Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 

 ProdukterProdukt liste NR.  A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V Y Z Æ Ø Å

-Ø-
Helseprodukt: Kort beskrivelse:
ØJENKLAR 60 KAPSLER, EKSTRA STÆRKE 60 mg - NATURLIG
Øjenklar indeholder såkaldte antocyanosider, der er i stand til at fremme produktionen af visuelt purpur (synspurpur), en substans, der skærper det normale syn (herunder nattesynet) og hjælper i tilfælde af trætte, svidende, overanstrengte eller udtørrede øjne. Kan også sættes ind ved fremskreden nærsynethed og ved øjenlidelser, der skyldes diabetes, for højt blodtryk (karskader) og begyndende grå stær. De naturlige A-vitaminer i dunaliella-algen er en anden vigtig faktor for gode og sunde øjne. Antioxidant.
ØJENTRØST (Euphrásia officinális)
Til afvaskning af irriterede, betændte o. lign. øjne; ved hud- og slimhindelidelser; i folkemedicinen som et betændelsesbekæmpende middel; til behandling af hypertoni (forøget muskelspænding).
ØLGÆR, LYS, TØRRET
Ølgær som et biprodukt af ølproduktionen, rig på B-vitaminer, opløses i vand og drikkes. Smager let bittert til forskel fra B-gær flager, som er et ekstra næringsrigt gærpræparat (melassegær).
ØSTERSSKAL 90 KAPSLER 500 mg - NATURLIG
Østersskal kapsler, der er lavet af rensede, soltørrede østersskaller, en af de rigeste kilder for calcium, indeholder 75% calciumcarbonat; de fremmer knoglevæksten og anbefales gravide kvinder til forebyggelse af calciummangel og midaldrende og ældre (især kvinder) til forebyggelse af knoglesvaghed (osteoporosis) sammen med AD kapsler. 100% organisk.


De viste produkter forhandles af helsekostbranchens specialvareforretninger, Matas materialisterne, Helsekostforretninger og apoteker.

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012