Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Bær - et vigtigt våben mod Parkinson's

En artikel i tidsskriftet Neurology fortæller, at et højere, samlet indtag af flavonoider og underklasser af disse (flavanoner, anthocyaniner, flavan-3-oler, flavonoler, flavoner og polymerer) har en forbindelse til en lavere risiko for at udvikle Parkinson's.

Analysen omfattede 49.281 mænd i det såkaldte Health Professional Follow-up Study og 80.336 kvinder fra Nurses' Health Study.Man undersøgte fem flavonoid-rige fødevarer (te, bær, æbler, rødvin og appelsin/appelsinsaft). Indtaget af flavonoider blev vurderet ved hjælp af en opdateret fødevaresammensætningsdata-base og et valideret kostspørgeskema.

Efter justering for konfunderende faktorer viste det sig, at hos mændene havde de deltagere, der lå i den højeste kvintil med hensyn til flavonoid-indtag, en 40% lavere risiko for Parkinson's end dem, der lå i den laveste kvintil. Dette får forskerne til at konkludere, at indtagelse af flavonoider kan reducere risikoen for Parkinson's, særligt hos mænd, men man kan ikke udelukke, at andre dele af vegetabilske fødevarer kan have en beskyttende virkning.

Kommentar: Life Extension® har længe slået på tromme for brugen af bær som led i et livsforlængende kostprogram. Life Extensions Berry Complete-tilskud er en glimrende metode til at sikre, at man indtager den rigtige mængde hjernebeskyttende bær.

Læs også:
ORAC-MAX 21 - praktisk hjælp til mere frugt og grønt - hver dag
ORAC-MAX 21 - en hjælp til alle, der ikke spiser nok frugt og grønt
Grønsager og frugt giver dig sundhed
Frugt godt mod kræft
Bær kan holde ældres hjerner sundeLænge leve livet med frugt

Health News 2013

 

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012