Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Folk skræmmes til at bruge influenza-vaccine

Hvert år på et bestemt tidspunkt viser myndighederne stor omsorg for os alle sammen - ved at forsøge at skræmme os til at blive vaccineret for influenza. Om efteråret arbejder Centers for Disease Control på højtryk for at varetage medicinalindustriens interesser ved at gennemføre kampagner for at øge antallet af borgere, der får en influenza-vaccination. CDC har gentagne gange brugt de nu velkendte 36.000 amerikanere, der hvert år dør af influenza - men statistikken er ikke nøjagtig, fordi langt størsteparten aldrig blev testet for, om de rent faktisk havde influenza: Statistikkerne omfatter også dødsfald som følge af "tilstø­dende" lungebetændelse. Desuden ignoreres andre faktorer, som bidrager til antallet af tilfælde af lunge­betændelse, f.eks. mavesyreundertrykkende midler, immunforsvarsundertrykkende midler og narkose i forbindelse med operation.

Ifølge CDCs National Center for Health Statistics krævede influenza og lungebetændelse 62.034 liv i 2001 - heraf kunne de 61.777 tilskrives lungebetændelse og kun 257 influenza, og man identificerede kun influenzavirus i 18 tilfælde. Ifølge CDC dræbte den historiske "Hong Kong"-influenza i 1968-69 34.000 amerika­nere. Og alligevel hævder CDC, at 36.000 amerikanere årligt dør af influenza. Hvad sker der? For nogle år siden stod der meget nøgternt i en artikel i British Medical Journal, at "hvis influenza ikke er en væsentlig dødsårsag, er kampagnerne klart overdrevne. Og ved vilkårligt at sætte influenza i forbindelse med lunge­betændelse bliver de tilgængelige data tendentiøse".

Læs også:
Muno Colostrum mod influenza
Svineinfluenza-guru under mistanke for grov interessekonflikt
Echinacea Complex dråber
D-vitamin-tilskud om vinteren kan beskytte mod influenza A
Lyserende/æteriske planteolier 2
Virus – den usynlige dræber
Influenza kan modgås med F32-te
Influenza: er det nu også influenza?
Bibelsk omtalt plante med stærke medicinske egenskaber
C-vitamin i mega-doser mod forkølelse
Lyserende/æteriske planteolier 3
Olivenbladekstrakt styrker dit immunforsvar og giver dig et sundt kredsløb
Olivir
Effektiv kur mod influenza

Kilde: Laheij RJ, Sturkenboom MC, Hassing RJ et al. Risk of community-acquired pneumonia and use of gastric acid-suppressive drugs. Journal of the American Medical Association, 27. oktober 2004;292.

Health News 2014

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012