Artikler: 7000  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

  Artikler & Produktviden
  Produktfakta
  
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Ledsmerter: Mit nye liv - endelig smertefri!

I 15 lange år led D… sing. Hendes liv var et helvede. I dag føler den 58-årige bedstemor til to sig som nyfødt. Læs hendes gribende historie her:

Eksklusivberetning fra D… sing, hjemmegående husmor:

"Det, jeg har oplevet, er så utroligt, at jeg i første omgang kviede mig ved at fortælle min hemmelighed til alle andre, der ligesom jeg dagligt lider af stærke ledsmerter. Jeg havde temmelig mange problemer. Men det var primært de kroniske ledsmerter i knæ og hofter, som var så ubærlige.

Siden jeg var femten, har jeg lidt af smerter
Allerede i barndommen havde jeg problemer, og siden jeg var godt 15 år gammel, har jeg lidt af meget stærke smerter. Til at begynde med hed det sig, at jeg var i voksealderen, og derefter blev det min dårlige holdning, der fik skylden. Siden sagde jeg til mig selv, at det var noget, jeg måtte lære at leve med.

Situationen blev så slem, at jeg en dag brød sammen og ikke mere kunne bevæge mig. Min praktiserende læge var nødt til at give mig indsprøjtninger, og jeg lå en uge som lammet i sengen. Mine elskede gåture med min mand kunne jeg godt glemme alt om.

Jeg skulle lære at leve med smerterne
På en eller anden måde skulle livet gå videre. Jeg måtte leve med smerterne. Jeg måtte få det bedste ud af det. Men en dag fortalte min apoteker mig om Antarktisk Krill olie, et usædvanligt naturmiddel, som allerede havde hjulpet mange af hendes kunder.

Forbløffende resultater, som selv lægerne måbede over
Jeg gik måske lidt ekstremt til værks, for fra den ene dag til den anden holdt jeg op med at tage al min medicin og tog kun Antarktisk Krill olie. Men da jeg allerede efter nogle få dage følte mig meget bedre tilpas, var jeg totalt overrasket! Smerterne forsvandt lidt efter lidt. Også min praktiserende læge undrede sig.

Jeg tager stadig kun Antarktisk Krill olie, og jeg vil ikke give afkald på dem. Jeg har en fuldstændigt ny livskraft. Og jeg kan endog igen gå lange ture uden smerter. Også ægteskabet er som tidligere. Et liv uden smerter er så utroligt og giver mig igen stor livsglæde og mod på fremtiden".

Hvordan fungerer Antarktisk Krill olie?
I dag er omega-3 fedtsyrer bredt anerkendt for deres betydning for vores helbred. Manglen på omega-3 fedtsyrer er medvirkende årsag til, at mange sundhedsmæssige problemer opstår og udvikler sig.

En ny generation af omega-3 fedtsyrer
Den nye generation af omega-3 fedtsyrer, som findes i Antarktisk Krill-Olie, er en sand sundhedsrevolution. Disse særligt sundhedsfremmende omega-3 fedtsyrer, som er bundet til fosfolipider, har en betændelseshæmmende virkning, der er 300 gange så høj som A-vitamin og E-vitamin, og 50 gange så høj som normal omega-3 fiskeolie. Det overgår alt, hvad man ellers har kendt til.

Antarktisk Krill-Olie - en kapsel, som har det hele
Krill-omega3 fedtsyrer alene er ikke nok. For at sikre en dybtgående beskyttelse af dit helbred skal du tage kapslen sammen med koralkalk mod forsuring og D-vitamin til styrkelse af immunforsvaret.

Health News 2013

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012