Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 

 ProdukterProdukt liste NR.  A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V Y Z Æ Ø Å

-M-
Helseprodukt: Kort beskrivelse:
MAHONIA (Mahónia aquifólium)
I homøopatien mod psoriasis og andre hudlidelser; ved tilbøjelighed til urinsyre. Teknisk til gulfarvning.
MAITAKE 90 KAPSLER 500 mg - PHYTONORMSERIEN - NATURLIG
Bio Maitake stimulerer immunforsvaret og hæmmer tumorvækst. Interessante resultater er også opnået i forbindelse med HIV/AIDS, for højt blodtryk, diabetes og fedme.
MAJSGRIFFEL (Zéa mays)
Vandladningsbesvær; blæregrus; ødemer (i forbindelse med organiske hjertelidelser); diabetes.
MALURT (Artemísia absínthium)
Malurt stimulerer sekretionen i fordøjelseskanalen. Anvendelse: Fordøjelsesbesvær; mavekramper; luften i maven; appetitløshed. Anvendes sparsomt.
MALURT 90 KAPSLER 300 mg - PHYTONORMSERIEN - NATURLIG
Malurt stimulerer sekretionen i fordøjelseskanalen. Bruges i forbindelse med fordøjelsesbesvær, mavekramper, luft i maven og appetitløshed.
MALURTOLIE 10/50 ml - LYSERENDE - NATURLIG
Fordøjelsesbesvær, galdelidelser, tarmluft, leverlidelser, hovedpine, migræne, mod indvoldsorm og parasitter.
MANDELOLIE, FED SØD 100/500 ml, 4,5 kg - NATURLIG
Denne olie er en ægte delikatesseolie med en mild, sød, let blomsteragtig smagstone, som giver friske salater en dæmpet krydret, tiltalende duft og smag. Mandelolie bruges også udvortes som en meget behagelig kosmetisk olie mod tør og sprukken hud til massage.
MANGELØV/BREGNE (Dryópteris filix mas)
Forekomst: Der findes ca. 9.000 bregnearter, de fleste i troperne. I Danmark på fugtige, skyggefulde steder, f.eks. i haver. Ikke medicinsk plante, må ikke anvendes til indtagelse; rodstokken har været anvendt til farvning.
MARACUJA 80 KAPSLER - BRASILIANSK SPECIALITET - NATURLIG
Hjælper ved nervøsitet og søvnløshed, gavnlig ved kramper, irritationsmæssige og neuralgiske smerter, nervøs hovedpine; forbedrer kredsløbet og nervecentrenes ernæring.
MARACUJA 80 KAPSLER THE 50 g - BRASILIANSK SPECIALITET - NATURLIG
Hjælper ved nervøsitet og søvnløshed, gavnlig ved kramper, irritationsmæssige og neuralgiske smerter, nervøs hovedpine; forbedrer kredsløbet og nervecentrenes ernæring.
MARAPUAMA 80 KAPSLER 350 mg - BRASILIANSK SPECIALITET - NATURLIG
Bruges ved forstyrrelser i kønsorganerne og i tilfælde af impotens. Virksom ved behandling af symptomer ved nervøse problemer og sygdomme (nervesvækkelse, nervesmerter). Antireumatisk, styrkende for mave og indre organer.
MARAPUAMA THE 100 g - BRASILIANSK SPECIALITET - NATURLIG
Bruges ved forstyrrelser i kønsorganerne og i tilfælde af impotens. Virksom ved behandling af symptomer ved nervøse problemer og sygdomme (nervesvækkelse, nervesmerter). Antireumatisk, styrkende for mave og indre organer.
MARCUSSENS UNIVERSALTHE 100/250/400 g/BREVE - NATURLIG
Denne the kan nydes i ubegrænset tid. Blandingen er prøvet i en lang årrække og har vist en gunstig indflydelse på hele organismen; ofte helbredelse af sygdomme. Den er at anbefale som en livsforlængende sundhedsthe.
MARIETIDSEL (Síbylum mariánum)
Marietidsel har vist sig at være særdeles levervirksom, idet den ikke blot har forebyggende, men også helbredende virkning, bl.a. takket være indholdet af stoffet silymarin. Dette virker direkte på levercellerne, idet det regenererer disse og samtidig bekæmper levergiftige substanser (alkohol og andre gifte af ernæringsmæssig oprindelse). Anvendelse: Nedsat leverfunktion; leverbetændelse; leverkartar; fedtlever; alkoholisme.
MARIETIDSEL 90 KAPSLER 400 mg - PHYTONORMSERIEN - NATURLIG
Marietidsel har vist sig at være særdeles levervirksom, idet den ikke blot har forebyggende, men også helbredende virkning, bl.a. takket være indholdet af stoffet silymarin. Dette virker direkte på levercellerne, idet det regenererer disse og samtidig bekæmper levergiftige substanser (alkohol og andre gifte af ernæringsmæssig oprindelse). Anvendes i forbindelse nedsat leverfunktion, leverbetændelse, leverkartar, fedtlever og alkoholisme. NYHED! CARDULON 90 KAPSLER MED SILYMARIN - NATURLIG (ekstrakt af marietidsel). Aktivt indhold pr. kapsel: 70 mg silymarin. Ingredienser: Hybenpulver (Rosa canina), gelatine, marietidselekstrakt (Cardui mariae fructus) med højt indhold af silymarin.
MARTSVIOL (Vióla odoráta)
Hostelindrende, vanddrivende, sveddrivende. Anvendelse: Hoste, forkølelse, influenza; luftrørskatar; "blodrensningsmiddel"; reuma.
MATÉ (Ílex paraguariénsis)
Maté er koffeinholdig og har en udbredt anvendelse i Sydamerika som en stimulerende nydelsesdrik; virker mildt afførende. Forhandles også ristet.
MATIKOBLADE (Píper angustifólium)
Mod bakteriel betændelse i urinorganerne, vanddrivende, blodstillende såvel ind- som udvortes.
MAXI CHROM 60 TABLETTER 100 mcg
Krom er en nøglefaktor i stofskiftet, eftersom insulinen ikke kan transportere glukose (sukker) fra blodstrømmen over i cellerne uden krom. Maxi Chrom bruges af mennesker med for lavt blodsukker og sukkersyge, hjertepatienter og mennesker, der har tilbøjelighed til at blive ramt af infektioner. Sportsfolk har tit glæde af Maxi Chrom, fordi forbedringen af stofskiftet fører til mere energi. På grund af det forbedrede stofskifte kan Maxi Chrom også anbefales, når det gælder om at slanke sig. Se også CitriForm Plus. Gærfri.
MAXIMUM VITAMIN/MINERAL 90 SLOW-RELEASE TABLETTER (DEPOTTABLETTER) MED GINSENG G1000
Maximum er blevet udnævnt til "90’ernes kosttilskud" på grund af dets enestående brede sammensætning af alle nødvendige vitaminer og mineraler plus virksomme og nyttige energiurter. Denne kompleksitet er vigtig, for at organismen kan optage og udnytte næringsstofferne bedst muligt. Mange gængse vitamin/mineraltilskud vitamin K, kalk, fosfor, kalium osv.), og derved blokeres udnyttelsen af de øvrige elementer. Dette er grunden til, at Maximum også betegnes som en såkaldt logisk vitamin/mineraltablet. Træthed, koncentrationssvækkelse, "nerver" og mange andre dagligdags gener kan overvindes i løbet af nogle få uger ved brug af Maximum. Ginseng G1000, Guarana, Gelé Royal er stærke energigivende ingredienser.
MEGA C SYRENEUTRAL C-VITAMIN 60/180 TABLETTER 500 mg & PULVER 250 g - STÆRKT VITAMINPRÆPARAT MT. NR. 6207993 og 6208693
C-vitamin tabletter er ascorbinsyren (C-vitaminet) bundet til calcium, hvorved C-vitaminets syrevirkning næsten neutraliseres. Tabletterne bruges derfor, når ren ascorbinsyre ikke tolereres af patienten; samtidig tillader de, at C-vitamin kan tilføres i særligt store eller "mega"-doser. Prisgunstig sammenlignet med tilsvarende produkter. Antioxidant. Om C-vitaminets funktion og terapeutiske anvendelse: Se Acerola Naturel. NYHED! MULTI ESTER C 90 KAPSLER/150 g PULVER. Ingredienser: ESTER C (calciumascorbat), hybenpulver (Rosa canina), citrusbioflavonoider, acerolapulver (Malpighia punicifolia), rutinpulver, gelatine (kapslen).
MEGA-MAGNESIUM 90 TABLETTER 200 mg
Mega-Magnesium kaldes populært anti-stress og anti-krampemineralet; det spiller en vigtig rolle i cellestofskiftet og er enpositiv faktor i behandlingen af forskellige sygdomsproblemer som artritis, fordøjelsesproblemer, uregelmæssige menstruationer, prostataproblemer, nervelidelser, muskelkramper, hjerte- og kredsløbssygdomme (herunder blodpropper), nyre- og leverproblemer og infektioner.
MELBÆRRIS (Arctostáphylos úva-úrsi)
Bladene er rige på garvesyre og indeholder også glykosider, der i organismen virker stærkt antiseptisk. Melbærris er adstringerende (sammentrækkende), vanddrivende, desinficerende og beroligende. Anvendelse: Kronisk urinrørs- og blærekatar; blærelidelser; galdelidelser (sten); reuma og gigt. Anvendes sparsomt.
MELBÆRRIS 90 KAPSLER 400 mg - PHYTONORMSERIEN - NATURLIG
Bladene er rige på garvesyre og indeholder også glykosider, der i organismen virker stærkt antiseptisk. Melbærris er adstringerende (sammentrækkende), vanddrivende, desinficerende og beroligende. Anvendes i forbindelse med kronisk urinrørs- og blærekatar, blærelidelser, galdelidelser (sten), reuma og gigt.
MELISSE 90 KAPSLER 300 mg - PHYTONORMSERIEN - NATURLIG
Planten virker beroligende på mavekramper, men er også effektiv mod nervøsitet og søvnbesvær. Desuden sveddrivende og galdestimulerende. Anvendes i forbindelse meed kolik (tarmkramper), irriteret tyktarm, mavekramper, tung fordøjelse og nervøse tilstande.
MELISSEOLIE 10/50 ml - LYSERENDE - NATURLIG
Kolik (tarmkramper), irriteret tyktarm, mavekramper, tung fordøjelse, nervøse tilstande
MERIAN, HAVE (Oríganum majorána eller Majorána horténsis)
Køkkenurt til sydlandske retter. Anvendelse: Forkølelse; hovedpine; mave/tarmbesvær; nervøsitet. Den æteriske olie i badevand, salver og omslag; også anvendt i aromaterapien.
MERIAN, VILD (Oríganum vulgáre)
Egner sig ikke som en krydderurt, men har lignende medicinske egenskaber som havemerian (indeholder det virksomme betændelsesbekæmpende stof thymol).
MERIANOLIE 10/50 ml - LYSERENDE - NATURLIG
Forkølelse, hovedpine, mave/tarmbesvær, nervøsitet.
MESTERROD (Imperatória ostrúthium)
Virker sved- og vanddrivende, mavestyrkende og beroligende.
MICROCID 90 KAPSLER 210 mg - NATURLIG
De æteriske olier i Microcid kapsler er videnskabeligt testet for deres virkning på forskellige skadelige gærstammer, der kan forekomme i levnedsmidler. Især er Microcid kapsler interessante i bekæmpelsen af svampesygdommen candida albicans, men kan også sættes ind mod skadelige tarmbakteriekulturer. Lugtfri.
MISTELSTEN (Víscum álbum)
Mistelten er en snylteplante, som vokser på forskellige træer. Planten har blodtrykssænkende, vand-drivende og krampeløsende egenskaber. I den såkaldte antroposofiske medicin - inspireret af Rudolf Steiner (1861-1925) - anvendes den i tilfælde af kræft. Anvendelse: For højt blodtryk; arteriosklerose; immunitetssvækkelse/kræft. Må i Danmark ikke anvendes til indtagelse.
MJØDURT (Filipéndula ulmária)
Navnet kommer af, at planten i Norden har været anvendt som smagskorrigens i mjød; virker vanddrivende og anvendes i folkemedicinen mod reuma, gigt og ledegigt. Blomsten har et lignende anvendelsesområde.
MOLKUR PULVER 400 g & DRÅBER 50/100 ml - NATURLIG
Molkur regulerer fordøjelsen, bruges i forbindelse med halsbrand, for lidt mavesyre, sukkersyge, for lavt blodsukker og fedme; normaliserer bugspytkirtelen, syreneutraliserende.
MORBÆRBLADE (Mórus nigra)
Morbærblade er silkeormenes ernæring og indeholder bl.a. rigeligt C-vitamin.
MORGENFRUE (Caléndula officinális)
Betændelseshæmmende, sveddrivende, indvortes mod betændelsesprocesser. Udvortes i salver til sår og bylder. Gør huden smidig og bruges f.eks. i shampoos.
MORGENFRUE HUDPLEJE-CREME PHYTOKOSMA 50 ml
Til sensibel og fugtighedskrævende hud. Normaliserende, til ansigts- og kropspleje. Uden konservering. Indeholder 5% ekstrakt af morgenfrueblomst.
MUH-THE, NEPAL, 100 g - NATURLIG
Nepal Muh-The er opbygget på Østens traditioner for, hvordan naturens urte-ingredienser indvirker på menneskets krop og psyke. Denne Nepal Muh-The bliver betragtet som "livets the". Kan drikkes som en positiv langtidsthe.
MUNKEDRÅBER - NATURLIG
Universalmiddel mod forskellige småskavanker som bronkitis og astma (slimløsende), søvnbesvær (1-10 dråber i varmt honningvand); udvortes mod muskelsmerter og hovedpine.
MUSKAT, NØD og BLOMST (Myrística frágens)
Muskatnødden er omgivet af en rød membran, den såkaldte muskatblomst. Anvendelse: Bruges som krydderi, styrker i små mængder appetit og fordøjelse. Bør anvendes sparsomt (større mængder virker hallucinationsfremkaldende).
MUSKATELLERSALVIEOLIE 10/50 ml - LYSERENDE - NATURLIG
Kramper, kolik, depression, nervesvækkelse, fordøjelsesbesvær.
MUSKATNØDOLIE 10/50 ml - LYSERENDE - NATURLIG
Tarminfektioner, kronisk diarré, langsom fordøjelse, dårlige ånde, tarmluft.
MYRRAOLIE 10/50 ml - LYSERENDE - NATURLIG
Fordøjelsesbesvær, tandkødsbetændelse; sår, bylder, uren hud (i ansigtsmasker).
MYRRHA (Commíphora mólmol)
Virker desinficerende, deodoriserende og adstringerende (sammentrængende) ved betændelse i mundhulen; bruges især i tand- og mundplejemidler.
MÆLKEURT (Polýgala vulgáris)
I folkemedicinen ved sygdomme i luft- og urinveje.


De viste produkter forhandles af helsekostbranchens specialvareforretninger, Matas materialisterne, Helsekostforretninger og apoteker.

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012