Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 

 ProdukterProdukt liste NR.  A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V Y Z Æ Ø Å

-O-
Helseprodukt: Kort beskrivelse:
OKINAWA KORALKALK PULVER 150 g - NATURLIG
Naturlig kalk fra koraldyrenes skeletter; kan bruges som almindeligt calciumtilskud, men på grund af den særlige mineralkombination har det også vist sig at have en gunstig virkning på fibromyalgi, eksem, psoriasis og reumatisme. Virker udrensende på organismen.
OLIBANUMOLIE 10/50 ml - LYSERENDE - NATURLIG
Hoste, betændelse, sår, fordøjelsesbesvær.
OLIVIR 90 KAPSLER 300 mg - PHYTONORMSERIEN - NATURLIG
Olivenbladet indeholder stoffet oleuropein, der har vist sig at have stærke virus- og bakteriedræbende egenskaber. Bruges derfor ved virus- og bakterieinfektioner (forkølelse, influenza, urinvejsinfektioner osv.). Har også vist sig virksom i behandlingen af herpes.
OPTIMAL 90 KAPSLER - NATURLIG
Depressioner er en af de hyppigst forekommende psykiske lidelser. Nyere undersøgelser har vist, bl.a. på universiteterne i München og Erlangen, viser, at naturen har et alternativ til de meget udbredte og bivirkningsbelastede psykofarmaka. Det drejer sig i første række om planten perikon, der også er hovedingrediensen i Optimal kapsler. Virkningen af perikon forstærkes af baldrian og de andre droger, der alle har en gunstig virkning på nervesystemet. Bruges ved milde og middelsvære depressioner. Ingen risiko for tilvænning. Gærfri. Nervøsitet og nervøse tilstande: se Rolin*at og Baldrian-Humle.
ORANGEBLOMST (Cítrus aurántium)
I folkemedicinen brugt som nerveberoligende middel og mod hoste i theblandinger; duft og smagskorrigens.
OREGANO/SPANSK HUMLE (Oríganum vulgáre var. créticum)
Krydderi.
OREGANOOLIE 10/50 ml - LYSERENDE - NATURLIG
Træg fordøjelse, tarmluft, forkølelse, hovedpine, manglende menstruationer.
ORNEROD (Cárlina vulgáris)
Indeholder garvestof, i folkemedicinen anvendt mod søvnbesvær. Anvendes sparsomt.
ORTHOSIPHON (Orthósiphon stamíneus)
Vanddrivende. Anvendelse: Nyrelidelser, især skrumpenyre; urinsur- og fosforsur vandladning; muskelspændinger. Må i Danmark ikke anvendes til indtagelse.


De viste produkter forhandles af helsekostbranchens specialvareforretninger, Matas materialisterne, Helsekostforretninger og apoteker.

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012