Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Det handler om, at man selv tør tage ansvar

Af Peter Køpke,
kontaktperson hos Tidslerne

De traditionelle kræftbehandlinger i Danmark er simpelthen ikke gode nok. 50 % dør, fordi man udpiner kroppen med de traditionelle kræftbehandlinger. Udgifterne er syvdoblede på 10 år – det er jo rablende vanvittigt, når man ser på de dårlige resultater.

Mange dør af den behandling, de får, og ikke af sygdommen. Men det er kun en selv, der kan gøre noget ved det. Det er der desværre ikke ret mange, der tør. De fralægger sig ansvaret og lader de ortodokse læger tage det ansvar.

Lægernes tilbud er kemo, strålebehandling, operation og en stor mængde piller. Alt sammen noget, der svækker kroppen og gør det svært at overleve sin sygdom. Vorherre har udstyret os med 2-3 kg svampe og bakterier i vores fordøjelsessystem. Det er meget vigtigt, at det, vi spiser, optages i blodet og kommer rundt i kroppen til vores cellemembraner. Netop det, vi spiser, er utrolig vigtigt for, at vi kan blive ved med at forny vores celler, så de ikke bliver nedbrudt.

Der er kommet mere fokus på D-vitamin, hvilket har givet fascinerende viden om D-vitaminet. Jeg faldt over en artikel på www.helsenyt.com, som jeg gerne vil fortælle lidt om. Der stod bl.a., at D-vitamin spiller en vigtig rolle i forebyggelse af hjerte-karsygdomme, fordi det har betydning for hjertecellernes struktur og hjertets evne til at pumpe. Det virker blodtryksnedsættende, indvirker på immunsystemets funktion, evnen til at producere insulin, muskelfunktionen og skulle kunne hæmme kræftcellers vækst.

Andre studier, der også er publiceret i anerkendte videnskabelige tidsskrifter, viser, at mangel på D-vitamin giver øget risiko for insulinkrævende sukkersyge, smerter i muskler og knogler, sklerose, leddegigt og muligvis en række kræftsygdomme (bl.a. colon- og prostatacancer). Ifølge danske forskere fra Århus Universitetshospital er vitaminet i stand til at nedsætte risikoen for at få bryst- kræft, sklerose og sukkersyge, samt øge muskelstyrken hos ældre mennesker. De samme forskere mener, at den daglige indtagelse af D-vitamin skal op på ca. 100 mcg. pr. dag.

Der er især en person, som jeg gerne vil fremhæve, som var et outstanding fyrtårn inden for kræftbehandling. Johanne Budwig, lægespecialist. Hun blev indstillet til Nobelprisen 7 gange for sin forskning i olie og fedtstoffer.

Budwig opdagede, at når umættet fedt bliver kemisk behandlet eller hærdet, så kan det holde længere. Budwigprædiker mod det, hun kalder pseudofedt ”hærdet” eller ”delvis hærdet” og endda ”flerumættet”. De kemiske behandlinger forårsager, at olie og fedt bliver et skadeligt produkt, som deponeres i kroppen. Det blokerer omsætningen, skader hjertets indsats, hæmmer cellefornyelse, og hindrer den frie strøm af blod og lymfevæsker.

Videnskaben har bevist, at fedtstoffer spiller en vigtig rolle i driften af hele kroppen. Fedtstoffer (lipider) er altafgørende for al vækstforarbejdning, fornyelse af celler, hjerne og nervefunktioner. Vores energiresurser er baseret på lipid metabolisme for at kunne fungere effektivt. Celler kræver sande flerumættede, levende elektronrige lipider. De findes i overflod i økologisk hørfrøolie. Lipider er kun vandopløselige og frit flydende, når de er bundet til et protein.

Derfor er det vigtigt at blande proteinrig hytteost sammen med hørfrøolie med en stavblender til en cremet konsistens. Det skal spises inden for 20 minutter for at være effektivt. Man kan også bruge knust hørfrø, som man kan knuse med en lille kaffemølle. 3 spiseske knust hørfrø kan erstatte 1 spiseske hørfrøolie.

En anden ting, som er meget vigtig, når man kommer knust hørfrø i hytteost, er, at man ikke må bruge en blender til at røre det sammen, men kun bruge en ske for ellers bliver det harsk og mister den gode virkning ifølge Budwig. For at kuren virker er der noget, du ikke må spise – sukker er absolut forbudt, alle animalske fedtstoffer, alle salat olier, alt kød, da det indeholder kemikalier og hormoner, og smør/margarine. Kød inde- holder en del konserveringsstoffer, ris/pasta er heller ikke godt, fordi det indeholder stivelse, som kroppen omdanner til glukose. Man kan godt spise kartofler en gang imellem, selvom de også indeholder stivelse. Det bedste er at spise boghvede, som man koger ligesom ris. Det indeholder en masse vitaminer og mineraler.

Budwig’s hørfrøolie /hytteost blanding – 2 spiseske hytteost til 1 spiseske hørfrøolie. Daglig dosis til kræftpa- tienter – 10-12 spiseske hytteost til 6 spiseske hørfrøolie. Til at forebygge kræft kan man bruge halv daglig dosis.

Man skal spise en masse grønsager, 3 gange varm te dagligt er afgørende, grøn te, pebermynte, hyben eller druemost te (eventuelt sødet med lidt honning), friskpresset grønsagssaft af fx gulerod, æble, selleri eller rødbede. Der er selvfølgelig meget andet, man må spise. Det kan man få gode råd om i diverse bøger eller på internettet.

Tidslerne nr. 1, marts 2012

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012