Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Kræftpatienter dør hurtigere af kemoterapi end uden behandling

Hvor meget man end ønsker sig det anderledes, er det et faktum, at kræftindustrien er lige præcis det: En industri. Læger, lægemiddelvirksomheder, hospitaler og andre hovedinteressenter tjener styrtende med penge, hver gang en kræftpatient lader sig underkaste konventionel behandling, som typisk omfatter indsprøjtning af kemoterapeutiske gifte i kroppen, kraftig påvirkning fra ioniserende bestråling eller bortoperation af kropsdele - eller en barbarisk kombination af alle tre.

Det kan godt være, at nogle personer bliver stødt over denne udtalelse - særligt de, der har måttet sige farvel til en nærtstående efter konventionel behandling - men i mange tilfælde virker ingen af disse såkaldte behandlingsformer. Videnskabelige resultater, som kun meget få har hørt om, og som lægemiddelindustrien har for vane at ignorere eller dække over, afslører, at i modsætning til, hvad lægemiddelindustrien ofte hævder, er særligt kemoterapi ikke en effektiv kræftbehandlingsform.

Dr. Hardin B. Jones, tidligere professor i medicinsk fysik og fysiologi ved University of California har udforsket kræftpatienters levetid i mere end 25 år og er kommet frem til, at i modsætning til, hvad de fleste tror, så virker kemoterapi ikke. Han har set en lang række kræftpatienter, der er blevet behandlet med giften, dø en forfærdelig død, mange af dem meget tidligere end patienter, som ikke fik nogen form for behandling.

Efter at have undersøgt dette nærmere fandt dr. Jones frem til, at kræftpatienter, som fik kemoterapi, i de fleste tilfælde faktisk døde hurtigere end dem, der ikke fulgte lægens anbefalinger. Efter at have arbejdet med tallene kunne dr. Jones afsløre det faktum, at den konventionelle kræftindustri ikke ønsker, at verden skal vide noget om deres "cash cow" . "De patienter, der afslog behandling, levede i gennemsnit 12½ år", skriver dr. Jones om forsøgsresultaterne, som blev offentliggjort i tidsskriftet Transactions of the New York Academy of Sciences. "De, der sagde ja tak til behandling, levede i gennemsnit kun te år".

Brystkræftpatienter, der afslår alle konventionelle former for behandling, lever fire gange så længe som dem, der følger systemet
Lad mig lige sige det igen... Hvis man afslår konventionel kræftbehandling og gør ingenting, er resultatet, at kræftpatienter lever mere end fire gange så længe som deres mere autoritetstro lidelsesfæller. Det er noget, du aldrig hører i medierne, som bliver ved med at kolportere den myte, at kræftpatienter på en eller anden måde har behov for at få gift sprøjtet ind i kroppen for at overleve og få status "helbredt".

Dr. Jones' forsøg viste også, at det samme gælder behandling for brystkræft. Kvinder med brystkræft, som afslog kemoterapi, strålebehandling og kirurgi - og dermed forblev ubehandlede - ligeledes levede fire gange så længe som kvinder, som lagde sig under kniven eller indvilligede i at blive forgiftet af kemikalier.

Som indrømmet i et nyere forsøg offentliggjort i tidsskriftet Clinical Oncologytilbage i 2004 er kemoterapi faktisk kun effektivt i ca. 2% af alle tilfælde af kræft. Og dette tal er baseret på femårsoverlevelsen, som teknisk set ikke viser, om man er helbredt - selvom sundhedsmyndighederne ofte hævder, at den gør.

Et forsøg offentliggjort i Journal of the American Medical Association tilbage i 1979 viste, at mange af de mest almindelige procedurer til diagnosticering og behandling af brystkræft - som stort set alle stadig bliver anvendt i dag - ikke har haft nogen som helst indflydelse på antallet af brystkræfttilfælde eller en øget overlevelsestid for brystkræft patienter.

To andre forsøg, et fra Israel, som blev offentliggjort i 1978 og et fra Storbritannien offentliggjort i The Lancet i 1980, kom til de samme konklusioner. "Den generelle overlevelse for patienter med primær brystkræft er ikke forbedret i løbet of de seneste 10 år - på trods af øget brug of kemoterapi med flere forskellige midler samtidig til behandling al metastaser", hedder det i Lancet-forsøget, som havde titlen Failure of Chemotherapy to Prolong Survival in a Group of Patients with Metastatic Breast Cancer.

Health News 2015

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012