Artikler: 7000  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

  Artikler & Produktviden
  Produktfakta
  
 

 KurguideKur oversigt A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V Y Z Æ Ø Å

Virksomme ved: Psoriasis.

Kostkorrektion: A, B, C, D

A. UNDGÅ sukker/sukkersødet snacks/slik/kager/chokolade og kakao - stegt fedt/røget flæsk/fede spiser - sødmælk/fløde/ost/riste- og brankestoffer (f.eks. i kaffe).
B. SPIS MERE grønt og groft (Jaws, havregrød, fuldkornsbrød osv.).
C. SPAR PÅ kød/supper og sovs fra kød, kaffe/rødvin/øl - rabarber/grønne ærter/sojabønner.
D. Toiletbesøg mindst 1 gang daglig (se under "Forstoppelse", hvis der er problemer med mavefunktionen).

Helseprodukt: Kort beskrivelse:
ENGLINOL BALSAM - NATURLIG
Englinol balsam er et specialprodukt, som har vist sig højeffektivt ved vanskeligt helende bensår og betændelsestilstande, når disse er forbundet med dårligt kredsløb: Organismen danner af salvens arkidonsyre og andre essentielle fedtsyrer prostaglandiner, og disse har en gunstig indvirkning på ikke blot bensår og betændelsestilstande, men også på tør hud, eksem, psoriasis, muskelsmerter, kuldeskader o. lign. Englinol balsam har desuden gennemgået en speciel rensningsproces, hvilket er af stor betydning for gennemtrængeligheden i huden; endvidere er præparatet allergitestet.
SARSAPARILLE 90 KAPSLER 400 mg - PHYTONORMSERIEN - NATURLIG
Phytonorm Sarsaparille kapsler er et blodrensende middel med afførende, urin- og sveddrivende egenskaber; deres naturlige indhold af især saponiner bevirker, at de er virksomme i behandlingen af forskellige hudlidelser, herunder allergibetinget udslæt, psoriasis, kløende eksemer, tuberkuløs hudli-delse, kronisk sårdannelse og skrofulose.
KISEL 160 TABLETTER 280 mg - NATURLIG
Kisel styrker knoglebygningen og forstærker tænder, negle, hud, hår og bindevæv. Binder tarmgifte til udskillelse. Moderne undersøgelser tyder på, at dette mineral også er af betydning for arteriernes og hjertets sundhed.
BROTTRUNK 0,75 l - ØKOLOGISK - NATURLIG
Brottrunk indeholder 5 mill. godartede, kolonidannende mælkesyrebakterier pr. ml., samt enzymer. Meget effektiv til normalisering af tarmfloraen og styrkelse af fordøjesesorganerne. Virksom over for uren hud, eksem og psoriasis. Kraftigt udrensende, giver derfor øget energi og velvære. Betragtes også som et supplerende middel i behandlingen af depressioner.
FERMENTKORN 160 KAPSLER 450 mg - NATURLIG/ØKOLOGISK
De mineralrige Fermentkorn kapsler udvindes som en tør substans sammen med Brottrunk og anvendes bedst sammen med denne. Skaber en sund tarmflora, virker gunstigt på multipel sklerose, depressive tilstande, uren hud, eksem, hovedpine og migræne.
8414 - RENSENDE THE 100 g - VANDDRIVENDE, RENSENDE, REUMALIDELSER - NATURLIG
Theen har en mildt løsnende virkning på vævs- og ledophobninger, da blandingens brede basespekter virker løsnende på purin- og urinsyre, hvis udskillelse yderligere stimuleres af theens vanddrivende effekt. Kan bruges som langtidsthe, evt. suppleret med Venustorn (kapsler)
SASSAFRAS (Sassafrás officinále)
Vanddrivende; bruges som "blodrensningsmiddel".

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012