Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Superkrydderi fyrer op under kræft, smelter fedt og renser dine årer

Der findes et fantastisk sundt krydderi, som kan hjælpe dig til at undgå hjertesygdom, slippe uden om kræft, leve længere og tabe dig. Og du kan drysse noget på din mad allerede i aften - og måske også på dit morgenæg.

Krydr din mad med chilipeber, lyder det fra forskerne, og ikke nok med, at du kan sætte fut i smagsløgene - du kan gøre det hedt for adskillige af de modbydelige kroniske sygdomme og lidelser.

Et fire år langt forsøg i Kina med næsten 500.000 personer viser, at de, der spiser krydret mad, særligt mad, der indeholder chilipeber, mindsker risikoen for lungeproblemer, hjertelidelser og kræft, og samtidig øges deres chancer for at leve længere.

Forskerne mener, at det stof i chili, som har æren for disse bemærkelsesværdige, sundhedsfremmende egenskaber, er capsaicin. En bred vifte af forskningsresultater har fastslået, at capsaicin er et stærkt antioxidant næringsstof, der medvirker til at regulere kroppens immunforsvar og hæmme inflammation.

Når det gælder om at holde blodtrykket i bund, viser forskning ved Third Military Medical University i Chongqing i Kina, at capsaicin påvirker adfærden i blodkarrenes vægge (endothel) i positiv retning og mindsker risikoen for, at arterierne bliver stive, hvilket fører til forhøjet blodtryk.

Blodkarrene slapper af, når capsaicin aktiverer en proces i kroppen kaldet transient receptor potential vanilloid 1 (TRPV1). Dette får kroppen til at øge sin produktion af nitrogenoxid, et stof, der mindsker inflammation og får blodkarrene til at blive mere smidige. Nitrogenoxid, som også produceres naturligt, når man spiser bestemte grønsager, er gavnligt for mænd med erektil dysfunktion (rejsningsbesvær).

De kinesiske forskere kan ikke med sikkerhed sige, hvor meget chilipeber du skal spise om dagen for at gøre det optimale for dit blodtryk. Men uanset hvor stærkt du kan tage det, så giver chilipeber dit helbred et tiltrængt boost. Jeg har altid en kværn med flager lige ved hånden, så jeg kan komme et drys over stort set alt, hvad jeg laver i køkkenet.

PS.: Mange synes, at smagen er for stærk – derfor anbefales det at anvende BODY HEAT kapsler.

Læs også:
Chili mod mavesår?
Chiliens historie
En mirakelkur mod diabetes?
BODY-HEAT kapsler
BODY-HEAT kapsler gør slank og sund
BODY-HEAT kapsler gav fantastisk vægttab
BODY-HEAT kapsler gi’r den indre varme
BODY-HEAT kapsler - mere info
Sikker slank uden sult…!
Få et forrygende sexliv!
Cayenne - hvordan virker det?
Alzheimer’s - den forfærdelige skygge
Chili er "hot" for helsen!
Medi-Test Combi-9 og 10
Phyto Urtekapsel-serien
Peberekstrakt kan bremse væksten i prostatakræftsvulster
Styrk dit immunsystem med gulerødder og chili!
Chilipebers capsaicin tager pusten fra forskerne
Chilipeber i teen sænker din appetit
Chili mod blodpropper og mavesår

Health News 2015

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012