Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Bamse børnevitaminer

art-bamserVitamin-mineral tilskud er en go' idé ikke bare for voksne  - faktisk har børn et større behov for et sådant kosttilskud. Dels skal barnet jo opbygge og udvikle helt nye celler og væv under vækstprocessen, dels er barnets immunsystem ofte svagt, og dets sygdomsrisiko er derfor mange gange større end voksnes.
Naturligvis kan kosttilskud ikke erstatte en god og alsidig kost, som er selve grundlaget for barnets sunde vækst. Men med stigende forarbejdning, dybfrysning og anden langtidskonservering af levnedsmidlerne, tilsætningen af naturfremmede farvestoffer mv., samt med den omfattende forurening af luft, jord og vand, er vores fødevarers kvalitets blevet forringet, ikke bare i smag og friskhed, men i højeste grad også i næringsværdi.

Det er klart, at det er de sarteste skabninger, der bliver de første ofre for denne negative udvikling i vores levevilkår.

BAMSE børnevitamin/mineral tabletter skiller sig ud fra almindelige børnevitaminer ved at være mere bredtdækkende med hensyn til vigtige næringsstoffer. Derfor er det et meget alsidigt kosttilskud, som sikrer, at barnet får de nødvendige næringsstoffer under opvæksten. BAMSE tabletter er tilpasset barnets særlige behov og næringskrav på en sådan måde, at de vigtige vitaminer og mineraler tilføres i passende doser uden risiko for overskridelse.

BAMSE tabletter er velsmagende og kan både knuses og suttes. Anbefales til børn i alderen 3-10 år.

BAMSE tabletter kan tages hele året, men er særligt vigtige i vinterhalvåret og under og efter sygdomsperioder.

Med BAMSE tabletter gi'r du dit barn en sund start. Kosttilskud er blevet en nødvendig del af vores moderne livsvaner, fordi de byder på mange vigtige fordele for vores sundhed - også for dit barn. Der er også taget hensyn til børn med allergirisiko, for BAMSE tabletter er uden kunstigt sødestof (sødet med glukose og sakkarose) og uden kunstige aromastoffer (naturlige aromastoffer fra jordbær).

 
BAMSE vitamin/mineral tabletter forhandles af helsebranchens specialforretninger.
 

Health News 1998/2013

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012