undgå uønsket forkalkning og samtidig holde knoglerne sunde. Det er derfor afgørende, at man ved, at naturligt K2-vitamin er sikkert at indtage. Nye forsøg viser, at 45 mcg af Natur-Drogeriets K2 vitamin ikke påvirker blodfortyndende medicin, og at stoffet derfor ikke øger risikoen for blodpropdannelse i arterierne. Indtager man de blodfortyndende midler coumarin eller warfarin, bør man dog snakke med sin læge om mulighederne for evt. at tage tilskud af K2.

Health News 2013

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012