Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 

 ProdukterProdukt liste NR.  A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V Y Z Æ Ø Å

-C-
Helseprodukt: Kort beskrivelse:
CAJEPUTOLIE 10/50 ml - LYSERENDE - NATURLIG
Indvortes: betændelsestilstande, luftvejslidelser (bronkitis, tuberkulose).
CALCIUM EXTRA + VITAMIN D 90 TABLETTER
Nyere amerikanske undersøgelser viser, at calciumcitratmalat - der er et blandingssalt, baseret på calcium-, citrat- og malationer - er bedre optagelig en nogen anden calciumforbindelse. Dette er af betydning især ved forebyggelse af knogleskørhed hos kvinder, da almindelige calciumpræparater kun optages med ca. 30% eller mindre. Tilsætning af vitamin D øger yderligere optageligheden
CANDOLIC 90 KAPSLER 550 mg - NATURLIG DOKUMENTERET EFFEKTIVT HVIDLØGSPRÆPARAT
Dette er et specialpræparat mod candida albicans, gæringsdyspepsi og kroniske tarmsygdomme. Undersøgelser har vist, at lugtfrie hvidløgspræparater ingen virkning har på skadelige mikrober (svampe og bakterier). Candolic er testet for sin virksomhed over for candida albicans og bakterierne staphylococcus aureus og escericia coli. Candolic kan betegnes som markedets mest effektive hvidløgspræparat med det friske hvidløgs totalvirkning, fordi Candolic indeholder det virksomme stof allicin, der i en fortynding på 1:1.000.000 virker på grampositive og gramnegative bak-terier. Candolic forhandles i såkaldte entero-kapsler, hvilket vil sige, at de er overtrukket (coated), således at kapslerne først opløses i tyndtarmen, hvilket hæmmer hvidløgslugten, uden at de vigtige stoffer i hvidløget er fjernet.
CARRAGEN VEGETABILSK HUSBLAS 60 g - NATURLIG
Stivelsesmiddel.
CASCARILLEBARK (Cróton níveus eller Cróton cascarilla)
Barken indeholder bitterstof og æteriske olier og bruges bl.a. som et aromatisk middel. Anvendelse: Diabetes; malaria (Mexico).
CATUABA 80 KAPSLER 400 mg - BRASILIANSK SPECIALITET - NATURLIG
Virksom ved behandling af seksuel impotens; afroditisk, styrkende for genitalia.
CATUABA THE 100 g - BRASILIANSK SPECIALITET - NATURLIG
Virksom ved behandling af seksuel impotens; afroditisk, styrkende for genitalia.
CAYE 90 KAPSLER 447 mg - NATURLIG
Caye kapsler indeholder flere forskellige aktive stoffer, bl.a. capsaicin. Kapslerne anvendes til forebyggelse og behandling af mavesår, tyktarmskatar, infarkt, åreforkalkning, for højt eller for lavt blodtryk; de er kolesterolsænkende og fremmer vævenes iltning og har en gunstig indflydelse på fordøjelse og tarmperistaltik.
CAYENNEPEBER/CHILIPEBER (Cápsicum ánnuum)
Indeholder bl.a. det aktive stof capsaicin, samt vitamin C og magnesium. Stærkt smagende krydderi, der stimulerer fordøjelsen. Er i famile med paprika. Anvendelse: Mavesår; tyktarmskatar; åreforkalkning, forebyggelse; for højt/lavt blodtryk; træg for-døjelse; kolik og mavekrampe.
CEDERTRÆOLIE 10/50 ml - LYSERENDE - NATURLIG
Akne, bronkitis, sygdomme i urinvejene, betændelse i nyrebækkenet, blærekatar, gonoré, nervøse lidelser, åndedrætssygdomme, hudsygdomme.
CELLSIKKER ANTIOXIDANT 90 KAPSLER 400 mg - NATURLIG
En række planter indeholder såkaldte phytonæringsstoffer, der virker som antioxidanter, som bekæmper de cellenedbrydende frie radikaler. Mange af disse phytonæringsstoffer har vist sig at være mere effektive end de antioxiderende vitaminer og er indeholdt i CellSikker, der også har en bakteriedræbende virkning. NYHED! Activin 90 KAPSLER - NATURLIG (ekstrakt af vindruekerner) Indhold pr. kapsel: 50 mg ekstrakt af vindrekerner. Ingredienser: Hyben (Rosa canina), gelatine, vindruekerneekstrakt (ActiVin) (Vitis vinifera). Rig på biologisk aktive bioflavonoider med stærk antioxidant-virkning. Anbefalet dosis: 1-4 kapsler daglig. Dåse m. 90 kapsler.
CHA DE BUGRE 80 KAPSLER 300 mg - BRASILIANSK SPECIALITET - NATURLIG
Virksom i slankeprogrammer, mildt vanddrivende og appetithæmmende.
CHA DE BUGRE THE - BRASILIANSK SPECIALITET - NA-TURLIG
Virksom i slankeprogrammer, mildt vanddrivende og appetithæmmende.
CHAPEU-DE-COURO 80 KAPSLER 250 mg - BRASILIANSK SPECIALI-TET
Virksom ved behandling af artritis, reumatisme, dårligt kredsløb, hududslet.
CHAPEU-DE-COURO THE 50 g - BRASILIANSK SPECIALITET - NATURLIG
Virksom ved behandling af artritis, reumatisme, dårligt kredsløb, hududslet.
CHLORELLA, BIO 70/150 KAPSLER 350 mg - NATURLIG
Et usædvanligt næringskoncentrat med 60-70% protein (herunder alle essentielle aminosyrer), mange vitaminer (bl.a. B12), mineraler og spormineraler. Bio-Chlorella er lavet af brudte celler, således at optageligheden er maksimal (analyse af proteinfordøjelsen viser, at ca. 80% optages af organismen). Grøn Barley (byg) er en vigtig faktor for et godt stofskifte. Ideelt kosttilskud til rekonvalescenter, mennesker på slanke- og fastekure og fysisk og intellektuelt aktive. Bakteriologisk kontrolleret.
CIKORIEROD (Cichórium íntybus)
Roden indeholder nogle bitterstoffer, der virker fordøjelsesfremmende og stofskifte stimulerende. Roden af den dyrkede plante bruges til fremstilling af kaffeerstatning. Anvendelse: Træg fordøjelse; lever- og galdesygdomme; nervøse udmattelsestilstande.
CIPO CAPOLUDO 80 KAPSLER 260 mg - BRASILIANSK SPECIALITET - NATURLIG
Først og fremmest ved smitsom nyrebetændelse og især i det tilfælde, hvor nyrebetændelsen skyldes kolibakterier, der komplicerer mave- og tarmsygdomme, idet de forårsager de ødemer (væskeholdige hævelser), der almindeligvis betragtes som et resultat af en svaghedstilstand efter længere tids diarrè.
CITRIDAL BIO - GRAPEFRUGTKERNE EKSTRAKT 50/100 ml - NATURLIG
Grapefrugtkerner indeholder stoffer, der virker dræbende på bakterier, virus, svampe, gærsvampe og parasitter. Den hyppigste anvendelse er ved mave- og tarmsygdomme, gærsvampeinfektioner, forkølelsessygdomme, infektioner i hals-, næse- og øreregionerne, negle- og hudsvampesygdomme, tandkødsbetændelse (paradontose) og skedeinfektioner. Et vigtigt område er også styrkelsen af immunforsvaret ved infektioner, candida albicans og kronisk træthed. Kan anvendes både indvortes og udvortes. Udvortes mod insektbid, fodsvamp, hudafskrabninger og sårbehandling. Lige dele af Bio Citridal og vand - brug vat el. lign.
CITRIDAL BIO - GRAPEFRUGTKERNE EKSTRAKT TABLETTER mg - NATURLIG
Samme anvendelsesområde som flydende Bio Citridal (se denne). Anvendes kun indvortes.
CITRIFORM PLUS 90 KAPSLER 450 mg - NATURLIG
Frugten af den indiske plante Garcinia cambogia indeholder stoffet hydroxycitrat (HCA). Dette stof har vist sig i stand til at reducere omdannelsen af kostens kulhydrater til fedt. Derfor anbefales CitriForm Plus som et led i en slankekur, idet det har den fordel frem for andre slankemidler, at det virker uden at påvirke centralnervesystemet. Endvidere sænker CitriForm Plus kolesterolspejlet. Sikker for diabetikere og i langtidsanvendelse. 6 kapsler = 400 mg calcium, svarende til 50% af anbefalet daglig tilførsel.
CITRONOLIE 10/50 ml - LYSERENDE - NATURLIG
Infektioner i tarm og luftveje, ledbetændelse, venebetændelse, tarmparasitter, influenza, appe-titmangel, fordøjelsesbesvær.
CITRONSKAL (Cítrus frúctus)
Appetitstimulerende og fordøjelsesfremmende middel. Som bestanddel i krydderblandinger.
COCCIONELLA (Dactylópius cóccus)
Tidligere som hostemiddel, mod manglende vandladning, nyresten og reuma, kronisk bronkitis, fe-berdæmpende. Bruges som farvemiddel, der giver røde/rødbrune farvenuancer.
COLANØD (Cóla véra)
Colanød indeholder flere interessante substanser: Flavonoider, koffein (fra 1,5% til 2,5%) og teobromin, der modvirker træthed og styrker koncentrationen. I den hele colanød er disse energigivende stoffer knyttet til flavonoiderne og frisættes derfor langsomt i mave/tarmkanalen. Derfor holder virkningen sig længere, og man undgår de pirrende og irritationsprægede virkninger, som man opnår ved indtagelsen af koffein i koncentreret eller ekstraheret form. Anvendelse: Træthed, fysisk og intellektuelt.
COMPLEX URTETHE 100 g - NATURLIG
En tiltalende, frisksmagende the, karakteristisk ved sin citronlignende smag og duft; anvendes i behandlinger, hvor der arbejdes med sammentrækkende værdier.
CONDURANGOBARK (Marsdénia cundurángo)
Øger på grund af sit indhold af bitterstoffer spyt- og mavesaftsekretionen. Anvendelse: Appetitløshed; akut og kronisk mavekatar.
CYPRES 90 KAPSLER 250 mg - PHYTONORMSERIEN - NATURLIG
250 mg mikrominiseret cypres (Cupressus semprevirens), farveløs gelatine. Indeholder min. 0,3% æterisk olie og min. 5% garvestoffer (tanniner, catechiner, polyphenoler). Cypres har ved koldformalingen bevaret et komplekst indhold af vigtige phytonæringsstoffer.
CYPRESOLIE 10/50 ml - LYSERENDE - NATURLIG
Blodspytten, hæmorider, krampeårer, æggestokkelidelser, menopause, kighoste, sengevæden, influenza, stemmeløshed, reuma, irritabilitet.


De viste produkter forhandles af helsekostbranchens specialvareforretninger, Matas materialisterne, Helsekostforretninger og apoteker.

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012