Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 

 ProdukterProdukt liste NR.  A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V Y Z Æ Ø Å

-J-
Helseprodukt: Kort beskrivelse:
JACOBSENS NYDELSESTHE, 100 g - NATURLIG
Velsmagende nydelsesthe, meget anvendt i forbindelse med slankekure.
JAPANSK PEBERMYNTEOLIE 20, 50 & 500 ml - NATURLIG
Japansk Pebermynteolie anbefales ved lidelser i luftvejene (bronkitis, astma, forkølelse osv.); desuden ved dårlige ånde, kvalme og hikke. Ved hovedpine kan man gnide olien (eller Dragebalsam) på pande og tindinger, hvilket lindrer smerterne.
JAPANSK PEBERMYNTEOLIE 200 TABLETTER - 17 mg - NATURLIG
Japansk Pebermynteolie tabletter bruges ved lidelser i hals og de øvre luftveje.
JAPANSK PEBERMYNTEPULVER 200 mg - NATURLIG
Japansk Pebermyntepulver har en karudvidende virkning og bruges ved kredsløbslidelser og migræne.
JAPANSK PEBERMYNTESALVE 50 ml - NATURLIG
Japansk Pebermyntesalve er velegnet til behandling af muskelømhed, infiltrationer o. lign.
JAPANSKE PEBERMYNTEOLIE KAPSLER 100 mg - NATURLIG
Japansk Pebermynteolie kapsler anbefales især i behandlingen af irriteret tyktarm (dokumenteret i Ugeskrift for læger, 3. okt. 1988).
JASMINBLOMST (Jasmínum officinále)
Seksualstimulerende, krampeløsende, bruges til udvinding af æterisk jasminolie.
JASMINOLIE 10 ml - LYSERENDE - NATURLIG
Seksualstimulerende, krampeløsende.
JATOBA 80 KAPSLER 400 mg - BRASILIANSK URTESPECIALITET - NATURLIG
Ved symptomer på blærebetændelse, prostatitis, bronkitis, astma og kronisk. Styrke- og energimiddel. Bruges som modertinktur i homøopatien.
JATOBA THE 100 g - BRASILIANSK URTESPECIALITET - NATURLIG
Ved symptomer på blærebetændelse, prostatitis, bronkitis, astma og kronisk. Styrke- og energimiddel. Bruges som modertinktur i homøopatien.
JERN MED MELASSE 100 KAPSLER 15,5 mg - NATURLIG
Jern er essentielt for dannelsen af hæmoglobinet i de røde blodlegemer. Jern med Melasse kapsler er en naturlig jernkilde (et biprodukt af sukkerrørsproduktionen), der bruges bl.a. af kvinder og ældre og alle, der har brug for et ekstra jerntilskud; præparatet er ikke-stoppende og øger ikke risikoen for blodpropper som blodjernpræparater (ikke hæmojern af svineblod). Mangel fører til hovedpine, træthed og blodmangel.
JERNURT (Verbéna officinális)
Lever/galdesygdomme; nervøsitet; febertilstande; neuralgier; migræne; sår og blæredannelse i munden (gurglemiddel). Anvendes sparsomt, bør ikke anvendes af gravide.
JOHANNESBRØD (Ceratónia silíqua)
Bruges i theblandinger som hostemiddel; mod diarré. Johannesbrødpulver = carobpulver er næringsrigt (indeholder bl.a. værdifulde kulhydrater, vitaminer og mineraler) og kan bruges som erstatning for kakaopulver.
JOHANNESBRØD-KERNEMEL
Fremstillet af frøene fra carob-bælgene; bruges som diætmiddel ved behandling af akut ernæringsforstyrrelse. Middel mod opkastninger hos spædbørn.
JOJOBA OLIE 100 ml - NATURLIG
Jojoba Olie er i århundreder blevet brugt af Nordamerikas indianere som et middel til at holde håret rent og skinnende og til behandling af hårtab og hudsygdomme. Videnskabelige undersøgelser har vist, at Jojoba Olie reducerer talgdannelsen i hovedbunden og dermed fjerner skæl. Yderligere er olien egnet til behandling af akne (uren hud), solskoldethed, sår og rifter.
JORDBÆRBLADE (Fragária vésca)
Diarré; mave/tarmkatar; urinvejslidelser; gigt og reumatiske lidelser; hæmorider.
JORDNØDDEOLIE 200/500 ml/4,5 kg - NATURLIG
Olien kan tåle meget høje temperaturer, derfor er den en velegnet stege- og fritureolie. Den bruges udvortes til massage.
JORDRØG (Fumária officinális)
Traditionelt brugt mod gulsot; moderne undersøgelser bekræfter, at planten regulerer galdefloden. Den fremviser også en gunstig virkning på galdesten, styrker fordøjelsen og leverens funktioner. Anvendelse: Træg fordøjelse (oppustethed, mavepine); galdesten; forstoppelse.
JURUBEBA 80 KAPSLER 280 mg - BRASILIANSK URTESPECIALITET - NATURLIG
Virksom ved behandling af leversygdomme (leverbetændelse), ved symptomer på vattersot, feber, indvortes bylder, livmodersvulster. Fremmer fordøjelsen, styrkende.
JURUBEBA THE 50 g - BRASILIANSK URTESPECIALITET - NATURLIG
Virksom ved behandling af leversygdomme (leverbetændelse), ved symptomer på vattersot, feber, indvortes bylder, livmodersvulster. Fremmer fordøjelsen, styrkende.


De viste produkter forhandles af helsekostbranchens specialvareforretninger, Matas materialisterne, Helsekostforretninger og apoteker.

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012