Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 

 ProdukterProdukt liste NR.  A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V Y Z Æ Ø Å

-I-
Helseprodukt: Kort beskrivelse:
INDISK LOPPEFRØ, GRÅ (Plantágo ispághula eller ováta)
Frøene indeholder planteslim, der gør dem egnede som afføringsmiddel; desuden udvider fibrene sig (60-100 gange) i kontakt med mavevæsken, hvorved der dannes en ufordøjelig, men mættende gel. Anvendelse: Fordøjelsesforstyrrelse/træghed (virker ikke irriterende); indre blødninger; overvægt; udvortes til omslag ved reumatiske lidelser og betændelse.
INGEFÆR (Zingíber officinále)
Roden er aromatisk og et almindeligt krydderi, medicinsk virker den mavestyrkende, appetitstimulerende, fjerner tarmluft og tarmgifte. Anvendelse: Sø- og køresyge; reumatiske lidelser. I østafrikanske folkemedicin bruges ingefær mod hovedpine, hoste og for lidt mælkeafsondring.
INGEFÆR 90 KAPSLER 400 mg - PHYTONORMSERIEN - NATURLIG
Roden er aromatisk og et almindeligt krydderi, medicinsk virker den mavestyrkende, appetitstimulerende, fjerner tarmluft og tarmgifte. Anvendes ved sø- og køresyge; reumatiske lidelser. I østafrikanske folkemedicin bruges ingefær mod hovedpine, hoste og for lidt mælkeafsondring.
IPE ROXO 90/360 KAPSLER 400 mg & - NATURLIG
Ipe Roxo er en gammel sydamerikansk indianer-medicin, der med succes er blevet anvendt af læger i Brasilien og Argentina mod leukæmi og andre former for cancer; i Danmark sælges Ipe Roxo som et sundheds- og immunstyrkende præparat, der ofte har vist sig at have en overraskende helbredende virkning på mange forskellige sygdomme (candida albicans, prostata, træthed m.m.). Fås også som the og dråber. (NB! Dråber er mindre stærke end the og kapsler). Se også Turlin Complex kapsler.
IPE ROXO 90/360 KAPSLER 400 mg & THE 100/500 g, DRÅBER 50 ml - NATURLIG
Ipe Roxo er en gammel sydamerikansk indianer-medicin, der med succes er blevet anvendt af læger i Brasilien og Argentina mod leukæmi og andre former for cancer; i Danmark sælges Ipe Roxo som et sundheds- og immunstyrkende præparat, der ofte har vist sig at have en overraskende helbredende virkning på mange forskellige sygdomme (candida albicans, prostata, træthed m.m.). Fås også som the og kapsler. (NB! Dråber er mindre stærke end the og kapsler). Se også Turlin Complex kapsler.
IPE ROXO 90/360 KAPSLER THE 100/500 g - NATURLIG
Ipe Roxo er en gammel sydamerikansk indianer-medicin, der med succes er blevet anvendt af læger i Brasilien og Argentina mod leukæmi og andre former for cancer; i Danmark sælges Ipe Roxo som et sundheds- og immunstyrkende præparat, der ofte har vist sig at have en overraskende helbredende virkning på mange forskellige sygdomme (candida albicans, prostata, træthed m.m.). Fås også som kapsler og dråber. (NB! Dråber er mindre stærke end the og kapsler). Se også Turlin Complex kapsler.
IRISROD (Íris pállida)
Virker slimløsende og spytafsondrende. Bruges til udvinding af essenser. Hele irisrødder = violrødder som tyggemiddel til børn, der er ved at få tænder.
IRLANDSK MOS (Chóndrus críspus)
Tidligere et diætmiddel til svagelige børn, nu mest ved katarer i luftvejene, lungetuberkulose, blærebetændelse, diarré; desuden forskellig teknisk anvendelse i farmaceutisk industri osv.
ISLANDSK MOS (Cetrária islándica)
Hoste og katar i de øvre luftveje; katar i fordøjelseskanalen; appetitmangel. I folkemedicinen desuden styrke- og næringsmiddel, ved kronisk bronkitis, kighoste, astma, lungetuberkulose, nyre- og blærelidelser og udmattelsestilstande.
ISOFLAVON SOJA PULVER 300 g - NATURLIG
Isoflavoner er naturligt forekommende plantestoffer og hører til en undergruppe af phytonæringsstoffer og phytohormoner, som har vist sig virksomme i kræftbehandlingen. Isoflavoner er en samlebetegnelse for bl.a. daidzein, genistein og glycitein. Indholdet er varierende med et gennemsnitligt indhold på ca. 20 mg isoflavoner pr. måleske pulver.
ISOFLAVON SOJA 160 KAPSLER 500 mg - NATURLIG
Isoflavoner er naturligt forekommende plantestoffer og hører til en undergruppe af phytonæringsstoffer og phytohormoner, som har vist sig virksomme i kræftbehandlingen. Isoflavoner er en samlebetegnelse for bl.a. daidzein, genistein og glycitein. Indholdet er varierende med et gennemsnitligt indhold pr. kapsel på 9 mg isoflavoner.
ISOP (Hýssopus officinális)
Bronkitis og astma; halsbetændelse; hæshed; hoste; kronisk luftvejskatar; nattesved; tarmluft.
ISOPOLIE 10/50 ml - LYSERENDE - NATURLIG
Bronkitis og astma, halsbetændelse, hæshed, hoste, kronisk luftvejskatar, nattesved og tarmluft.


De viste produkter forhandles af helsekostbranchens specialvareforretninger, Matas materialisterne, Helsekostforretninger og apoteker.

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012