Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 

 ProdukterProdukt liste NR.  A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V Y Z Æ Ø Å

--
Helseprodukt: Kort beskrivelse:
8401 - FORDØJELSESTHE 100 g - MILD FORDØJELSESREGULERENDE & STI-MULERENDE - NATURLIG
Virker blødgørende på tarmindholdet og fremmer tarmpassagen. Derved mindskes risikoen for urent blod, hæmorider og luft i tarmene - alt sammen noget, der nedsætter velbefindendet. Kan bruges som en velsmagende langtidsthe eller efter behov. Evt. kan man veksle mellem 8401 og Thea Go’ (the eller tabletter), A. O. Hansen 29 AB (afføringspulver med plantefibre) eller det populære middel Skallin (pulver eller kapsler).
8403 - BEDRE FORM THE 125 g - BEDRE FORDØJELSE, UDRENSENDE/VANDDRIVENDE - NATURLIG
Med sit brede spekter af kropsvenlige, gærings- og forrådnelsesdæmpende stoffer støtter denne the de hvide blodlegemers kamp mod de blodforurenende stoffer. Når der opnås bedre blodkvalitet, mindskes f.eks. også træthed. Kraftigere virkning fås ved at supplere med Urte-Pensil (tabletter, kapsler, the).
8404 - DOWN THE 70 g - BLODTRYKSSÆNKENDE - NATURLIG
Denne the virker på kropslig anspændthed. Blandingen indeholder aktive substanser, som har en direkte indvirkning på et for højt blodtryk. Theen er en virkelig hjælp mod denne udbredte civilisationssygdom og kan bruges sammen med Stærk Kondi-Norm kapsler.
8406 - HALSLINDRENDE THE 90 g - SLIMLØSENDE - NATURLIG
Denne the bidrager til at beskytte de mere eller mindre blottede bronkier med et mildt planteslim, der forhindrer halskatar og betændelsestilstande. Virker beroligende og desinficerende på åndedrætsorganerne. Theen mange er glade for, smager godt og drikkes efter behov.
8407 - AMMETHE 125 g - GOD FOR AMMENDE KVINDER, VELSMAGENDE NYDELSESTHE - NATURLIG
Er man som moder i den situation, at man ikke kan give brystmælk nok, har denne the vist sig særdeles virksom til at stimulere mælkeproduktionen. Theen virker almindeligvis i løbet af 3-6 dage og er blandet efter en opskrift, der har været brugt i generationer. Dens indhold af frø og blade indeholder et bredt og gavnligt næringsspekter, der gavner selv den sarteste skabning.
8408 - HALSENS VEN 90 g - HOSTE & HÆSHED/VED FORKØLELSE - NATURLIG
Denne the har en desinficerende og slimløsende virkning og hæmmer udbredelsen af bakterier og virus. Den styrker desuden kropskemien til en større modstandskraft.
8409 - HYGGETHE 125 g - NATURLIG
Populær og spændende nydelsesthe, en fin blanding, der er sødlig og samtidig krydret i smagen.
8412 - KLIMAKTERIETHE 80 g - NATURLIG
Hvidtjørnsblade, røllike, snebollebark, gyldenris, indigo, pebermynte (grov), sandeltræ, gåsepotentilurt, hjertensfryd, skovmærke, løvefod, bynke (grå).
8413 - CIRKULA THE 90 g - CIRKULATIONS-/KREDSLØBSTHE - NATURLIG
Theen er opbygget af urter, der indeholder trimethylamin, der virker normaliserende på hjertefunktionen og derfor giver en roligere blodstrøm, således at man modvirker uheldige blodtrykssvingninger. Kan suppleres med Stærk Kondi-Norm kapsler.
8414 - RENSENDE THE 100 g - VANDDRIVENDE, RENSENDE, REUMALIDELSER - NATURLIG
Theen har en mildt løsnende virkning på vævs- og ledophobninger, da blandingens brede basespekter virker løsnende på purin- og urinsyre, hvis udskillelse yderligere stimuleres af theens vanddrivende effekt. Kan bruges som langtidsthe, evt. suppleret med Venustorn (kapsler)
8415 - MAVESTYRKENDE THE 80 g - STIMULERER FORDØJELSE, LEVER & GALDE - NATURLIG
Denne the har et naturligt, hensigtsmæssigt indhold af det vigtige stof cynarin, som har en gunstig virkning på lever- og galdefunktionen. Den bedrer leverens renselsesevne, og urternes afstemte spekter af bitterstoffer vil være en støtte for både lever- og galdefunktionen.
8416 - MAVE-KOMFORTTHE/MOD OPPUSTETHED 100 g - NATURLIG
Theen giver et større kropsligt velvære, da den på en mild og tarmvenlig måde styrker fordøjelsesprocessen og dæmper mave- og tarmluft, som ellers dannes ved træg fordøjelse og tarmgæring. Kan bruges som en smagsvenlig langtidsthe og evt. suppleres med Skallin (pulver eller kapsler).
8417 - SOVE/AFSLAPNINGSTHE - BEROLIGENDE NERVE-SOVE THE 60 g - NATURLIG
Disse urter har, så længe man går tilbage i folkemedicinen, været brugt til at afhjælpe eller modvirke stress, nervøsitet og søvnløshed. Theen er velsmagende og kan drikkes som langtidsthe, da den ikke på nogen måde er vanedannende. Suppleres evt. med Rolin*at kapsler eller Baldrian-Humle tabletter.
8418 - VANDTHE, MILD - NYREBLÆRE THE 100 g - NATURLIG
Har en gunstig og mild virkning på nedbrydning af nyre- og blæresten og bidrager derved til optimal nyre-blærefunktion. Virker svagt vanddrivende og desinficerende. En smagspopulær langtidsthe.
8419 - NEW BODY THE - SLANKETHE, VELSMAGENDE NYDELSESTHE 100 g - NATURLIG
En velsmagende slankethe, der bevirker, at fødeindtagelsen passerer hurtigt gennem tarmen, hvorved optagelsen af kulhydrater og tomme kalorier mindskes. Theen virker endvidere let vanddrivende og løsnende på fedtpuder (cellulite). Kan bruges som langtidsthe og veksles med Thea Go’ the eller evt. Skallin (pulver eller kapsler).
8422 - FROKOST THE - VELSMAGENDE NYDELSESTHE 90 g - NATURLIG
Nydelsesthe.
8423 - STYRKETHE NR. 1 - VELSMAGENDE NYDELSESTHE 100 g - NATURLIG
Disse to sundhedstheer (8422 og 8423) er sammensat af en nydelsesrig komposition af urter fra store dele af verden. Theerne kan drikkes i ubegrænset tid; de indeholder et omfattende næringsspekter af bl.a. æteriske olier, enzymer, vitaminer og mineraler og virker derfor positivt på hele organismen. Kan bruges af både børn og voksne - nydelsestheerne virker vitaliserende.
8424 - VANDTHE, STÆRK 100 g - NATURLIG
Denne vanddrivende the er sammensat af organvenlige urter, som gennem århundreder har været brugt på grund af deres vanddrivende egenskaber. Gennem en rigtig urtesammensætning har man også opnået at lave en smagspopulær the, der kan drikkes over en længere periode. Theen har en fin indflydelse på stofskiftet og afhjælper derved kropsspændinger. Hjælper også mod bumser og urenheder i huden.
8426 - MORGEN/AFTEN THE - VELSMAGENDE NYDELSESTHE 80 g - NATURLIG
Bruges som theerne 8422 og 8423 - blot er der anvendt andre urter og derfor opnået en anden smag. Prøv alle tre og find den, De bedst kan lide!


De viste produkter forhandles af helsekostbranchens specialvareforretninger, Matas materialisterne, Helsekostforretninger og apoteker.

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012