Artikler: 7000  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

  Artikler & Produktviden
  Produktfakta
  
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Astma og MSM

Fra bogen: MSM: On Our Way Back To Health With Sulfur, af Beth M. Ley, Ph.D.

MSM kan styrke lungerne mod allergiske reaktioner. Stoffet medvirker til at regulere den væske, der dækker overfladen på luftvejene. Væsken er et vigtigt led i lungernes forreste forsvar mod angreb fra mikrober osv.

Væske indsamlet fra raske luftveje indeholder langt mindre natrium og klor (ca. 45% mindre) og langt mere kalium (ca. 600%) mere end ekstracellulær væske (plasma), hvilket viser, at der eksisterer en stejl iongradient på tværs af normalt luftvejs-epithel. Forskellene viser også, at sammensætningen af væsken skal reguleres og opretholdes ved elektrolyttransport af luftvejsepithel, og at væsken ikke kun udgøres af de fordampede rester af isotoniske eller ekstracellulære afsondringer.

Men hos patienter med astma eller anden vedvarende luftvejsirritation, infektion eller cystisk fibrose synes væskesammensætningen at blive mere isotonisk i forhold til plasma og meget mere hypotonisk hos patienter med astma.

Som anti-inflammatorisk stof kan MSM gøre meget for at hjælpe den enkelte astmatiker. Som omtalt i introduktionen har jeg personligt oplevet en bemærkelsesværdig lindring i bronkierne efter blot tre dages MSM-behandling (20 g pr. dag). Derefter tog jeg en dosis på 10 g pr. dag. Dette reducerede min brug af inhalator (proventil/albuteral), jeg vågnede færre gange om natten, og jeg blev mindre overfølsomhed over for irritanter.

Læs også:
MSM - en fantastisk opdagelse
MSM mod gigt, ledsmerter og nedsat immunforsvar
MSM Lignisul
MSM - en hjælpende hånd fra naturen til dyr og mennesker 1
MSM - en hjælpende hånd fra naturen til dyr og mennesker 2
MSM, allergi og astma
MSM - et dobbelt-blind forsøg ved slidgigt
MSM - gennembrud i behandlingen af ledegigt?

Health News 2015

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012