Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Kisel - en urgammel helbreder

  • Et livsnødvendigt mineral
  • En uforlignelig foryngelseskur
  • For strålende sundhed og genopbygning

Klaus Kaufmann, økotropolog hos Alive Academy of Nutrition

Forord af dr. med Zoltán P. Rona, M. Sc.

I denne bog - og i Silica - The Forgotten Nutrient - beskriver Klaus Kaufmann kiselsyre-gel som en god, mineralsk erstatning for kisel.

Hvilken virkning har kisel i kroppen? I hvor høj grad kan det hjælpe os til et bedre helbred? Forfatteren går i dybden med dette spørgsmål og fremstiller på en letforståelig måde kisels positive indvirkning på kroppen - fra bindevæv, knogler og immunforsvar til helbredelse af degenerative sygdomme og miljøbetingede problemer.

"Efter have læst Klaus Kaufmanns nyeste mesterværk er jeg fuldstændig overbevist om, at kisel er den vigtigste antioxidant af alle. Kroppens kemi er baseret på kulstof-atomet, men det kunne ligeså godt være kisel... Og selvom der ikke er garanti for, at alle degenerative og/eller immunforsvarsrelaterede sygdomme kan forebygges med et dagligt tilskud af kisel, vil Klaus Kaufmann overbevise dig om, at du har bedre chancer for at bevare et godt helbred".

Fra dr.med. Zoltan P. Ronas forord

Klaus Kaufmann er forfatter, konsulent og økotropolog ved Alive Academy ofNutrition i British Columbia, Canada. Hans engagement i at sikre bedre velfærd til alle har resulteret i en række bestsellere, hvoraf de mest kendte er:

  • Silica - The Forgotten Nutrient: Første bind om kiselsyre, som nu er trykt i andet oplag.
  • The Joy of Juice Fasting: En tidssvarende vejledning til bedre sundhed, som kan forstås af alle.
  • Eliminating Poison in Your Mouth: Et forsøg med brugen af kviksølv i tandplejen - en bog, som i 1991 medførte offentlig diskussion og et fagseminar i Vancouver.

For tiden er Kaufmann i gang med research til sin næste bog.

Forord 
Lad mig komme med de dårlige nyheder først: Menneskekroppen er et ilt/kul-apparat, der har nået slutstadiet i sin udvikling. Som art lever vi på en planet, der er overbefolket og næsten håbløst forurenet - og vi hungrer efter ilt. For mindre end 100 år siden bestod luften på vores jord endnu af 40% ilt. I det sidste årti af det 20. århundrede er denne værdi faldet til ca. 20%. Hullerne i ozonlaget er i virkeligheden resultatet af for lav iltkoncentration og ikke en egentlig ozonforstyrrelse. Og naturen producerer ozon af ilt. Ingen ilt, intet ozonlag.

Der bliver mindre og mindre ikke-forurenet luft, ikke-forurenet vand og ikke-forurenet mad. Som art spiser vi stadig alt for mange animalske produkter, som er belastet af antibiotika, kønshormoner, kræftfremkaldende kemikalier og dødbringende, resistente mikrober. Basal hygiejne og naturlig sundhedslære er for den store del af befolkningen ukendte størrelser. Et af de åbenbare resultater er pandemiske sygdomme som kræft og AIDS og det stadigt stigende antal mennesker, som lider af kronisk træthed, allergi og en lang liste af andre immunsygdomme.

Konservative forskere skønner, at en ud af tre amerikanere i løbet af livet vil få en kræftsygdom. Det store antal kræfttilfælde kan ikke direkte tilskrives cigaretter, men derimod kemisk forurening og lavt iltindhold i luften. Her i 1996 bruger den konventionelle medicin kostbar tid på at behandle HIV-smitte med et arsenal af farlig og virkningsløs antivirus-medicin. Indtil år 2000 vil der være over 120 mio. nye HIV-smittede. Medicinen har sandsynligvis samme virkning på HIV, som violinerne havde for Nero, da Rom brændte.

Ca. 15% af den amerikanske befolkning lider nu af kronisk træthedssyndrom. Inden år 2000 kan dette tal let være tredoblet. Det bliver dag for dag sværere, om ikke umuligt, at fortsætte med at uddele selv helt almindelig medicin til det stigende antal mennesker, der lider af degenerative sygdomme, som skyldes kost, livsstil og miljø. Sygeforsikring er derfor allerede nu en saga blot - den forbedrer på ingen måde sundheden.

Og nu til de gode nyheder: Hvis homo sapiens skal udvikle sig til noget, som kan holde stand over for det 21. århundredes udfordringer, får vi behov for hjælp fra antioxidanter og beskyttende næringsstoffer. Uden beskyttelse, som forsyner blodet og vævene med A-vitamin, beta-caroten, C-vitamin, E-vitamin, selen, zink, kisel og andre antioxidanter i rigelige mængder, kan vores skrøbelige ilt/kulstof-mekanisme ikke overleve i det 21. århundrede.

Efter at have læst det seneste mesterværk fra Klaus Kaufmann er jeg overbevist om, at den vigtigste antioxidant af dem alle er kisel. Hvorfor? Svaret er ligetil. Selvom vores organiske kemi er bygget på kulstofatomer, kunne den ligeså godt være bygget på kisel. Som du kan læse i denne helt igennem velbegrundede bog, kan dette sidste skridt i menneskets udvikling allerede nu være uafvendeligt. Kulstof/ilt erstattet af kisel/ilt? Ja, det kan godt blive virkelighed.

Det er et uomtvisteligt faktum, at blodkar og andre væv hos raske mennesker indeholder mere kisel end hos personer, der lider af degenerative sygdomme. Bliver der gennem en naturlig udvælgelsesproces udviklet en ny type menneske, der fungerer som kisel/ilt-organisme? Forskerne antyder, at det absolut er muligt.

Sunde mennesker bliver ikke smittet af virus, lider ikke af kronisk træthed (som ofte også skyldes et virus eller syndrom) og bliver ikke angrebet af sygdomsfremkaldende gærsvampe som Candida albicans. Selvom ingen kan garantere, at alle degenerative og immunforsvars-sygdomme kan forhindres med et dagligt kiseltilskud, overbeviser Klaus Kaufmann os om, at man uden tvivl har større chancer MED kiseltilskud.

Udover at tage kisel for at sikre et langt liv og forhindre sygdom beskriver Kaufmann i detaljer de mange behandlingsmæssige anvendelsesmuligheder for kisel på en letforståelig måde. Nogle af de sygdomstilfælde, han beskriver, understreger, hvor mangesidet dette livsnødvendige mineral er - og færre og færre kender til det. Skøre negle, håraffald, osteoporose, degenerative meniskskader, forkalkning af hjertets kranspulsårer, kræft, sukkersyge, alderssyndrom, gastritis, bylder, tendens til infektioner, hudsygdomme og en lang liste af andre sundhedsproblemer reagerer glimrende på høje doser af kisel.

Dr. med Zoltan P. Rona, MSc, officiel rådgiver for Alive - Canadian Journal of Health & Nutrition og Alive - Academy of Nutrition, Toronto, Ontario, Canada, og forfatter til The Joy of Health.

"Jeg lever sandsynligvis ikke længe nok til at se, hvor stor en rolle kisels kolloidale kemi kommer til at spille i en ikke alt for fjern fremtid. Den kolloidale kemi ved stoffer, som har kisel som deres vigtigste bestanddel, bliver en alvorlig konkurrent til den organiske kemi, som vi definerer den på nuværende tidspunkt, og fortjener derfor langt mere opmærksomhed, end den får på nuværende tidspunkt".

Rudolf Wegscheider, Ph.D. Østrigsk kemiker og leder af kemisk institut ved universitetet i Wien.

 

Health News 2014

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012