Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 

 ProdukterProdukt liste NR.  A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V Y Z Æ Ø Å

-E-
Helseprodukt: Kort beskrivelse:
EASY LEGS 90 KAPSLER 400 mg - NATURLIG
Urterne i Easy Legs kapsler er venestyrkende, fremmer blodets tilbagestrømning fra benene til hjertet, er betændelseshæmmende og karsammentrækkende. Easy Legs kapsler anvendes derfor ved dårligt kredsløb i benene, der viser sig som tunge, trætte ben, snurren, hævning, venesvaghed, åreknuder, venebetændelse og bensår. Også virksom mod hæmorider.
ECHINACEA 90 KAPSLER 400 mg - PHYTONORMSERIEN - NATURLIG
Echinacea kapsler er et antiseptisk middel, der anvendes mod betændelsesprocesser, febersygdomme og dårligt helende sår; styrker modstandskraften over for infektionssygdomme. Fås også som dråber (en kapsel giver flere kompleksitetsværdier end en flaske Echinacea dråber). Anti-oxidant.
ECHINACEA COMPLEX DRÅBER 50 ml - PHYTONORMSERIEN - NATURLIG
Echinacea er et antiseptisk middel, der anvendes mod betændelsesprocesser, febersygdomme og dårligt helende sår; styrker modstandskraften over for infektionssygdomme. Fås også som kapsler (en kapsel giver flere kompleksitetsværdier end en flaske Echinacea dråber). Anti-oxidant
ECHINACIA (Echinácea angustifólia)
Planten kendes også under navnet solhat og er blevet brugt gennem århundreder af Nordamerikas indianere. Man har fundet forskellige stoffer i planten med antibiotiske og betændelsesbekæmpende egenskaber. Det er et effektivt middel til forebyggelse af forkølelse og infektionssygdomme. Anvendelse: Feber; virusinfektioner; rekonvalescens; forebyggelse mod forkølelse og influenza betændte og vanskeligt helende sår.
EFEDRAURT (Ephédra vulgáris)
Blev tidligere brugt mod diarré og reumatisk lidelser. Af planten udvindes efedrin (stof, der virker på lignende måde som adrenalin, dvs. karsammentrækkende). Anvendelse: Bronkielidelser, krampehoste, allergi. Må i Danmark ikke anvendes til indtagelse.
EGEBARK (Quércus róbor)
Et afkog af barken bruges mod slimhindebetændelse og -blødninger, f.eks. i livmoderen; endvidere mod betændelsestilstande i fordøjelseskanalen og diarré. Anvendelse: Slimhindekatar; diarré; betændelse i munden (gurgling); hæmorider (udvortes).
EGEBLADE (Quércus róbor)
Et adstringerende (sammentrækkende) middel, der anvendes i forårskure.
ELIMIN VULKANJORD 300 g - NATURLIG
Vulkanjord er meget mineralrig og har en høj absorberingsevne. Elimin egner sig derfor til behandling af forskellige hudproblemer: Eksem, bylder, filipenser, betændte og vanskeligt helende sår, solbrændthed, ætsninger og uren hud, samt til foryngende og rensende ansigtsmasker. Kan også bruges indvortes ved mave-tarmproblemer, diarré og halsbrand mv.
ELMEBARK (Úlmus campéstris)
Barken indeholder slimløsende og adstringerende (sammentrækkende) stoffer; vanddrivende. Anvendelse: Diarré; ødemer (væskeansamlinger). Må i Danmark ikke anvendes til indtagelse.
ENEBÆR (Juníperus commúnis)
Sved- og vanddrivende, mavestyrkende og vinddrivende. Anvendelse: "Blodrensningsmiddel"; ødemer; urinvejslidelser; gigt; reuma. OBS! Enebær indeholder en æterisk olie, som er stærkt nyreirriterende, må derfor ikke bruges af nyrepatienter eller gravide.
ENEBÆR BIO 90 KAPSLER BIO - 20 mg - NATURLIG
Betragtes som det mest virksomme urteprodukt med vanddrivende funktion. Effektiv ved væskeansamlinger (ødemer) i fødder og ben, hænder, arme og ansigt, også når disse er forbundet med neuralsk-reumatiske lidelser. På grund af den stærke stimulering af nyrerne bør præparat ikke anvendes af gravide eller mennesker med svækket nyrefunktion.
ENEBÆROLIE 10/50 ml - LYSERENDE - NATURLIG
Urinvejslidelser, nyresten, ødemer, gigt, reuma.
ENEBÆRSALVE, MILD & STÆRK, 50/500 ml
Et særdeles positivt middel mod hæmorider, desuden ved muskelømhed, muskelinfiltrationer og mindre muskelskader; salven fremmer blodgennemstrømningen og dermed helbredelsesprocessen. Stærk Enebærsalve må ikke bruges ved blødende hæmorider samt ved åbne sår og rifter. Den fremmer blodcirkulationen og anbefales ved reumatiske lidelser.
ENGLINOL BALSAM - NATURLIG
Englinol balsam er et specialprodukt, som har vist sig højeffektivt ved vanskeligt helende bensår og betændelsestilstande, når disse er forbundet med dårligt kredsløb: Organismen danner af salvens arkidonsyre og andre essentielle fedtsyrer prostaglandiner, og disse har en gunstig indvirkning på ikke blot bensår og betændelsestilstande, men også på tør hud, eksem, psoriasis, muskelsmerter, kuldeskader o. lign. Englinol balsam har desuden gennemgået en speciel rensningsproces, hvilket er af stor betydning for gennemtrængeligheden i huden; endvidere er præparatet allergitestet.
ENSIAN (Gentiána lútea)
Ensian indeholder bitterstoffer og er derfor fordøjelsesfremmende. Bør ikke bruges af mennesker med for meget mavesyre og nyrelidelser. Anvendelse: Mavekatar; styrkende under rekonvalescensen; træg fordøjelse.
ESDRAGON, FRANSK (Artemísia dracúnculus)
Køkkenurt, der også skal forbedre åndedrættet og give bedre søvn. Foruden fransk estragon findes der russisk estragon, der er mere bitter i smagen. Bladene er rige på jod og mineraler, samt vitaminerne A og C. Appetitstimulerende.
ESDRAGONOLIE 10/50 ml - LYSERENDE - NATURLIG
Åndedræts- og fordøjelsesbesvær.
EUKALYPTUSBLADE (Eucalýptus glóbulus)
Bladene af arten "globulus" bruges som et middel mod forskellige lidelser i åndedrætsvejene. De indeholder store mængder æteriske olier, som virker bakterie- og virusbekæmpende. Desuden skal planten have en gavnlig virkning på diabetes. Anvendelse: Akut og kronisk bronkitis; forkølelse; betændelsestilstande i næse, pande, bihuler og luftrør; diabetes, når patienten ikke er afhængig af insulin.
EUKALYPTUSOLIE 10/50 ml - LYSERENDE - NATURLIG
Akut og kronisk bronkitis, forkølelse, betændelsestilstande i næse, pande, bihuler og luftrør; diabetes, når patienten ikke er afhængig af insulin.
EVIGHEDSBLOMST GUL (Helíchrysum arenárium)
Galdelidelser; blærebetændelse; smertefuld vandladning.
E-VITAMIN SALVE 10/50/500 ml - NEUTRAL
Undersøgelser har vist, at E-vitamin har en gunstig indflydelse på sårheling, rifter, forbrændinger, hudkløe, solforbrændinger, hudkløe, forbrændinger, tør hud, eksem, irriteret hud efter amning og til dannelse af nyt væv (arvæv).
E-VITAMIN STÆRKT 45/90 KAPSLER 335 mg - NATURDROGERIETS - NATURLIG - MT. NR. 6208593
Stærkt naturligt E-vitamin er fedtopløseligt og forhindrer kroppens vitale fedtsyrer og det fedtopløselige A-vitamin i at nedbrydes og forbinde sig med andre substanser, der kan være skadelige for organismen. Stærkt naturligt E-vitamin er en vigtig faktor både ved forebyggelse og behandling af sygdomme; det hjælper ved hjerte- og kredsløbslidelser, styrker kroppens forsvar over for infektioner og sygdomme i åndedrætsvejene og er af betydning for musklernes, cellernes, blodets og hudens sundhed. Antioxidant.


De viste produkter forhandles af helsekostbranchens specialvareforretninger, Matas materialisterne, Helsekostforretninger og apoteker.

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012