Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 

 ProdukterProdukt liste NR.  A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V Y Z Æ Ø Å

-B-
Helseprodukt: Kort beskrivelse:
B12-VITAMIN 60 KAPSLER 9 mcg - KOSTTILSKUD
B12-vitamin er essentielt for alle cellers normale funktion, især cellerne i knoglemarven, fordøjelseskanalen og nervevævet; det er nødvendigt for dannelsen af røde blodlegemer og styrker kroppens immunforsvar. Mangel fører til perniciøs anæmi, træthed, nervesvækkelse og blodmangel. Vigtigt vitamin for vegetarer, samt hensigtsmæssigt for ihærdige sportsudøvere.
B1-VITAMIN 50 TABLETTER 50 mg - STÆRKT VITAMINPRÆPARAT - MT. NR. 6209193
B1-vitamin er vigtigt for nervesystemet og nødvendigt for omdannelsen af kulhydrater til glukose, som kroppen bruger til energi. Mangel på B1-vitamin forårsager beri-beri, lammelser, ødemer (væskeansamlinger), svimmelhed, træthed, søvnløshed. Regelmæssig brug af tobak, alkohol og sukker kræver ekstra indtagelse af B1-vitamin. Også brugt som myggefordrivende middel. Stærkt vitaminpræparat godkendt af Lægemiddelstyrelsen.
B2-VITAMIN 50 TABLETTER 50 mg - STÆRKT VITAMINPRÆPARAT - MT. NR. 6209093
B2-vitamin aktiverer nedbrydelsen og udnyttelsen af kulhydrater, fedt og proteiner. Det er væsentligt for celle-oxideringen, og mangel giver bl.a. revner i mundvigene og øget lysfølsomhed. Stærkt vitaminpræparat godkendt af Lægemiddelstyrelsen.
B6-VITAMIN 50 TABLETTER 50 mg - STÆRKT VITAMINPRÆPARAT - MT. NR. 6208993
B6-vitamin er en faktor i nedbrydningen af kulhydrater, fedt og proteiner; det fremmer frisættelsen af glykogen fra leveren og musklerne til energiproduktionen, og det medvirker i omsætningen af tryptofan, en essentiel aminosyre. Det deltager i udnyttelsen af energien i hjerne og nerveceller, derfor er det nødvendigt for reguleringen af det centrale nervesystem. B6-vitamin kan bruges af kvinder med præmenstruelle lidelser og af personer med hjerte- og kredsløbsproblemer samt artritis (ledegigt). Stærkt vitaminpræparat godkendt af Lægemiddelstyrelsen.
BALDRIAN DRÅBER, MEXICANSKE 50 ml
Mexicanske Baldrian dråber sættes ind ved alle slags nervøse tilstande, søvnløshed, hysteri, nervøs hjertelidelse, stress, mavekramper og muskelkramper af nervøs art. Beroliger og afspænder uden bivirkninger.
BALDRIAN-HUMLE 190 TABLETTER - NATURLIG
Baldrian-Humle tabletter sættes ind ved alle slags nervøse tilstande, søvnløshed, hysteri, nervøs hjertelidelse, stress, mavekramper og muskelkramper af nervøs art. Beroliger og afspænder uden bivirkninger. Baldrian forhandles også som Mexicanske Baldrian dråber. Anbefalet dosis: 2-3 tabletter 3 gange daglig, ved større belastninger dobbelt dosis over kortere tid.
BALDRIANOLIE 10/50 ml - LYSERENDE - NATURLIG
Søvnløshed (nervøst betinget), nervøs udmattelse, åndelig overanstrengelse, nervøs hjertelidelse, hovedpine, hysteri, ophidselses- og stresstilstande, mavekramper og kolik, menstruationskramper
BALDRIANROD (Valeriána offcinális)
Baldrian er et af naturens bedste beroligende midler og uden skadelige bivirkninger, ligesom den heller ikke er vanedannende. Anvendelse: Søvnforstyrrelser; nervøsitet; stress; mave- og muskelkramper af nervøs art; menstruationskramper.
BAMSE VITAMIN/MINERAL 60 TABLETTER - VELSMAGENDE TIL BØRN FRA 1-10 ÅR
Denne optimale sammensætning af vitaminer og mineraler er gavnlig for barnets vækst og udvikling. Den rigtige tilførsel af vitaminer og mineraler er vigtig for bl.a knoglernes og tændernes vækst og for barnets modstandskraft over for sygdomme, f.eks. infektionssygdomme som forkølelse og influenza. Vitamin/mineraltilskuddet er særligt væsentligt i vinterhalvåret, og når kosten indeholder få friske frugter og grønsager.
BASETHE, ORIGINAL 100/250 g - NATURLIG
Denne the er fremstillet af urter, der har et stort indhold af basiske elementer. Blandingen er bygget op på 28 forskellige urter, hvoraf nogle er pulveriserede for at opnå maksimal virkning.
BASILIKUM (Ocímum basílicum)
Krydderurt med mavestyrkende og slimløsende egenskaber. Anvendelse: Fordøjelsesbesvær; hoste; slimhindebetændelse i urinvejene.
BASILIKUMOLIE 10/50 ml - LYSERENDE - NATURLIG
Fordøjelsesbesvær, hoste, slimhindebetændelse i urinvejene.
BASIS NATURAL COMPLEX 90 KAPSLER 550 mg - NATURLIG
Basis Natural Complex kapsler er velegnet for alle, der ønsker et sikkerhedsnet i den almindelige sygdomsforebyggelse, idet præparatet indeholder et bredt spektrum af næringsstoffer, der mangler i vores daglige industrikost; Basis Natural Complex kapsler er et kosttilskud med værdifulde naturlige mineraler/spormineraler og immunstyrkende stoffer.
BASIS-THE, FREDE DAMGAARDS 150 g - NATURLIG
Universal velsmagende nydelsesthe, der virker basedannende og dermed fordøjelsesregulerende, syre/baseregulerende, blodsukkerstabiliserende, immunstyrkende og giver dermed et bedre velbefindende.
B-COMPLEX TOTAL 60 TABLETTER
Total B-Complex tabletter er et B-vitamin komplekspræparat, omfattende alle de vigtigste B-vitaminer i en styrke, hvor én tablet stort set svarer til dagsbehovet. Derfor kan Total B-Complex tabletter styres individuelt, samtidig med at de kan tages sammen med multipræparaterne Maximum og Bladgrønt; velegnet i B-vitaminkure, hvor man kan behandle sundhedsproblemer, der skyldes B-vitaminmangel (stress, nervøsitet, præmenstruelle symptomer, væskesamlinger, sindsmæssige svingninger, hårtab).
BENZOETRÆOLIE 10/50 ml - LYSERENDE - NATURLIG
Ved artritis (ledbetændelse), astma, bronkitis, kolik, hoste, gigt.
BERBERIS (Bérberis vulgáris)
Berberis fremmer virkningen af kinin ved behandlingen af malaria, virker appetitstimulerende og styrker leverens og miltens funktioner. Anvendelse: Lever- og galdelidelser; indre blødninger; blære- og nyrebækkenkatar; hæmorider; menstruationssmerter. Berberis er en farveurt, der giver gule farvenuancer.
BERGAMOTOLIE 10/50 ml - LYSERENDE - NATURLIG
Indvortes: tarmkolik, infektioner, tarmparasitter, difteri, feber, galdesten, blærebetændelse, fordøjelsesbesvær, dårlige ånde, urinvejsinfektioner, betændelse i mundens slimhinde, bronkitis, depressioner. Udvortes: Akne, bylder, eksem, psoriasis, hudpleje.
BERTRAMSROD (Anacýclus pyréthrum)
Duften af denne droge er let aromatisk, smagen skarp, den virker fremmende på spytsekretionen, smertelindrende og orme/parasitdræbende. Anvendelse: Tandsmerter; tørhed i munden; tungelammelse; fordøjelsesbesvær.
BETONIA (Betónica officinális)
I folkemedicinen anvendes betonia mod nedenstående lidelser: Anvendelse: Diarré; slim i lungerne; halsbrand; gigt; nervesvækkelse; katarer; blære- og nyresten; tarmluft; nervøsitet.
BIBERNELLE URT (Sanguisórba officinális)
Bruges i dag kun i folkemedicinen. Anvendelse: Katar; blødninger; diarré; dysenteri (blodgang); lungetuberkulose.
BINGELURT (Mercuriális ánnua)
I folkemedicinen bruges bingelurt i disse tilfælde:: Materieholdig betændelse; fordøjelsesbesvær; ødemer; eksem; svage menstruationer; slimdannelse; appetitløshed.
BIO ABORA 80 KAPSLER 340 mg - BRASILIANSK SPECIALITET - NATURLIG
Tonikum, energimiddel, blodrenser. Foruden hovedanvendelsen som et fortrinligt styrkemiddel og tonikum for organismen, sættes Bio Abora også ind ved behandlingen af kronisk og akut reumatisme, iskiassmereter, hævede kirtler, hudproblemer (betændelse). Bio Abora hjælper med til at opbygge kroppens modstandskraft.
BIO ABORA 80 KAPSLER THE 50 g - BRASILIANSK SPECIALITET - NATURLIG
Tonikum, energimiddel, blodrenser. Foruden hovedanvendelsen som et fortrinligt styrkemiddel og tonikum for organismen, sættes Bio Abora også ind ved behandlingen af kronisk og akut reumatisme, iskiassmereter, hævede kirtler, hudproblemer (betændelse). Bio Abora hjælper med til at opbygge kroppens modstandskraft.
BIO ASSA 80 KAPSLER 300 mg - BRASILIANSK SPECIALITET - NATURLIG
Beroligende, balsamisk, slimløsende, blodstillende. Bio Assa bruges til behandling af symptomer på forkølelse, kongestion, bronkitis og kronisk hoste. Lindrer bryst- og rygsmerter. Dens blodstillende virkning gør den også værdifuld ved kvæstelser, slag og mavesår.
BIO ASSA THE 50 g - BRASILIANSK SPECIALITET - NATURLIG
Beroligende, balsamisk, slimløsende, blodstillende. Bio Assa bruges til behandling af symptomer på forkølelse, kongestion, bronkitis og kronisk hoste. Lindrer bryst- og rygsmerter. Dens blodstillende virkning gør den også værdifuld ved kvæstelser, slag og mavesår.
BIO BICHO 80 KAPSLER 250 mg - BRASILIANSK URTESPECIALITET - NATURLIG
Stimulerende, sveddrivende, vanddrivende. Effektiv ved ind- og udvortes betændte sår. Hævede sår (stød, kvæstelser) vil heles, hvis den knuste urt lægges på. Bruges ved manglende menstruation, sår, blødninger, betændelser i øjenlågsrandene, diarré, kolik, dysenteri, gonoré, indvoldsorm, smertefuld vandladning, miltlidelser. Udvortes er den et populært og effektivt middel mod hæmorider. Indeholder vitaminerne C og K.
BIO CAUJA 80 KAPSLER 325 mg - BRASILIANSK URTESPECIALITET - NATURLIG
Betændelsesmodvirkende, vanddrivende, udrensende. Bio Cauja bruges til effektivt at behandle mange sygdomme og sundhedsproblemer, herunder: anæmi, diarré, galdesten, lever-, nyre- og blæreproblemer, dårlig fordøjelse og kredsløbsbesvær, gulsot, betændelses i urinvejene, vattersot og indvoldsorm. Den betændelsesmodvirkende egenskab gør den også nyttig ved gigt, reumatisme og dårlig hals (i hvilket tilfælde det anbefales at gurgle med theen).
BIO GANODERMA 90 KAPSLER 400 mg - NATURLIG
Den kinesiske "langlivs"-svamp Ling Chih er en vigtig ingrediens i Bio Ganoderma. Planten er virksom mod kronisk bronkitis og allergier og styrker immunforsvaret, idet substanser i svampen virker interferonfremkaldende. Sammen med hvidtjørn øver præparatet en gunstig indflydelse på hjertet, kredsløbet og kolesterolspejlet. Anbefales ældre og mennesker med nævnte sygdomsproblemer som et led i en forebyggende langtidsbehandling.
BIO SANTA 80 KAPSLER 300 mg - BRASILIANSK SPECIALITET - NATURLIG
Smertestillende, desinficerende, tonisk, heler sår, antiseptisk. Bio Santa bruges ved for megen mavesyre, mavesår og indvoldsproblemer i almindelighed. Lindrer smerter fra indvortes sår, kronisk mavekatar og mavesår næsten øjeblikkeligt. Den desinficerer gæringer i mave og tarm, men påvirker ikke de for fordøjelsen normale gæringer, og dermed hæmmer eller forhaler den ikke den normale fordøjelse. Også glimrende ved forskellige hudproblemer som akne og eksem. Bio Santa har en behagelig smag og kan bruges uden begrænsning.
BIO SANTA THE 50 g - BRASILIANSK SPECIALITET - NATURLIG
Smertestillende, desinficerende, tonisk, heler sår, antiseptisk. Bio Santa bruges ved for megen mavesyre, mavesår og indvoldsproblemer i almindelighed. Lindrer smerter fra indvortes sår, kronisk mavekatar og mavesår næsten øjeblikkeligt. Den desinficerer gæringer i mave og tarm, men påvirker ikke de for fordøjelsen normale gæringer, og dermed hæmmer eller forhaler den ikke den normale fordøjelse. Også glimrende ved forskellige hudproblemer som akne og eksem. Bio Santa har en behagelig smag og kan bruges uden begrænsning.
BIO SQUALEN, HAJOLIE 120 KAPSLER 500 mg - NATURLIG
Bio Squalen hajolie indeholder 99% squalen, en substans, som har vist sig at have en stærk immunstyrkende virkning, bl.a. over for cancer. Desuden har squalen en positiv indflydelse på en lang række sygdomstilstande (for højt blodtryk, leverlidelser, hudproblemer m.v.); fremmer sårhelingen og celledannelsen, er bakteriedræbende samt stimulerer cellemembranernes permeabilitet (gennemtrængelighed) - hvilket styrker virkningen af den medicin, der indtages sammen med Bio Squalen kapsler. NB! Det eneste hajoliepræparat, der ikke indeholder de betænkelige alkoxy-glyceroler.
BIO-FLAVONOID COMPLEX 90 KAPSLER 220 mg - NATURLIG
Bioflavonoiderne rutin og hersperidin er i stand til at forebygge mod grå stær, idet de hæmmer dannelsen af det skadelige enzym aldo reductase. Endvidere er de virksomme ved tilbøjelighed til nethindeblødninger og kapillærskader i øjnene. Andre uønskede blødninger som f.eks. tand-kødsblødninger kan også behandles med Bio-Flavonoid kapsler. C-vitaminet har en karstyrkende virkning og understøtter dermed bioflavonoiderne. Fremstillet af citrusfrugter garanteret uden pesti-cider. Antioxidant.
BIONORM BETACAROTEN 60 KAPSLER 9,0 mg - NATURLIG
Bionorm Betacaroten kapsler er et provitamin A-præparat, som organismen selv omdanner til A-vitamin; fordelen herved er, at organismen på denne måde kun optager den mængde A-vitamin, den har behov for. Bionorm Betacaroten kapsler er en faktor ved forebyggelse og behandling af cancer og bruges som et middel til beskyttelse af sart hud, der udsættes for stærkt sollys (sammen med Dolomit tabletter og Tidselolie kapsler). Antioxidant.
BIRKEBARK (Betúla péndula)
I folkemedicinen forekommer disse anvendelsesområder: Feber; hudlidelser; ødemer; gigt; fodsved (bad); bylder (bad).
BIRKEBLADE (Betúla pendula)
Allerede i middelalderen kendte man til birkeblades egenskaber med hensyn til at opløse urinsten. Birkeblade betragtes som et fortræffeligt vanddrivende middel, der er ikke irriterende, de virker effektivt udrensende i tilfælde af reumatiske lidelser, der skyldes stofskifteforhold, som f.eks. gigt (sammen med Venustorn). Et godt råd er en årlig kur med birkeblade: det fjerner klorider, urinsyre og forebygger mod dannelsen af urinvejssten. Anvendelse: Urinvejssten, ødemer/væskeansamlinger; reuma/gigt.
BIRKEBLADE 90 KAPSLER 400 mg - PHYTONORMSERIEN - NATURLIG
Allerede i middelalderen kendte man til birkeblades egenskaber med hensyn til at opløse urinsten. Birkeblade betragtes som et fortræffeligt vanddrivende middel, der ikke er irriterende, de virker effektivt udrensende i tilfælde af reumatiske lidelser, der skyldes stofskifteforhold, som f.eks. gigt (sammen med Venustorn). Et godt råd er en årlig kur med birkeblade: de fjerner klorider, urinsyre og forebygger mod dannelsen af urinvejssten. Anvendes ved urinvejssten, ødemer/væskeansamlinger, reuma/gigt.
BIRKES (Papáver somníferum)
Birkes er de modne frø af opiumsvalmuen og bruges især i bagværk. Man sondrer mellem forskellige kvaliteter og oprindelsesområder: tysk (blågrå), russisk (blålig), tyrkisk (gulblå), levantiner (gulblå), ostindisk (hvid-brunlig). Opstillingen angiver samtidig rækkefølgen af oliekvaliteter, begyndende med den bedste kvalitet.
BISTORTA (Polýgonum bistórta)
Bisorta indeholder forskellige virksomme gravestoffer og er derfor adstringerende (sammentrækkende). Anvendelse: Diarré; dysenteri; kronisk katar; hvidflåd; bylder (udvortes).
BITTERORANGEOLIE 10/50 ml - LYSERENDE - NATURLIG
Hjertekramper, hjertebanken, kronisk diarré, søvnløshed, depressioner, appetitmangel, fordøjelsesbesvær.
BITTERSØD/TROLDEBÆR (Solánum dulcamára)
Bittersød indeholder stoffer med antibiotisk virkning og er desuden mildt afførende, vanddrivende og hostelindrende. Anvendelse: Eksem og kløende hudlidelser; kronisk bronkitis; astma. Må i Danmark ikke anvendes til indtagelse.
BJERGLØVEFOD (Alchemílla alpína)
Anvendes undertiden i folkemedicinen som et vanddrivende middel og ved sårbehandling.
BLADGRØNT MULTIVITAMIN MINERAL 60/130 SLOW-RELEASE TABLETTER (DEPOTTABLETTER) MED KLOROFYL - DELVIS NATURLIG
Vitaminernes vigtige rolle i organismen er at danne komplekse kemiske forbindelser, som udøver den enzym-aktivitet, der er nødvendig for fødens omdannelse til energi og vævsopbygning. Vitaminerne samvirker med mineralerne, som er væsentlige faktorer i den menneskelige ernæring; disse indgår i opbygningen af knogler, tænder, væv, muskler, blod og nerver; de fungerer som katalysatorer for mange biologiske processer i organismen og er vigtige for fremstillingen af hormoner.Bladgrønt multivitamin mineral tabletter med klorofyl regnes for et af helsebranchens mest effektive og dækkende vitamin- og mineralpræparater, der i et afbalanceret forhold tilfører organismen alle de vitaminer og mineraler, der vides at være essentielle for menneskelig ernæring (dog ikke jern, der til gengæld findes i Maximum).
BLOMSTERTHE
Nydelsesthe bestående af jernurtblade, rosenknopper, hibiscus, kongelysblomst, lindeblomst.
BLÆRETANG (Fúcus vesiculósus)
Forekomst: Høstes på store dybder i Atlanterhavet og Stillehavet, hvor forureningen er minimal. Algerne betragtes som nogle af de første levende væsener på kloden. Det er måske også forklaringen på deres utrolige ernæringsrigdom. Blæretang er et rigt koncentrat af sporelementer, vitaminer og mineraler (indeholder bl.a. jod, mellem 0,03% (Østersøen) og 0,1% (Vesterhavet). Planten virker gunstigt på stofskiftet, fremmer celleaktiviteten og fjerner slagger. Blæretang indeholder planteslim som i kontakt med vand svulmer op i maven uden at blive optaget; på denne måde er blæretang nyttig i slankekure. Anvendelse: Fedme; mineralmangel; struma; skrofulose (lymfeknudetuberkulose hos børn); hypertoni (forøget muskelspænding); arteriosklerose. Må i Danmark ikke anvendes til indtagelse på grund af indholdet af jod.
BLÅBÆR (Vaccínium mytíllus)
Blåbær indeholder såkaldte antocyanosider, der betragtes som de vigtigste aktive stoffer i drogen, bl.a på grund af den rolle, de spiller i dannelsen af synspurpur. Anvendelse: Svækket syn/nattesyn, trætte øjne; diarré; irriteret tyktarm; kredsløbsforstyrrelser i de små kar.
BLÅBÆRBLADE (Vaccínium mytíllus)
Blåbærblade har i folkemedicinen følgende anvendelse: Diabetes; svag blærefunktion; tarmkatar; opkastninger; mavekrampe; hoste.
BLÅTRÆ/BRUNSPÅN (Haematóxylon campechiánum)
Diarré, også hos børn. Blåtræ er en farveplante, der giver blå og grå farver.
BODY KRAFT 92 500 g - MUSKELUDVIKLING - NATURLIG
100% vegetabilske proteiner - isoleret sojaprotein med 92% protein i tørstof; indeholder alle essentielle aminosyrer - udrøres i mælk eller anden væske eller blandes i brød, farsretter osv. Purinfri.
BODY PLUS - WEIGHT GAINER/VÆGTØGNING - 350 g
Maltodextrin sammen med 63% mælkeprotein (instant), røres i væske sammen med æg, honning, sirup, iscreme, banan osv. Optages let af organismen. Bruges ved appetitmangel, og/eller når store måltider ikke tolereres. Purinfri.
BOLDOBLADE (Peúmus bóldus)
Boldoblade indeholder stoffet boldin, der stimulerer leverens galdeproduktion. Desuden virker bla-dene let vanddrivende og urinsyreudskillende. Anvendelse: Lever- og galdesygdomme (galdesten); fordøjelsesbesvær; orm; reumatiske lidelser.
BORAGO (Borágo officinális)
Kaldes også hjulkrone; virker på sygdomme i urin- og luftvejene og som et sved- og stofskiftestimulerende middel; bruges ved betændelse og understøtter nerver og modstandskraft. Borago kapsler er fremstillet af olien fra plantens frø og er et middel mod smerte og ubehag i perioden op til menstruationen. Anvendelse: Urinvejs- og luftvejslidelser; nedsat stofskifte; sår, udslæt, bylder (udvortes); nervesvækkelse. Anvendes sparsomt.
BORAGO HJULKRONEOLIE 60 KAPSLER 500 mg - NATURLIG
Borago eller hjulkrone har været brugt som lægeplante siden middelalderen, men først moderne undersøgelser har vist, at plantens frø er meget rige på gamma-linolensyre (GLA), en fedtsyre, der er en positiv faktor ved behandlingen af kvindens præmenstruelle syndrom; desuden har GLA en gunstig virkning på åreforkalkning, leverssygdomme, skizofreni, immunitetssvækkelse, alderdomssymptomer og hudlidelser. Boragoolie kapsler indeholder 80% umættede fedtsyrer, herunder 14% GLA. Hver kapsel indeholder min. 70 mg GLA.
BROMBÆRBLADE (Rúbus fructicósus)
Mave/tarmkatar; blodrensningsmiddel; uren hud.
BROTTRUNK 0,75 l - ØKOLOGISK - NATURLIG
Brottrunk indeholder 5 mill. godartede, kolonidannende mælkesyrebakterier pr. ml., samt enzymer. Meget effektiv til normalisering af tarmfloraen og styrkelse af fordøjesesorganerne. Virksom over for uren hud, eksem og psoriasis. Kraftigt udrensende, giver derfor øget energi og velvære. Betragtes også som et supplerende middel i behandlingen af depressioner.
BRUDURT (Herniária glábra)
Brudurt har vanddrivende, betændelsesfremmende og antibiotiske egenskaber. Anvendelse: Ødemer; blærekatar; nyrekolik; nyresten; blodrensningsmiddel.
BRUNROD (Scrophulária nodósa)
Hudlidelser, rosen.
BRUNRODBLADE (Scrophulária nodósa)
Orm, skrofulose (lymfeknudetuberkulose hos børn); ansigtseksem.
BRÆNDENÆLDE (Úrtica dióica)
Brændenælde er meget rig på mineraler og vitaminer og betragtes som en vigtig remineraliserende, vanddrivende og styrkende plante. En langvarig kur blokerer for håraffald og stimulerer hårets vækst. Brændenælde har også en antireumatsik virkning på leddene takket være især indholdet af kisel og mineraler. Langvarige kure anbefales. Anvendelse: Mineralmangel; håraffald; skøre negle; artrose (slidgigt).
BRÆNDENÆLDE 90 KAPSLER 300 mg - PHYTONORMSERIEN - NATURLIG
Brændenælde er meget rig på mineraler og vitaminer og betragtes som en vigtig mineralholdig og styrkende plante. En langvarig kur blokerer for håraffald og stimulerer hårets vækst. Brændenælde har også en reumatisk virkning på leddene takket være især indholdet af kisel og mineraler. Langvarige kure anbefales. Anvendes ved mineralmangel, håraffald, skøre negle, artrose (slidgigt).
BRÆNDENÆLDEFRØ (Úrtica diónica)
Reuma, hudlidelser.
BRÆNDENÆLDEROD (Úrtica diónica)
Brændenælderod er adstringerende (sammentrækkende) og bruges som bestanddel i hårvækstpræparater.
BRØNDKARSE (Nastúrtium officinále)
I folkemedicinen et ormedrivende, blodrensende, urindrivende, menstruationsfremmende middel, også mod hoste, nyrelidelser, snue og astma. Som afkog mod tandbetændelse, paradentose. Anvendes ved orm; menstruationsbesvær; snue, hoste, astma; nyrelidelser; tandkødsbetændelse; "blodrensningsmiddel".
BRØNDKARSE 90 KAPSLER 300 mg - PHYTONORMSERIEN - NATURLIG
I folkemedicinen et ormedrivende blodrensende, urindrivende, menstruationsfremmende middel, også mod hoste, nyrelidelser, snue og astma. Som afkog mod tandbetændelse, paradentose; "blodrensningsmiddel".
B-STÆRKE-GÆR FLAGER MED NATURLIGE B-VITAMINER 200 g - NATURLIG
Dette er et naturligt B-vitamin kompleks præparat, der er fremstillet af en speciel næringsgær, som ikke har været i berøring med ølgær, og det indeholder samtlige vitaminer i B-komplekset. Stærke B-gær tabletter m. mineraler er ikke blot det præparat, som har det højeste indhold af B-vitaminer i naturlig form og bevaret vitamin B12; tabletterne indeholder desuden alle 8 essentielle aminosyrer, samt mineralerne kalium, natrium, calcium, fosfor og magnesium. Bruges som et dagligt kosttilskud. B-vitaminerne er essentielle for cellestofskiftet; behovet øges ved indtagelse af kaffe, the, alkohol og under stress. B-vitaminerne er af betydning for stofskiftet, nervesystemet, hå-ret, huden, musklerne og fordøjelsen. Mangelsymptomer er træthed, nervøsitet, irritabilitet, hårtab, søvnløshed og forstoppelse. B-vitaminerne er vandopløselige og må derfor tilføres hver dag. Ideel som supplement til de enkelte B-vitamin præparater.
B-STÆRKE-GÆR MED NATURLIGE B-VITAMINER 500 TABLETTER 265 mg - NATURLIG
Dette er et naturligt B-vitamin kompleks præparat, der er fremstillet af en speciel næringsgær, som ikke har været i berøring med ølgær, og det indeholder samtlige vitaminer i B-komplekset. Stærke B-gær tabletter m. mineraler er ikke blot det præparat, som har det højeste indhold af B-vitaminer i naturlig form og bevaret vitamin B12; tabletterne indeholder desuden alle 8 essentielle aminosyrer, samt mineralerne kalium, natrium, calcium, fosfor og magnesium. Bruges som et dagligt kosttilskud. B-vitaminerne er essentielle for cellestofskiftet; behovet øges ved indtagelse af kaffe, the, alkohol og under stress. B-vitaminerne er af betydning for stofskiftet, nervesystemet, håret, huden, musklerne og fordøjelsen. Mangelsymptomer er træthed, nervøsitet, irritabilitet, hårtab, søvnløshed og forstoppelse. B-vitaminerne er vandopløselige og må derfor tilføres hver dag. Ideel som supplement til de enkelte B-vitamin præparater.
BUKKEBLADE (Menyánthes trifoliáta)
Appetitvækkende, stimulerende for kredsløbet, stofskiftet og fordøjelsen. Anvendelse: Anæmi; blegsot; gigt; smertefulde menstruationer. Anvendes sparsomt.
BUKKEHORNSFRØ ( Trigonélla foénum graécum)
Stofskifteregulerende og udrensende; styrkende efter svære sygdomme. På grund af sin karakteristiske duft meget anvendt som krydderi i Mellemøsten. Anvendelse: Uren hud og betændte sår (også udvortes); gammelmandsdiabetes; hoste; tandkødsbetændelse (afkog); fremmer muskeludviklingen: bodybuilding
BUKKO (Barósma betulína)
Vanddrivende middel med betændelsesbekæmpende egenskaber. Anvendelse: Infektioner i urinvejene.
BURREROD (Árctium láppa)
Denne plante er i århundreder blevet brugt mod infektioner i huden. Moderne undersøgelser har vist, at burrerod indeholder aktive stoffer, som virker antiseptisk og bakteriebekæmpende på mikrober i huden. Drogen normaliserer også blodets sukkerindhold og modvirker på denne måde tendensen til akne. Den galdestimulerende og vanddrivende effekt forklaret dens udrensende funktion. Anvendelse: Hudproblemer som akne, dermatose, eksem, psoriasis; nedsat leverfunktion. Burrerod er en farveplante, der giver orangebrune og grå farvenuancer.
BURRESNERRE (Gálium apríne)
I folkemedicinen anvendt som et vand- og sveddrivende middel. Anvendelse: Kirtelhævelser; hudsygdomme; nyrelidelser.
BYNKE, GRÅ (Artemísia vulgáris)
Plantens latinske navn går tilbage til "Artemis", skønhedens gudinde hos grækerne, og den har altid været betragtet som kvindens plante. Den regnes som et godt middel mod kramper. Anvendelse: Præmenstruelle gener; menstruationsforstyrrelser; kramper i underlivsregionen.
BÆRKARSE (Tropaéolum május)
Plante med antibiotiske egenskaber. Anvendelse: Infektioner i urinvejene og åndedrætsvejene; øjenbetændelse.
BØNNEBÆLGE (Phaeséolus vulgáris)
Nyre- og hjertelidelser, for højt blodtryk, diabetes (hjælpemiddel), blodårebetændelse, eksem, især urinsyreeksem, gigt og reumatiske tilstande.
BØNNEBÆLGE 90 KAPSLER 400 mg - PHYTONORMSERIEN - NATURLIG
Nyre- og hjertelidelser, for højt blodtryk, diabetes (hjælpemiddel); blodårebetændelse, eksem, især urinsyreeksem, gigt og reumatiske tilstande.


De viste produkter forhandles af helsekostbranchens specialvareforretninger, Matas materialisterne, Helsekostforretninger og apoteker.

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012