Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 

 ProdukterProdukt liste NR.  A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V Y Z Æ Ø Å

-N-
Helseprodukt: Kort beskrivelse:
NATTENS DRONNING (Selenicéreus grandiflórus)
Nervøse hjerteforstyrrelser; angina pectoris; klimatisk betingede kredsløbsforstyrrelser.
NATUR-DROGERIETS ÆGTE PANAX KOREA GINSENG 1000 mg GINSENG G1000 30/100 KAPSLER NATUR-DROGERIETS ÆGTE KOREA PANAX GINSENG 1000 mg - NATURLIG
Det er videnskabeligt bevist og testet, at Ginseng G1000 giver et højere tilskud af ginsenosider (de aktive stoffer i Ginsengrod) end noget andet Ginsengpræparat på det danske marked; hvid Ginsengrod har som lægeplante været kendt i over 4000 år som et middel, der giver ekstra energi og styrker koncentrationsevnen. Uafhængig undersøgelse i 1987 viste, at Ginseng G1000 tonikum indeholder tre gange flere virksomme ginsenosider end andre produkter.
NELLIKE, KRYDDER- (Caryophýllus aromáticus)
Krydderi, styrkende, aromatisk. Kan også sættes ind ved øresusen og hovedpine (for højt blodtryk), der tygges 3 gange daglig 1-3 kryddernelliker. Bruges til fremstilling af æteriske olier.
NELLIKEBLOMST (Diánthus caryophýllus)
Bruges som duftkorrigens i theblandinger.
NELLIKEBLOMST 90 KAPSLER 400 mg - PHYTONORMSERIEN - NATURLIG
Phytonorm Nellikeblomst kapsler indeholder særlige forbindelser, der sammen med Phytonorm Malurt kapsler og Phytonorm Grøn/sort valnødde kapsler/dråber virker stærkt parasitdræbende.
NELLIKEROD (Géum urbánum)
Duften minder om kryddernellike; den virker sammentrækkende og bruges mod diarré.
NIACIN 50 TABLETTER 30 mg (B3)
Niacin medvirker i omsætningen af kulhydrater, fedt og proteiner og fremmer den fysiske og mentale sundhed. Mangel fører til "de tre d’er", dermatites (hudlidelse), diarré og dementia (sløvsind), ofte ledsaget af nervesvækkelse, betændelse i tungen og mundhulen. Den klassiske man-gelsygdom er pellagra, der foruden de omtalte lidelser også omfatter depression, tremor (rysten) og nervelidelser. Undersøgelser har vist, at Niacin kan anvendes i behandlingen af skizofreni, artritis (ledegigt) og kredsløbslidelser. Fås også som nikotinsyre, der har en blussende virkning, hvilket vil sige, at blodgennemstrømningen fremmes i ansigt, på arme, bryst og bag på lårene. Virkningen viser sig ved rødmen af disse hudområder, der ofte trænger til en bedre gennemblødning. Inden for de seneste år har åbne kliniske studier givet holdepunkter for, at nikotinamid kan forebygge eller i det mindste forsinke udviklingen af insulinkrævende diabetes. Indeholder ikke gær.
NIAOULIOLIE 10/50 ml - LYSERENDE - NATURLIG
Infektioner i luft- og urinvejene, tarminfektioner.
NIGELLAFRØ (Nigélla satíva)
Kaldet "Jomfruen i det grønne"; bruges som krydderi på tyrkisk brød. Vanddrivende modvirker tarmluft.
NØDDESKALS 90 KAPSLER 250 mg - NATURLIG
Nøddeskals kapsler anvendes som en vigtig blodrenser og har en helt enestående evne til at absorbere og neutralisere giftstoffer, herunder farlige kemiske substanser, man har indtaget af vanvare. Bør i sådanne tilfælde anvendes så hurtigt som muligt og i store doser. Undersøgelser har vist, at Nøddeskals kapsler også sænker kolesterolværdierne i blodet. Bekæmper desuden tarmgifte og gæringsstoffer, der bidrager til oppustethed, træthed og uren hud.
NÅDESURT (Gratíola officinális)
Har været anvendt ved gigt og leverlidelse, som vanddrivende og udrensende middel, ved hjertesygdomme. NB! Planten regnes til giftdrogerne og må ikke anvendes til indtagelse.


De viste produkter forhandles af helsekostbranchens specialvareforretninger, Matas materialisterne, Helsekostforretninger og apoteker.

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012