Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 

 ProdukterProdukt liste NR.  A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V Y Z Æ Ø Å

-F-
Helseprodukt: Kort beskrivelse:
FARVEVISSE (Genísta tinctória)
Bruges i folkemedicinen som et godt vanddrivende og afførende middel. Anvendelse: Ødemer; nyrelidelser; lever- og miltlidelser; reuma og gigt. Anvendes sparsomt. Som plantefarve giver farvevisse gule farvenuancer.
FENNIKEL (Foenículum vulgáre)
Et slimløsende, aromatisk, mave- og fordøjelsesstyrkende, vinddrivende, krampeløsende middel; fremmer mælkeafsondringen. Anvendelse: Kolik; fordøjelsesbesvær; tarmluft; mælkemangel.
FENNIKELOLIE 10/50 ml - LYSERENDE - NATURLIG
Kolik (tarmkramper), fordøjelsesbesvær, tarmluft, mælkemangel.
FERMENTKORN 160 KAPSLER 450 mg - NATURLIG/ØKOLOGISK
De mineralrige Fermentkorn kapsler udvindes som en tør substans sammen med Brottrunk og anvendes bedst sammen med denne. Skaber en sund tarmflora, virker gunstigt på multipel sklerose, depressive tilstande, uren hud, eksem, hovedpine og migræne.
FLAX, BIO OMEGA-3 HØRFRØOLIE 90 KAPSLER 1.000 mg - ØKOLOGISK - NATURLIG
Bio Flax Omega-3 - fra økologisk dyrkede hørfrø - er en rig kilde til alpha-linolensyre, der er forløber for omega-3 serien af essentielle fedtsyrer, som i organismen omdannes til eicosapentaensyre (EPA), der har vist sig virksom i forebyggelsen og behandlingen af hjertesygdomme, for højt blodtryk, ledegigt, psoriasis og tyktarmsbetændelse. Uden fiskeoliepræparaters lugtproblemer og risiko for forurenede råstoffer. Bemærk: Hørfrøolie er meget udsat for at harske. Bio Flax Omega 3 kapsler er effektivt lys- og luftbeskyttede.
FNUGURT/FNOKURT (Cinerária marítima)
Anvendt ved øjenlidelser, især grå stær.
FOLSYRE 50 TABLETTER 200 mcg* (B9)
Folsyre arbejder sammen med vitamin B6, B12 og andre B-vitaminer og er først og fremmest vigtig for hjerne, nervesystem og bloddannelse, da den understøtter jernoptagelsen. Anvendes ved skizofreni og andre psykotisk symptomer, stress, kredsløbsforstyrrelser (herunder vanskeligt helende bensår). Modvirker alderdomssymptomer. Anbefales før og under graviditet til forebyggelse af rygmarvsbrok.
FRANGULABARK (Frángula álnus)
Kaldes også tørstetræ; bruges som afføringsmiddel. Anvendelse: Forstoppelse; nedsat leverfunktion. Anvendes sparsomt.
FRUGTTERNINGER, NATURA - NATURLIG
Figner og blommer har i umindelige tider været værdsat som fordøjelseshjælpere. De indeholder fyldstoffer, der udvider sig i maven, samt frugtsyrer, som stimulerer tarmperistaltikken på en blid måde. Tamarinder stammer fra det overvejende i Indien voksende tamarindetræ. De er skattet på grund af deres rigdom på frugtsyre og fremmer den naturlige tarmfunktion. Inulin er et fyldstof fra cikorieroden. Det stimulerer fordøjelsen og er samtidig et fremragende næringsstof for vores gavnlige tarmflora. Kun med en aktiv, sund tarmflora fungerer fordøjelsen perfekt.
FUGLEGRÆS (Stelléria média)
Bruges i homøopatien ved reuma, ledlidelser, gigt. Udvortes ved hudlidelser og reuma.
FUSSI 90 KAPSLER 500 mg - NATURLIG
Fussi kapsler er rige på basiske faktorer, bl.a. let optageligt jern, og er blevet gjort kendte af den kinesiske urtespecialist Lin Chin Yun. De er sammensat af urter, der giver fysisk energi og skærper koncentrationsevnen og er derfor egnede i belastningssituationer, hvor der kræves ekstra fysisk eller intellektuel indsats. Gurunødder har et naturligt indhold af coffein på 0,6-3%. Coffeinindhold pr. kapsel: 3-12 mg.
FUSSI THE 150/350/700 g - NATURLIG
Fussi kapsler er rige på basiske faktorer, bl.a. let optageligt jern, og er blevet gjort kendte af den kinesiske urtespecialist Lin Chin Yun. De er sammensat af urter, der giver fysisk energi og skærper koncentrationsevnen og er derfor egnede i belastningssituationer, hvor der kræves ekstra fysisk eller intellektuel indsats. Gurunødder har et naturligt indhold af coffein på 0,6-3%. Coffeinindhold pr. kapsel: 3-12 mg.
FYRKERNER (Pínus sylvéstris)
Fyrkerner afgiver en stærk, karakteristisk duft på grund af deres indhold af æteriske olier. De er stærkt antiseptiske og egnet til infektioner i åndedrætsvejene. Da fyrkerner desuden indeholder vitamin C og flavonoider, er de velegnede i behandlingen af forkølelse og influenza. Anvendelse: Bronkitis, forkølelse, bihulebetændelse, betændelse i luftrøret; influenza; hoste, astma.
FYRRENÅLEOLIE 10/50 ml - LYSERENDE - NATURLIG
Luftvejslidelser, influenza, urinvejslidelser, infektioner.
FØLFOD (Tussilágo fárfara)
Gener i luftvejene ved forkølelse; lungeemfysem (luftansamling i vævene); støvlunge (silicone). NB! Må i Danmark ikke anvendes til indtagelse.


De viste produkter forhandles af helsekostbranchens specialvareforretninger, Matas materialisterne, Helsekostforretninger og apoteker.

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012