Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 

 ProdukterProdukt liste NR.  A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V Y Z Æ Ø Å

-H-
Helseprodukt: Kort beskrivelse:
HAIR PLUS 90 KAPSLER - NATURLIG URTEBLANDING MED PANTOTENSYRE OG ZINK.
Hair Plus kapsler er et specialpræparat, fremstillet efter en formel, der sikrer, at hårcellerne tilføres vigtige næringsstoffer som proteiner, vitaminer, (især vitamin B) og mineraler (især kisel, zink og calcium). Udnyttelsen af næringssubstanserne stimuleres og fremmes gennem tilstedeværelsen af enzymer og en lang række aktive plantesubstanser, således at håret næres og styrkes indefra. Hair Plus kapsler har i øvrigt en gunstig betydning for hud og negle, ligesom mælkesyren fra valleproteinerne (Molkur) er god for en sund fordøjelse.
HAJBRUSK BIO 180 KAPSLER 380 mg - NATURLIG AUSTRALSK DR. W. LANE KVALITET
Undersøgelser har vist, at Bio Hajbrusk nedsætter kræftsvulsters blodkredsløb. Kræftsvulster har brug for et net af blodkar; fjerner eller undertrykker man blodkarrene, kan svulsten ikke udvikle sig, den blokeres og dør. Man taler om, at Bio Hajbrusk virker som en angiogenetisk hæmningsfaktor, hvilket også er relevant i forhold til metastaser. Da sygdomme som psoriasis, eksem, artritis og øjenlidelsen maculær degeneration er forbundet med blodkar, menes Bio Hajbrusk også at være virksom i behandlingen af disse lidelser.
HAJBRUSK BIO PULVER 150 g & 1 KG - NATURLIG AUSTRALSK DR. W. LANE KVALITET
HAMAMELIS (Hamamélis virginiána)
Indeholder garvestoffer og har samme indikationer som egebark. Anvendelse: Slimhindekatar; diarré; betændelse i munden (gurgling); hæmorider (udvortes).
HAMPEFRØ (Cánnabis satíva)
Irritationsdæmpende ved blærebetændelse; urinrørskatar, sukkersyge; manglende galdeafsondring.
HANEKRO (Galeópsis ségetum)
Plante med adstringerende (sammentrækkende), sved- og vanddrivende egenskaber; i folkemedicinen brugt ved lungelidelser.
HASSELURT (Àsarum europáeum)
Planten stimulerer kredsløbet og er vanddrivende. Anvendelse: Kredsløbssvækkelse, ødemer. Må i Danmark ikke anvendes til indtagelse.
HAVALGE SUPER 90 KAPSLER 450 mg - NATURLIG
Super Havalge kapsler indeholder 62 mineraler og spormineraler i naturlig og letoptagelig form; mange af disse mineraler findes slet ikke eller kun i meget små mængder i planter, der dyrkes på jorden, derfor er Super Havalge kapsler et væsentligt kosttilskud i den moderne næringsfattige kost. På grund af indholdet af naturlig jod bør Super Havalge kapsler ikke anvendes af gravide eller ammende kvinder. Indeholder fra 0,04-0,1% naturlig jod. Havalgerne bliver fisket i Nordhavet, hvor man har den mindste forurening
HAVREHALM (Avéna satíta)
Indeholder pektin, pentosan, saponin, vitamin A, ringe mængder voks og fedt, meget kiselsyre og calcium. Anvendelse: Gigt og reuma
HCL COMPLEX 90 TABLETTER - NATURLIG
HCL Complex er fremstillet på basis af naturligt forekommende substanser, der forebygger mod og lindrer oppustethed i maven og tarmluft samt modvirker træthed. Betain nedbryder kulhydrater og kalk, mens pepsin spalter proteiner. Tabletterne normaliserer mavens saltsyrebalance, der kan være blevet forstyrret som følge af alkoholindtagelse, stress og mangel på forskellige vitaminer og mineraler eller for fed og proteinrig kost.
HENNA BLADE/HENNA PULVER (Lawsónia álba)
Indeholder lawson (rødt farvestof, naphthochinonderivat) og bruges til fremstilling af hårfarvemidler.
HESTEHOV (Petasítes officinális)
Irritationer og krampesmerter i maven, galde og tarm; menstruationssmerter; astma. Må i Danmark ikke anvendes til indtagelse.
HESTEKASTANIE (Aésculus hippocástanum)
Barken er den medicinsk mest interessante del af planten. Den indeholder stoffer, der er sammentrækkende, øger blodkarrenes modstandskraft, virker betændelseshæmmende og vanddrivende. Hestekastanie er derfor et af de mest skattede midler til behandling af problemer i forbindelse med det kapillære og venøse kredsløb. Anvendelse: Åreknuder; årebetændelse; hæmorider; svage blodkar (synlige blodårer); tunge ben, ødemer. Bladene anvendes i hostemidler. Må i Danmark ikke anvendes til indtagelse.
HIBISCUS (Hibíscus sabdaríffa)
Blomsten af hibiscus bruges som en velsmagende og forfriskende tilsætning i urtetheer og som nydel-sesthe; desuden hostelindrende, slimløsende (gurglemiddel).
HIMMELSK THE
Nydelsesthe bestående af padderokke, lakridsrod, hjertensfryd, og pebermynte.
HINDBÆRBLADE (Rúbus idaéus)
Virker urin- og galdedrivende. Anvendelse: "Blodrensningsmiddel"; øm hals (gurgling); hududslæt (afvaskning); irriterede øjne (skylning).
HJERTENSFRYD/MELISSE (Melíssa officinális)
Planten virker beroligende på mavekramper, men er også effektiv mod nervøsitet og søvnbesvær. Desuden sveddrivende og galdestimulerende. Anvendelse: Kolik (tarmkramper); irriteret tyktarm; mavekramper; tung fordøjelse; nervøse tilstande.
HJERTESPÆND (Leonúrus cardíaca)
Hjertevirksom, især ved neuroser; beroligende, nervøse hjerteforstyrrelser; klimakteriebesvær; migræne; angstfornemmelser. Anvendes sparsomt - bør ikke bruges af gravide.
HJERTESPÆND 90 KAPSLER 275 mg - PHYTONORMSERIEN - NATURLIG
Hjertevirksom, især ved neuroser, beroligende. Nervøse hjerteforstyrrelser, klimakteriebesvær, migræne, angstfornemmelser.
HJORTETRØST (Eupatórium cannabínum)
Bladene har en svag afførende og galdestimulerende virkning. Anvendes i folkemedicinen som et vand- og feberdrivende middel. Anvendelse: Lever- og galdelidelser.
HJORTETUNGE (Asplénium scolopéndrium)
I folkemedicinen som et sveddrivende middel ved lungesygdomme, som vanddrivende middel og mod milt- og leverlidelser. Udvortes til sårbehandling.
HUDPLEJE 90 KAPSLER 270 mg - NATURLIG
Urtesammensætningen i Hudpleje kapsler virker antibiotisk, blodrensende, hudnærende og stofskiftestimulerende, hvorved nyrernes og leverens afgiftende funktion understøttes. Kapslerne er derfor effektive til behandling af uren hud og lettere former for betændelse og eksem.
HUMLE (Húmulus lúpulus)
Nervøsitet og søvnforstyrrelser; klimakterielidelser; urinvejskatar. Anvendes sparsomt.
HUMLEMEL/LUPULIN (Glándulae lúpuli)
HUSETS URTETHE 150/300/450 g - NATURLIG
Styrkende the med et bredt spektrum af næringsstoffer. Velsmagende.
HVEDEKIMSOLIE MIX 200 ml/4,5 kg - NATURLIG
En rig olie med en kraftig, let sødlig smag, der minder om friskmalet klid. Det høje indhold af E-vitamin gør den til en næringsrig olie vigtig for den almindelige helse, idet E-vitaminet virker som antioxidant, holder celler og nerver sunde og gør dem mere modstandsdygtige over for sygdomsangreb.
HVEDEKIMSOLIE, REN 200/500 ml/4,5 kg - NATURLIG
En rig olie med en kraftig, let sødlig smag, der minder om friskmalet klid. Det høje indhold af E-vitamin gør den til en næringsrig olie vigtig for den almindelige helse, idet E-vitaminet virker som antioxidant, holder celler og nerver sunde og gør dem mere modstandsdygtige over for sygdomsangreb.
HVIDKLØVER (Trifólium répens)
Gigt og reuma; hævede kirtler.
HVIDLØG (Állium satívum)
Hvidløg er styrkende, stærkt betændelseshæmmende, stimulerende, blodtrykssænkende, slimløsende, ormedræbende. Styrker kredsløbet og modvirker åreforkalkning og for højt blodtryk; bekæmper skadelige bakterier i fordøjelseskanalen og er et effektivt middel mod kolik, diarré samt tynd- og tyktarmskatar. Anvendelse: For højt blodtryk; åreforkalkning; kronisk bronkitis; indvortes: infektioner/katar; kolik; skadelige mikrober i fordøjelseskanalen (forrådnelsesbakterier, candida-svamp); sår, betændte (udvortes).
HVIDLØG 90 KAPSLER 550 mg - PHYTONORMSERIEN - NATURLIG
Hvidløg er styrkende, stærkt betændelseshæmmende, stimulerende, blodtrykssænkende, slimløsende, ormedræbende. Styrker kredsløbet og modvirker åreforkalkning og for højt blodtryk; bekæmper skadelige bakterier i fordøjelseskanalen og er et effektivt middel mod kolik, diarré samt tynd- og tyktarmskatar. Bruges i forbindelse med for højt blodtryk, åreforkalkning, kronisk bronkitis, indvortes ved infektioner/katar; kolik, skadelige mikrober i fordøjelseskanalen (forrådnelsesbakterier, candida-svamp), sår, betændte (udvortes).
HVIDTJØRN (Crataégus oxyacántha)
Kredsløbs-, hjerte- og karmiddel, især ved hjertesvaghed, alderdomshjerte, koronarskader (nedsat gennemblødning), forsnævring og fejl i hjerteklappen, beroligende middel ved hjerteneurose, understøttende og supplerende med lægeordineret medicin. Anvendelse: Forstyrrelse i hjerterytmen; alderdomshjerte/hjertesvækkelse; forebyggelse mod årefokalkning; nervøsitet, søvnforstyrrelser.
HVIDTJØRN 90 KAPSLER 400 mg - PHYTONORMSERIEN - NATURLIG
Kredsløbs-, hjerte- og karmiddel, især ved hjertesvaghed, alderdomshjerte, koronarskader (nedsat gennemblødning), forsnævring og fejl i hjerteklappen, beroligende middel ved hjerteneurose, understøttende og supplerende med lægeordineret medicin. Bruges i forbindelse med forstyrrelse i hjerterytmen, alderdomshjerte/hjertesvækkelse, forebyggelse mod åreforkalkning, nervøsitet, søvnforstyrrelser.
HYBEN (Rósa canína)
Generelt styrkende og normaliserende; bioflavonoiderne virker karstyrkende, mens indholdet af C-vitamin har en almen immunitetsstyrkende virkning. Fremmer på grund af fiberindholdet fordøjelsesfunktionen. Mange har gode erfaringer med hyben pulver til at lindre smerter ved forskellinge former for gigt, bl.a. slidgigt. Årsagen ligger i, at hyben indeholder mange mikronæringsstoffer, der virker mod smerter og som antioxidanter.
HYBEN TOTAL 360 KAPSLER 485 mg - NATURLIG
Generelt styrkende og normaliserende; bioflavonoiderne virker karstyrkende, mens indholdet af C-vitamin har en almen immunitetsstyrkende virkning. Fremmer på grund af fiberindholdet fordøjelsesfunktionen. Mange har gode erfaringer med hyben pulver til at lindre smerter ved forskellinge former for gigt, bl.a. slidgigt. Årsagen ligger i, at hyben indeholder mange mikronæringsstoffer, der virker mod smerter og som antioxidanter. Hyben Total undersøges løbende af et uafhængigt laboratorium for 49 pesticider og 3 tungmetaller (bly, kadmium og kviksølv).
HYBEN TOTAL PULVER 200/500/1.000 g- NATURLIG
Generelt styrkende og normaliserende; bioflavonoiderne virker karstyrkende, mens indholdet af C-vitamin har en almen immunitetsstyrkende virkning. Fremmer på grund af fiberindholdet fordøjelsesfunktionen. Mange har gode erfaringer med hyben pulver til at lindre smerter ved forskellinge former for gigt, bl.a. slidgigt. Årsagen ligger i, at hyben indeholder mange mikronæringsstoffer, der virker mod smerter og som antioxidanter. Hyben Total undersøges løbende af et uafhængigt laboratorium for 49 pesticider og 3 tungmetaller (bly, kadmium og kviksølv).
HYDRASTISROD (Hydrástis canadénsis)
Blodstillende middel ved livmoderblødninger; udvortes mod bylder.
HYLD (Sambúcus nígra)
Bladene: Sved- og vanddrivende; i folkemedicinen mod ødemer. Blomsterne: Sveddrivende middel, især ved forkølelsessygdomme; gurglemiddel ved mundskylninger. Bærrene: Afførende, sved- og vanddrivende; ved forkølelsessygdomme. Roden (af Sambúcus ébulus): Sved- og vanddrivende, afførende; ved ødemer.
HYRDETASKE (Capsélla búrsa pastóris)
Plante med blodstillende egenskaber. Anvendelse: For stærke og langvarige menstruationer; livmoderblødninger; blodspytning; nyrelidelser. Anvendes sparsomt.
HØGEURT (Hierácium pilosélla)
Vanddrivende middel, der undertiden bruges ved influenza. I folkemedicinen mod kronisk tarmkatar.
HØRFRØ (Línum usitatíssimum)
Hørfrø er meget olieholdige og næringsrige (flerumættede fedtsyrer, proteiner osv.). Indvortes mildt afførende. Anvendelse: Træg fordøjelse; betændelse i åndedrætsvejene, mave/tarm og urinvejene; udvortes varmeomslag ved kroniske sår og betændelse i huden.


De viste produkter forhandles af helsekostbranchens specialvareforretninger, Matas materialisterne, Helsekostforretninger og apoteker.

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012