Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Bogomtale: Afgiftning i stedet for forgiftning

Om denne bog

"De er ikke syg - De er forgiftet!” Denne udtalelse passer formentlig på over 80% af alle dem, der opsøger en læge eller heilpraktiker.

Men den stærkt stigende forgiftning fra miljø, industri og fødevarer med tilsætningsstoffer er ikke et klassisk eller accepteret sygdomsbillede og bliver derfor stort set ignoreret af den konventionelle medicin.

Og endnu værre er det, at en stor del af lægerne gør den forgiftning, patienterne allerede har været udsat for, langt værre ved at ordinere medicin fyldt med alt for meget kemi. Forgiftning er efter Uwe Karstädts opfattelse den primære årsag til, at vi udvikler Alzheimer's, autoimmune sygdomme, ledegigt, Parkinson's, depressioner, migræne, diabetes, osteoporose, hjerteinfarkt, allergi og astma. Også de sygdomme, man oftere og oftere ser i de yngre årgange - hyperaktivitet, ADHD, autisme, adfærd- og indlæringsforstyrrelser - kan i mange tilfælde tilskrives forgiftninger.

Denne bog giver overblik over giftfarerne og fortæller, hvordan man kan undgå dem. Bogens kerne er dog en ny, naturlig afgiftningsmetode, udviklet af Uwe Karstädt og dr. Tim Ray. Karstädt forklarer ved hjælp af de erfaringer, han selv har høstet fra patienter i sin praksis, at korrekt og effektiv afgiftning ikke kun er den bedste, men også den eneste måde at overvinde sygdomme på og holde sig sund, livskraftig og glad i længden.

Bogen indledes med et forord af Jack R. Metz, som i mange år var formand for den schweiziske forening af amalgamskadede.

Uwe Karstädt: Entgiften statt Vergiften.

Health News 2016

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012