Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Elektriske Spormineraler – mere info

Et nyt, stærkere mikroskop, der er i stand til at studere levende blodceller, påviser en hurtig vækst i celleaktiviteten. Forskerne har længe bemærket en særlig tilstand i menneskers blod, en tilstand som man har kaldt tykt blod. En af de fremsatte hypoteser har været, at denne tilstand måske kunne være en årsag til degenerative sygdomme. De tæt sammenklumpede og ofte misdannede celler ville teoretisk være dårligere i stand til at aflevere deres værdifulde iltladning til de omgivende celler.

Dette nye redskab satte forskerne i stand til aktivt at undersøge ernæringens virkning på celleaktiviteten. Det var her man viste, at hele, naturlige levnedsmidler, især frisk frugt, grønsager og safter dramatisk ændrede de røde blodceller. Sammenklumpningen kunne elimineres, cellerne fik deres ensartede runde form og viste sig mere vitale. Patienterne oplevede også øget vitalitet. Virkningen kunne konstateres i løbet af nogle uger.

Så blev den største opdagelse gjort. Et fuldstændigt naturligt spormineraltilskud, fremstillet af det helbredende vand fra den Store Saltsø i Utah, viste sig at kunne frembringe lignende resultater, men i stedet for uger, så indtraf bedringen her allerede inden for én time. Alle var fuldkommen overraskede, alle undtagen ejerne af det firma, som fremstiller produktet. Grundlæggeren Hartley Anderson sagde: "Det stemmer overens med, hvad jeg ved om produktet. Når du har et produkt, som de fleste mennesker kan mærke virkningen af umiddelbart efter, at de har fået det, så må der også indtræffe en eller anden fysiologisk forandring. Det er skønt at se videnskaben bakke noget op, som vi har sagt igennem 23 år".

Produktet hedder Elektriske Spormineraler (der også bruges som basis i andre kosttilskud med næringsstoffer, vitaminer, urter og enzymer). Produktet beskrives som Jordens naturlige balance af opløselige ioniske mineraler og spormineraler (uden natriumklorid). Teknisk er produktet 50 gange mere koncentreret end havvand, idet 99,5% af natriumklorid er fjernet igennem en naturlig proces.

Dette præparat med Jordens naturlige balance af Elektriske Spormineraler afbalancerer mineralsystemet i vores krop. En fantastisk idé, som har fremtiden for sig.

Health News 2013


 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012