Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 

 ProdukterProdukt liste NR.  A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V Y Z Æ Ø Å

-D-
Helseprodukt: Kort beskrivelse:
D-3 VITAMIN 50 TABLETTER 400 i.e. - KOSTTILSKUD
D-3 vitamin hjælper organismen med at udnytte calcium og fosfor, hvilket er nødvendigt for dannelsen af stærke knogler og tænder og en sund hud; endvidere er D-3 vitamin virksomt over for nyrelidelser. Da D-3 vitamin er fedtopløseligt, oplagres overskud i kroppen, derfor kan det være farligt at indtage meget store mængder. Mangel hos børn fører til rakitis eller engelsk syge. D-3 vitamin anbefales sammen med Østersskal kapsler eller Okinawa Koralkalk pulver i den forebyggende behandling af osteoporosis (knogleskørhed). Fås kombineret med calcium i Calcium Extra.
DAMIANA (Túrnera diffusá)
Seksualstimulerende middel, styrkende, vanddrivende. Anvendelse: Svigtende seksuallyst.
DILD, URT (Anéthum gravéolens)
Bruges i folkemedicinen ved disse lidelser: Tarmluft; mælkemangel; søvnforstyrrelser; kolik.
DILDFRØ
Krydderi.
DILDSPIDSER
Krydderi.
DIPTAMROD (Díctamnus fraxinélla)
Blev tidligere brugt mod hysteri og som vanddrivende middel. Ormedrivende middel og i folkemedicinen mod malaria. Anvendt i traditionel kinesisk medicin.
DOLOMIT 100/400 TABLETTER & PULVER 250 g - NATURLIG
Dolomit tabletter kombinerer de to vigtige mineraler calcium og magnesium. Calcium har betydning for knogler og tænder, for nerver og muskler. Dolomit tabletter er et calciumtilskud specielt for dem, der også har brug for ekstra magnesium; magnesium er ikke alene kendt for at kunne bekæmpe stress og nervøst betingede krampetilstande, men også ved hjerteinfarkt og blodpropper spiller magnesium en positiv rolle. Erstatter mineraltab efter sved og solbadning og bruges som en solbeskyttelsesfaktor sammen med Betacaroten og Tidselolie kapsler. Dolomit tabletter kombinerer de to vigtige mineraler calcium og magnesium. Calcium har betydning for knogler og tænder, for nerver og muskler.
DONG QUEEN 90 KAPSLER 300 mg - NATURLIG
Dong Queen kapsler regulerer og afbalancerer kvindens hormoncyklus. Videnskabelige undersøgelser (Read og andre) har vist, at angelica nedsætter blodtrykket i arterierne, samtidig med at sammentrækningen af den glatte muskulatur - først og fremmest i livmoderen - stimuleres. Salvie og lupulin har en velgørende og normaliserende virkning på kvindens hormonbalance. Dong Queen kapsler er hormonvirksom og anbefales ved alle slags menstruationsbesvær, gener i overgangsalderen, anæmi (blodmangel) og muskelspændinger, især i forbindelse med menstruationssmerter.
DRAGEBALSAM 50/500 ml
Den meget populære Dragebalsam fra Natur-Drogeriet A/S er fremstillet efter original indisk opskrift og kendt som det stærkeste husråd mod alle former for muskelsmerter, ømme led og muskler, stivhed i nakke og skuldre, hold over lænden osv. Sammensætningen af salvens aktive ingredienser giver en øget blodtilstrømning til de angrebne områder, de løsner og opbløder stift og infiltreret muskelvæv, samt sætter en velgørende og smertelindrende varme. Bruges også mod hovedpine og migræne, idet salven smøres på tindinger og pande.
DUEURT, DUNET (Epilóbium angustifólium)
Forsøg med mus og rotter har vist en hæmmende virkning for svulster. I folkemedicinen brugt som et vævsblødgørende middel, f.eks. ved betændelsestilstande og et slimløsende middel. Ifølge Maria Treben virker dunet dueurt gunstigt på urinvejslidelser (også prostata).
DYNA KVIK 90 KAPSLER - NATURLIG
Dyna Kvik kapsler er sammensat af urter, der alle giver øget fysisk energi og skærpet koncentrationsevne; velegnede i belastningssituationer, hvor der kræves en ekstra fysisk eller intellektuel indsats. Bør ikke indtages før sengetid, da det kan være sværere at falde i søvn.
DØVNÆLDEBLOMST (Lámium álbum)
Blomsten regnes for den mest virksomme del af planten. Anvendelse: Forstyrrelser i fordøjelsesapparatet: diarré og forstoppelse; slim i åndedrætsvejene; nyre- og blærekatar; hvidflåd; kvindelidelser; "blodrensningsmidler".
DØVNÆLDEURT
Samme som døvnældeblomst


De viste produkter forhandles af helsekostbranchens specialvareforretninger, Matas materialisterne, Helsekostforretninger og apoteker.

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012