Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

MSM er mirakelmidlet mod brystkræft - og en hel masse mere…

Metylsulfonylmetan (MSM) er et organisk, svovlholdigt naturligt stof, der er helt ugiftigt - og så har det tilmed i et nyt videnskabeligt forsøg vist sig at kunne hæmme væksten i brystkræft. Det gælder også den frygtede sygdom triple-negativ brystkræft. Forskere har påvist, at MSM mindsker levedygtigheden i menneskelige brystkræftceller på en dosisafhængig måde. Jo højere dosis, jo større udbytte. Forsøget viste, at ekspressionen af brystkræft blev reduceret på blot 30 dage!

Svovls rolle i kroppen
Svovl udgør en fjerdedel af den samlede kropsvægt og er det tredje mest fremherskende mineral i menneskekroppen. Halvdelen af kroppens svovl findes i muskler, hud og knogler. Svovl er kritisk for opbygningen af ledbrusk og keratin i hud og hår, og nye forskningsresultater tyder på, at svovl er næsten lige så vigtigt som C-vitamin, fordi kroppen skal have et minimum for at kunne fungere normalt.

Kroppen bruger op mod 1/8 tsk. svovl om dagen til at holde cellemembranerne åbne og forebygge, at vævene hærdes. Nye celler har brug for en kæmpe tilførsel af svovl, og selv hæmoglobin indeholder svovl. Det kan ikke lagres i kroppen, og evt. overskydende svovl iltes til sulfat og udskilles med urinen eller lagres som glutathion. Svovlmangel er sat i forbindelse med en lang række sygdomme, f.eks. smerter, ledproblemer, træthed, øget psykologisk og fysisk belastning og depression. Børn med autisme har ofte et lavt indhold af sulfat i kroppen på grund af dårlig optagelse i tarmsystemet, øget udskillelse i urinen eller dårlig genoptagelse i nyrerne. Iltningsbelastning og betændelse kan lukke for cystein dioxygenase, så cystein blokeres.

MSM - må vi præsentere et mirakel!
MSM i tilskudsform efterligner den organiske svovl, der er til stede i kroppen. MSM kaldes også dimetylsulfon, som er det næringsstof, der findes i kosten hos stort set alle hvirveldyr. I renset kemisk form er det lugtfrit og vandopløseligt, et hvidt krystallinsk fast stof. Det tilhører samme kemiske familie som ilt og er en stærk antioxidant og afgifter, som endog kan binde og medvirke ved fjernelsen af tungmetaller fra kroppen.

Når kroppen skades, fremmer MSM en god blodtilførsel til det skadede område, så der tilføjes næringsstoffer. MSM har en antiseptisk og rensende virkning på fordøjelseskanalen, samtidig med at stoffet stimulerer udskilning af galde, renser blodet, forbedrer håret, støtter leverfunktionen, styrker stofskiftet og medvirker ved dannelse af glutathion - samtidig med at det forebygger ophobning af skadelige urenheder.

MSM er også et virkelig godt tilskud til reparation af ledproblemer og karpalt tunnelsyndrom.

Kostkilder til svovl
Svovl findes i rå (ikke pasteuriseret) mælk, kød, fisk, frugt, grønsager og korn. De bedste kilder til svovl er hvidløg og løg. Desværre kan vores kost, der består af mange forarbejdede fødevarer, ikke give nok. Forarbejdning, tørring, tilberedning og konservering fjerner svovl fra vores mad, og derfor er tilskud vigtigere end nogensinde. Tilskud af MSM er en sikker og naturlig måde at få en behandlingsmæssig virkning af svovl på.

MSM er et kosttilskud, der kan fås i håndkøb. En daglig dosis på 1.000 mg er almindelig, og i nogle tilfælde kan doser helt op til 2-6 g om dagen være nødvendige - særligt når det gælder fordøjelsesproblemer (hvis afføringen bliver løs, skæres der ned på dosis).

Prøv MSM - og se, om ikke du får det bedre... !

Kilde: Lawrence RM, Methyl-sulfonyl-methane - a double-blind study of it suse in degenerative arthritis.

http://www.plosone.org
http://www.mayoclinic.com/health/msm/AN00560

Health News 2016

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012