Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Elektriske Sporemineraldråber fra Utah

Forklaring af video Robert V. Pontius blodprøve før og efter

Mikroskop
Mikroskopet er et Nikon Optithat med en 100 watt lampe og en Naessens kondensator. Det er udstyret med et videokamera, TV screen og optager. Forstørrelse: 15.000 gange.

Det kan være værd at notere, at der kun findes tre af den slags mikroskoper i USA. Dette findes i Provo, Utah, og ejes af Darrell Stoddard. Eftersom dette er det nyeste og bedst udstyrede, er det rimeligt at konstatere, at det er det bedste mikroskop i USA. Det arbejde, som er blevet udført af Gaston Naessens i Quebec, Canada, er blevet holdt uden for videnskabelige kredse, fordi han i sit mere en 40 årige videnskabelige liv har opdaget facts og informationer, som ville kræve, at vores lærebøger i biologi og medicin blev skrevet om. De kontrollerende indflydelsesrige kræfter inden for videnskaben har valgt kun at acceptere den forskning, som finder sted inden for deres eget område. Tilstedeværelsen og brugen af et mikroskop, som dette burde være af stor interesse for offentligheden, bliver rent faktisk ignoreret, og det samme gør store opdagelser. Gaston Naessens er blevet forfulgt i Canada på grund af sine opdagelser og ønske om at hjælpe menneskeheden gennem sin forskning.

Procedure
Der prikkes i fingeren, og den 2. eller 3. bloddråbe sættes på en glasplade. En glasstrimmel lægges over og spreder prøven. Den placeres i mikroskopet med en immersionolie over og under prøven.

Efter Elektriske Spormineraler
Registreringen af den første prøve tager ca. 6 minutter. De kan evt. ønske at fremskynde printningen på skærmen, som viser Robert Pontius After Marine Minerals.

Det første billede af denne del af registreringen er dramatisk forskelligt. Alle andre faktorer er de samme. Der blev ikke foretaget omjusteringer på mikroskopet eller udstyret. Det var simpelthen en time senere efter indtagelse af flydende havmineraler. Der blev brugt en anden finger til udtagelse af prøven. Man ser hver celle flyde uafhængigt, flad således at hele cellen ses. Det er vigtigt at bemærke, at de klare celler er fulde af ilt. Alt, hvad man kan se, er den ydre cellevæg og et let, blegt blåt genskær. Det er praktisk taget rulledannelse på dette tidspunkt. Somatiderne er klare og aktive og viser sig at være næsten udelukkende i mikrokredsløbet. Wbc er tydeligere på dette tidspunkt. En erfaren iagttager er i stand til at skelne mellem lymfocytter, polymor-phonuclear, eosinophyl osv. Når man iagttager dem omhyggeligt, kan man se de små korn bevæge sige indeni.

Efter tre minutter vil man se endnu en kreds af celler, der danner sig ruller. Dette anses for at være en del af prøvens normale ældningsproces. Den er udsat for stuetemperatur, udtørring og andre nedbrydende faktorer. Man vil se, at der sker sammenklumpning, men ingen gitterdannelse af fibrinet som i "før"-eksemplet. Der begynder at ske takkedannelse i rbc, efter hånden som samplet bliver ældre. Dette ses som skrumpning, idet cellevæggen bliver rynket. Dette er en normal proces, når samplet nedbrydes. Mikroskopet bevæger sig rundt og fokuserer på wbc og somatider. Klumpningen bliver mere dramatisk på kanten af samplet, dog man vil bemærke, at teknikeren bevæger sig mere ind imod centrum.

Hvis man ser hele anden optagelse tager det omkring 12 minutter.

Health News 2013

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012