Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Hvor er vores næringsstoffer blevet af?

Desværre er naturlige fødevarer med masser af næringsstoffer ved at være noget, der hører fortiden til. Århundreders vækst i vegetationen og moderne landbrugsteknikker har gjort, at mange af jordens mineraler er kommet op til jordoverfladen, hvorfra de er blevet udvasket.

Efterhånden som jorden udpines, bliver havene rigere
Heldigvis er der på jorden en perfekt balance i de næringsstoffer, vi mennesker har brug for, hvis vi vil blive ved med at være raske og lykkelige. Problemet er udvaskning af næringsstoffer fra jorden, I årenes løb har erosion og aggressive landbrugsmetoder fjernet livsvigtige næringsstoffer fra de afgrøder, der dyrkes – og dermed også fra vores ernæring. Dr. Aswathanarayana: "Når vi mennesker spiser en kost, der er baseret på af grøder fra udvasket jord, får vi ikke nok essentielle næringsstoffer. Det fører til svækkelse af relevante fysiologiske funktioner og forårsager sygdomme".

Trace Minerals Research (TMR) er med til at hjælpe kroppen tilbage i balance ved at modvirke denne udvaskning. I stedet for at satse på jorden til at give alle de mineraler og sporstoffer, vi har behov for, tog vi til bredderne af Great Salt Lake i Utah. Vores omfattende sortiment er et sandt overflødighedshorn af livsnødvendige mineraler, som tilgodeser specifikke helbredsproblemer. Ved at dyrke kysterne kan vi medvirke til, at menneskekroppens behov for et velafbalanceret spektrum af mineraler og sporstoffer genopbygges.

Læs også:
Elektriske Spormineraler og deres betydning
Elektriske Spormineraler - mineralanalyse
Elektriske Spormineraler
MAXIMUM - det bedste vitamin- og mineraltilskud med garanti!
Maximum - Danmarks bedste kostforsikring!
Maximum - Danmarks bedste kostforsikring i alt slags vejr
ORAC-MAX 21 - praktisk hjælp til mere frugt og grønt - hver dag
ORAC-MAX 21 - en hjælp til alle, der ikke spiser nok frugt og grønt
Spis grønnere med ORAC-MAX 21!

Kilde: Aswathanarayana U. Trace Substances Environment and Health, Science Reviews, London, 1:1994, s. 222-223.

Health News 2013

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012