Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 

 ProdukterProdukt liste NR.  A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V Y Z Æ Ø Å

-K-
Helseprodukt: Kort beskrivelse:
KAFFEBLADE 80 KAPSLER 370 mg - BRASILIANSK URTESPECIALITET - NATURLIG
Gavnlig i slankeprogrammer, mildt vanddrivende og appetithæmmende. Indeholder koffein. Udvortes mod reumatisme.
KAFFEBLADE THE 50 g - BRASILIANSK URTESPECIALITET - NATURLIG
Gavnlig i slankeprogrammer, mildt vanddrivende og appetithæmmende. Indeholder koffein. Udvortes mod reumatisme.
KALMUSROD (Ácorus cálamus)
Fordøjelsesbesvær, lever- og galdesygdomme; gigt og reuma; ødemer (væskeansamlinger). Må i Danmark ikke anvendes til indtagelse.
KAMFEROLIE NATUREL 10/50 ml - LYSERENDE - NATURLIG
Luftvejslidelser, betændelsessygdomme, fordøjelsesbesvær, nervøse spændinger.
KAMILLE HUDPLEJE-CREME PHYTOKOSMA 50 ml
Til tør og sart hud, til ansigts- og kropspleje. Beskytter mod indflydelse fra vejrliget. Konservering.
KAMILLE (Matricária chamomílla)
Kamille er en af vores mest skattede lægeplanter, den er krampeløsende, beroligende og betændel-sesbekæmpende. Anvendelse: Nervøsitet; søvnbesvær; betændte sår, bylder mv. (badning).
KAMILLE 90 KAPSLER 225 mg - PHYTONORMSERIEN - NATURLIG
Kamille er en af vores mest skattede lægeplanter, den er krampeløsende, beroligende og betændelsesbekæmpende. Nervøsitet, søvnbesvær, betændte sår, bylder mv. (badning).
KAMILLE, ROMERSK (Ánthemis nóbilis)
Krampetilstande i mave/tarm; menstruationssmerter; kighoste.
KAMILLEOLIE 10/50 ml - LYSERENDE - NATURLIG
Nervøsitet, søvnbesvær.
KANEL (Cinnámomum ceylánicum)
Almindeligt krydderi; medicinsk bruges barken som et betændelsesbekæmpende, sammentrækkende og stimulerende middel. Blomsten anvendes som krydderi og aromatisk faktor. Anvendelse: Kvalme/opkastningsfornemmelser; oppustethed; diarré.
KANELOLIE 10/50 ml - LYSERENDE - NATURLIG
Kvalme/opkastningsfornemmelser, oppustethed, diarré.
KARDEMOMME (Elettária cardemónum)
Almindeligt krydderi; mod dårlige ånde tygges frøene; nyttig ved oppustethed, dårlig fordøjelse og hovedpine.
KARDEMOMMEOLIE 10/50 ml - LYSERENDE - NATURLIG
Dårlige ånde, oppustethed, dårlig fordøjelse og hovedpine.
KARRY, MADRAS/OSTINDISK
Indisk krydderiblanding af varierende sammensætning, hovedingredienserne er gurkemeje, hertil hvid peber, paprika, cayennepeber, koriander, muskatblomme, ingefær, kanel, kryddernelliker, kardemomme, sennep og kommen, idet dog ofte et eller flere af disse stoffer udelades. Ordet "karry" kommer fra tamil kari = sovs, dyppelse.
KARSEFRØ (Lepídium satívum)
Spises i almindelighed som spirer, men lader man planten vokse, får man en stærktsmagende salat-plante, der har en antibakteriel virkning.
KATOSTBLADE/BLOMST (Málva sylvéstris)
Slimløsende droge. Anvendelse: Hoste og betændelse i luftvejene; mave/tarmkatar; hududslæt, uren hud, hævelser (afvaskning).
KATTEHALE (Lýthrum salicária)
Diarré (også ved dysenteri og tyfus); blodstilningsmiddel (i folkemedicinen).
KATTEURT (Népta catária)
I folkemedicinen brugt ved kronisk bronkitis og diarré.
KINABARK (Cinchóna succirúba)
Bruges som bittermiddel til stimulering af appetitten og fremme af mavesaftsekretionen. I folkemedicinen også mod influenza. Anvendes sparsomt.
KISEL PULVER 200 g - NATURLIG
Kisel styrker knoglebygningen og forstærker tænder, negle, hud, hår og bindevæv. Binder tarmgifte til udskillelse. Moderne undersøgelser tyder på, at dette mineral også er af betydning for arteriernes og hjertets sundhed.
KISEL 160 TABLETTER 280 mg - NATURLIG
Kisel styrker knoglebygningen og forstærker tænder, negle, hud, hår og bindevæv. Binder tarmgifte til udskillelse. Moderne undersøgelser tyder på, at dette mineral også er af betydning for arteriernes og hjertets sundhed.
KLAR HALS ELIKSIR 100/250 ml - NATURLIG
Halsens fjender er mange: forkølelse, infektioner, bakterier, virus, støv og andre fremmedlegemer i luften, tobaksrøg, alkohol. Det giver ømhed, irritation, slimdannelse, katar, synkebesvær, hæshed og vedvarende hosten og rømmen. Lindrer ved ømhed i halsen og fjerner slim. Bruges ved hoste i forbindelse med slim i halsen, forkølelse o. lign. Klar Hals indeholder bakteriedræbendedesinficerende og slimløsende plantesubstanser fra lakrids, echinacea, propolis og fennikel. Smagen er som ren lakrids, og virkningen er hurtig og velgørende ved de fleste halsgener. Sødet med æble-ekstrakt (uden almindeligt sukker). Klar Hals er god at have i husapoteket hele året.
KLINIK BALSAM 75/450 ml - NATURLIG
Til massage og zoneterapi, idet balsamen effektiviserer massage og trykpåvirkning uden at være fedtende. Absorberes hurtigt og transporterer de fedtopløselige substanser i fedtsyre-estere til lagrene under hudoverfladen.
KOBJÆLDE (Pulsatílla praténsis)
Beroligende ved sygdomme i genetialia; ved neuralgier og migræne, kighoste og bronkitis. Ved kredsløbsfordtyrrelser. Generelt styrkemiddel for kvinder. Vand- og sveddrivende ved gigt, reuma, influenza osv. Giftdroge! Må i Danmark ikke anvendes til indtagelse.
KODRIVERROD (Prímula véris)
Virker vand- og sveddrivende og kan bruges ved bronkiekatar og lungebetændelse. I folkemedicinen bruges roden mod gigt, reuma, migræne. Kodriverblomst har en vand- og sveddrivende virkning; bestanddel af hostetheblandinger. Anvendes sparsomt.
KOKLEARE (Chochleária officinális)
Kaldes også skørbugsurt, fordi den i gamle dage brugtes mod skørbug. Anvendelse: Gigt og reuma; fordøjelsesbesvær.
KOKOSOLIE (nu: PALMEOLIE), ÆGTE TROPE - 400 ml - NATURLIG
I Indonesien er Ægte Trope Palmeolie anvendt ved sygdomme som gigt, artritis og forskellige former for eksem. Det var den danske læge i Indonesien, dr. Peter Wedel, der først gjorde opmærksom på palmeoliens helbredende virkninger.
KOMMEN (Cárum cárvi)
Dårlige ånde (tygges); fordøjelsesforstyrrelser; tarmluft; træg galdefunktion; ringe mælkeafsondring (i folkemedicinen).
KOMMENOLIE 10/50 ml - LYSERENDE - NATURLIG
Dårlige ånde, fordøjelsesforstyrrelser, tarmluft, træg galdefunktion, ringe mælkeafsondring.
KONDI-NORM STÆRK, 100 KAPSLER - NATURLIG
Stærk Kondi-Norm kapsler er en hensigtsmæssig kombination af virksomme naturlige ingredienser, der alle har vist sig at have en velgørende indflydelse på kredsløbsforstyrrelser og hjertelidelser. Anvendes såvel i forebyggelsen som i behandlingen af kredsløbs- og hjertekarsygdomme.
KONGELYSBLADE/BLOMST (Verbáscum densiflórum)
Slimløsende, sved- og vanddrivende. Anvendelse: Hoste; dårligt helende sår (udvortes).
KORBENEDIKT (Cnícus benedíctus)
Bittermiddel, stofskiftestimulerende, urinsyreudskillende. Anvendelse: Fordøjelsesforstyrrelser; galde- og leverlidelser; gigt og reuma; bylder og frostknuder (i folkemedicinen).
KORIANDER (Coriándrum satívum)
Tygget virker frøene appetitstimulerende og fordøjelsesfremmende og mildt beroligende.
KORIANDEROLIE 10/50 ml - LYSERENDE - NATURLIG
Fordøjelsesbesvær, nervøs svækkelse.
KORNBLOMST (Centauréa cyánus)
Bittertonikum til fordøjelsesforstyrrelser, i folkemedicinen et vanddrivende middel.
KORNVALMUE (Papáver somníferum etc.)
Der findes over 100 forskellige slags valmuer. Opium er den indtørrede mælkesaft af planten. Blomsterbladene er uden euforisk virkning, mildt vanddrivende og bruges som pynt i theblandinger.
KORSKNAP (Glechóma hederácea)
Hoste, lettere bronkie/astmalidelser; mave/tarmkatar; smertefuld vandladning; sengevædning hos børn. Farveplante, der giver grøngule nuancer. Anvendes sparsomt.
KORSVEDBARK/BÆR (Rhámnus cathárticus)
Afførende i lighed med frangulabark, men med svagere virkning. Bærene anvendes også som vanddrivende middel og blodrensningsmiddel. Anvendes sparsomt.
KORTLÆBE, KLASE (Teúcrium sorodónia)
Slimløsende, øger mavesaftsekretionen, blodtrykssænkende. Udvortes ved sår og hudlidelser.
KRAGEKLO (Onósis spinósa)
Roden indeholder flavonoider, et saponin og en æterisk olie og har en god urindrivende virkning. I modsætning til enebær påfører den ikke nyrerne irritation. Anvendelse: Ødemer; hudlidelser (i folkemedicinen); reuma og gigt (i folkemedicinen).
KRANSBURRE (Marrúbium vulgáre)
Tør hoste, brystkatar; tarmkatar; hududslæt; diarré (i folkemedicinen); sår, bylder, hududslæt (udvortes). Anvendes sparsomt.
KRANSBURRE 90 KAPSLER 300 mg - PHYTONORMSERIEN - NATURLIG
Også kaldet marube; slimløsende, stimulerer leverens funktion. Bruges i forbindelse med tør hoste, brystkatar, tarmkatar, hududslæt, diarré (i folkemedicinen), sår, bylder, og hududslæt (udvortes).
KRAPROD (Rúbia tinctórum)
Kraprod har krampeløsende egenskaber. Anvendelse: Nyre- og blæresten; prostatabesvær. Som farveurt giver kraprod stærke røde/rødorange farver
KREATIN VICTORY PULVER 175 g
Kreatin er et stof, der forekommer naturligt i musklerne, og som er nødvendigt for energiproduktionen. Kreatin Victory omdannes i kroppen til kreatin phosphat, et stof, som er nød-vendigt for musklernes egentlige energikilde, kaldet adenosin triphosphat. Den svenske forsker pro-fessor Erik Hultman har påvist, at Kreatin Victory øger sportsfolks præstationsevne under kortvarigeperioder med maksimal muskeludfoldelse (sprint i forbindelse med løb, cykling, boldspil osv.) med op til 5%. Et andet vigtigt forhold er, at Kreatin Victory modvirker mælkesyredannelsen i cellerne og dermed træthed. Da kreatin forekommer naturligt i kød og fisk, betragtes et tilskud af Kreatin Victory ikke som doping. Kreatin Victory er fremstillet uden anvendelse af animalske produkter.
KREATIN VICTORY 90 KAPSLER 440 mg
Kreatin er et stof, der forekommer naturligt i musklerne, og som er nødvendigt for energiproduktionen. Kreatin Victory omdannes i kroppen til kreatin phosphat, et stof, som er nødvendigt for musklernes egentlige energikilde, kaldet adenosin triphosphat. Den svenske forsker pro-fessor Erik Hultman har påvist, at Kreatin Victory øger sportsfolks præstationsevne under kortvarige perioder med maksimal muskeludfoldelse (sprint i forbindelse med løb, cykling, boldspil osv.) med op til 5%. Et andet vigtigt forhold er, at Kreatin Victory modvirker mælkesyredannelsen i cellerne og dermed træthed. Da kreatin forekommer naturligt i kød og fisk, betragtes et tilskud af Kreatin Victory ikke som doping. Kreatin Victory er fremstillet uden anvendelse af animalske produkter.
KRISTPALMEOLIE 100 ml/1 liter - AMERIKANSK OLIE
Bruges udvortes til pakninger ved f.eks. mavesår, blindtarmsbetændelse, tyktarmsbetændelse og galdesten. Indvortes virker Kristpalmeolie som et mildt, pålideligt og mekanisk afførende middel. Bruges også ved diarré.
KRISTTORN (Ílex aquifólium)
Bladene er urin- og sveddrivende, i folkemedicinen mod feber. Anvendelse: Kronisk bronkitis; reuma og gigt.
KRUSEMYNTE (Méntha spicáta var. crispáta)
Mynte-slægten omfatter mange varianter, i Danmark kendes vandmynte, engmynte, agermynte, grøn mynte, grå mynte, rundbladet mynte. Krusemynteblade kommer fra de krusbladede afarter af forskellige myntearter. De indeholder som pebermynteblade æterisk olie, men dens duft afviger dog mærkbart fra pebermyntens, idet olien ikke indeholder mentol. Krusemynte anvendes på samme måde som pebermynte. Anvendelse: Brændende fornemmelser i maven; nervøs hjertebanken; fordøjelsesbesvær; tarmluft; diarré; søvnbesvær; menstruationssmerter.
KRUSEMYNTEOLIE 10/50 ml - LYSERENDE - NATURLIG
Mavekramper, tarmluft, nervøse spændinger.
KRYDDERNELLIKEOLIE 10/50 ml - LYSERENDE - NATURLIG
Fordøjelsesbesvær, mavegæring, diarré, tarmluft.
KRÄUTERÖL 101 og 102 100 ml
Til indgnidning af ømme muskler og led; olierne har en positiv virkning på anstrengte og belastede muskler og dårlig blodcirkulation ved massage; anvendes desuden til mund- og tandpleje, fodpleje og inhalering ved luftvejslidelser.
KUBEBA, HEL (Cubéba officinális)
Kubeba-peber smager af nellike og bruges i Asien i behandlingen af amøbedysenteri og lungelidelser.
KULSUKKERROD (Sýmphytum officinále)
Kulsukkerrod indeholder bl.a. stoffet allantoin, som fremmer vævsgenerationer (også knoglevæv). Anvendelse: Udvortes: Omslag ved benhindebetændelse, ledbetændelse, gigtknuder, til dannelse af nyt væv ved knoglebrug, senehindebetændelse, ledegigt, forstuvninger, hæmatomer ("buler" = blodansamlinger under huden), årebetændelse, betændelse i brystkirtlerne, kirtelhævelser, dårligt helende sår, uren hud. Dekokt (afkog) som gurglevand ved parodontose, katar i svælget, halsbetændelse. Indvortes: mavekatar, mave/tarmbylder; reuma (folkemedicin); bronkitis; lungebetændelse; diarré; cancer; skrumpelever. Må i Danmark ikke anvendes til indtagelse.
KVALKVED (Vibúrnum ópulus)
Krampedæmpende middel ved menstruationsforstyrrelser. Må i Danmark ikke anvendes til indtagelse.
KVASSIA 555 THE 100 g - NATURLIG
En af de mest kontante theer, der har hjulpet mange med åreknuder. Kan kombineres med Easy Legs kapsler og/eller Stærk Kondi-Norm kapsler.
KVASSIAVED (Quássia amára)
Vedet af kvassia anvendes som et mavestyrkende og ormedrivende middel. Anvendes sparsomt, bør ikke anvendes af gravide.
KVIK PROTEIN 90 KAPSLER 300 mg - NATURLIG
Kvik Protein er en blanding af frie aminosyrer, peptider og proteinfraktioner. Da der allerede er sket en spaltning af Kvik Protein, medfører dette en væsentlig hurtigere optagelse i kroppen. Hvor dette normalt varer ca. 3 timer, tager det med Kvik Protein kun ca. ½ time. Veleg net for sportsfolk. Proteiner er vigtige næringsstoffer, ikke bare for sportsfolk.
KVIKGRÆS (Agrópyron répens)
Kvikgræs har en bred antibiotisk virkning. Anvendelse: Urinvejslidelser; reumatiske lidelser; hududslæt; katar.
KVILLAJABARK (Quillája saponária)
Bruges bl.a. i kosmetik (tandpasta, shampoo) og til andre tekniske formål. Må i Danmark ikke anvendes til indtagelse.
K-VITAMIN 100 TABLETTER 150 mcg*
K-vitamin er en vigtig ernæringssubstans, som fremmer blodets størkning og styrker knoglerne, idet det binder calcium; bedrer generelt sårhelingen, og bruges især af gravide i den sidste fase af svangerskabsperioden. K-vitamin hører til de fedtopløselige vitaminer.
KVÆDEKERNER (Cydónia vulgáris)
Virker slimløsende og kan derfor bruges ved hoste; ellers anvendt til forskellige tekniske formål.
KØRVEL (Anthríscus cerefólium)
Kørvel er vanddrivende og bruges i folkemedicinen som "blodrensningsmiddel"; frisk som køkkenurt. Som farveplante giver kørvel bleggule farver.


De viste produkter forhandles af helsekostbranchens specialvareforretninger, Matas materialisterne, Helsekostforretninger og apoteker.

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012