Artikler: 7000  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

  Artikler & Produktviden
  Produktfakta
  
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

ArgininMax mindsker inflammation og modvirker hjernekræft

Kræftdiagnosen glioblastom er den mest almindelige form for hjernekræft, og prognosen for denne meget hurtigt udviklende form for sygdommen er ikke god. Mange kræftlinjer udvikler sig på grund af en svækkelse af immunforsvaret, hvilket gør det muligt for enkelte kræftceller at danne grupper, som til sidst bryder fri og metastaserer til forskellige organer i kroppen. T-celler (som består af neutrofiler, en type hvide blodlegemer) ødelægger vildfarne svulstceller, før de får mulighed for at udvikle sig. Immunforsvaret svækkes med alderen, for en stor dels vedkommende på grund af for højt sukkerforbrug, systemisk inflammation og dårlig ilttilførsel til cellerne. En gruppe forskere skriver i Clinical Cancer Research, at de har fundet frem til, at et tilskud af naturligt arginin til glioblastom-patienter kan genaktivere de kræftbekæmpende T-celler og dermed sætte immunforsvaret i stand til at bekæmpe kræften.

Neutrofiler er en ikke-specifik type immunceller, som neutraliserer invaderende bakterier og virus. Neutrofiler reagerer på inflammation i hele kroppen og sikrer en stærk immunreaktion, der ødelægger patogenerne. Som reaktion på overvægt og fedme ved dårlige kost- og livsstilsvalg udvikler der sig en "stille" inflammation, som kan holde sig i måneder og år.

ArgininMax understøtter immunreaktionen mod kræft i hjernen
Neutrofiler bliver ufølsomme over for den vedvarende systemiske inflammation og reagerer derfor dårligere på sygdomsfremkaldende stoffer. Kræftceller trives i et betændt cellemiljø, og ubehandlet fører de til ødelæggelse af raskt væv og svulstdannelse. Neutrofiler stopper immunreaktionen ved at udskille et enzym kaldet arginase, hvorefter de dør og udskilles af kroppen. Forskere har fundet frem til, at patienter med glioblastom ikke har et normalt neutrofil-medieret immunforsvar, og at kræftcellerne kan vokse og spredes, uden at noget bremser dem.

Forskere fra University of Colorado Cancer Center har påvist, at T-celler kun kan aktiveres og fungere, når der er arginin til stede. De kunne påvise, at immunreaktionen ikke afhænger af en forøgelse af arginase, men snarere at den deraf følgende mangel på arginase undertrykker immunforsvaret. Forskerne konkluderede, at "vedvarende arginase-produktion fra neutrofiler undertrykker immunforsvaret og forhindrer kræft i at blive mål for immunreaktionen".

ArgininMax L-arginin - tilskud er et veludforsket, naturligt stof, som i store træk sættes i forbindelse med sænkning af blodtrykket og med kredsløbet. Resultatet af tidligere forsøg viser, at ArgininMax er et forstadie til gavnligt nitrogenoxid og understøtter afslapningen af blodkar, så det effektivt kan sænke skyhøje blodtryksmålinger hos personer i risikogruppen. Kræftforebyggelse kan nu tilføjes listen over kroniske tilstande, som påvirkes positivt af regelmæssige ArgininMax-tilskud (eksperter anbefaler 500-1.000 mg pr. dag til raske voksne, afhængigt af kropsvægt). Ved tungere oprydning kan der dog i 1 måned tages op til 5 gram daglig = 14 kapsler 2 gange daglig.

Læs også:
ArgininMax giver 10 sunde råd
ArgininMax mindsker inflammation og modvirker hjernekræft
ArgininMax til et sundt hjerte, normalt blodtryk og et bedre sexliv
ArgininMax - vitalitet til dit hjerte

Health News 2015

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012