Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 

 ProdukterProdukt liste NR.  A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V Y Z Æ Ø Å

-P-
Helseprodukt: Kort beskrivelse:
PADDEROKKE (Equisétum arvénse)
Padderokke er meget rig på kiselsyre og vanddrivende, virker styrkende på slimhinder og i det hele taget på vævs(gen)opbygningen. Anvendelse: Urinvejslidelser; blære- og underlivsbetændelse; beskadigelse af/betændelse i sener og led; ledsmerter; svage slimhinder hos kvinder.
PADDEROKKE 90 KAPSLER 300 mg - PHYTONORMSERIE - NATURLIG
Padderokke er meget rig på kiselsyre og vanddrivende, virker styrkende på slimhinder og i det hele taget på vævs(gen)opbygningen. Anvendes i forbindelse med urinvejslidelser, blære- og underlivsbetændelse, beskadigelse af/betændelse i sener og led, ledsmerter og svage slimhinder hos kvinder.
PANTOTENSYRE 50 TABLETTER 50 mg - STÆRKT VITAMINPRÆPARAT - MT. NR. 6208293
Pantotensyre deltager i omsætningen af kulhydrater, fedt og proteiner, modvirker stress og fremstiller antistoffer, der bekæmper infektionsforbindelser i blodstrømmen. Mangel fører til kredsløbsforstyrrelser, forkølelse samt nerve- og fordøjelsesforstyrrelser. Pantotensyre er desuden vigtigt for immunforsvaret og kan være en positiv faktor ved allergi. Indeholder ikke gær. Stærkt vitaminpræparat godkendt af Lægemiddelstyrelsen.
PAPRIKA (Cápsicum ánnuum)
Paprikas røde farve stammer fra indholdet af en række carotinoider, f.eks. alfa- og betacaroten. Capsicum dyrkes i over 50 forskellige former; alt efter stamplante, varietet, oprindelse, høst og bearbejdning sondres der mellem forskellige paprikakvaliteter, hvoraf edelsüss og rosen-typerne er de mest kendte. Se også CAYENNEPEBER. Capsicum annuum indeholder flere forskellige aktive stoffer, bl.a. capsaicin (der dog ikke findes i edelsüss paprika). Anvendelse: Mavesår; tyktarmskatar; infarkt; åreforkalkning; for højt eller for lavt blodtryk.
PARADISFRØ/KERNER (Afrámomum melegúeta)
Anvendes som krydderi og stimulans. Må i Danmark ikke anvendes til indtagelse.
PASSIONSBLOMST (Passiflóra incarnáta)
Beroligende med smertestillende og søvnbefordrende virkninger; anvendes også ved neuralgier.
PATA-DE-VACA 80 KAPSLER 320 mg - BRASILIANSK SPECIALITET - NATURLIG
Ved behandling af diabetes. Bruges også i homøopatien som modertinktur.
PATA-DE-VACA THE 50 g - BRASILIANSK SPECIALITET - NATURLIG
Ved behandling af diabetes. Bruges også i homøopatien som modertinktur.
PATCHOULIOLIE 10/50 ml - LYSERENDE - NATURLIG
Angst, depressioner, hudpleje, sår.
PEBER (Piper nigrum)
Krydderi, bakteriedræbende, derfor egnet til konservering af madvarer; urindrivende, stimulerende, fordøjelsesfremmende. Anvendelse: Forstoppelse; kvalme og opkastningsfornemmelser; svimmelhed; artritis (ledbetændelse).
PEBER, ROSA (Schínus terebinthifólius)
Såkaldt rosa peber er ikke i familie med sort/hvid peber, men kommer fra en helt anden plante. Anvendes som krydderi.
PEBERMYNTE (Méntha períta)
Mynte-slægten omfatter mange varianter, i Danmark kendes vandmynte, engmynte, agermynte, grøn mynte, grå mynte, rundbladet mynte. Pebermynte er den mest anvendte af mynterne; af planten udvindes æteriske olier, der indeholder bl.a. mentol. Aromatisk, appetitstimulerende, forhindrer brændende fornemmelser i maven, beroligende. Anvendelse: Nervøs hjertebanken; fordøjelsesbesvær; tarmluft; diarré; søvnbesvær; smertefulde menstruationer.
PEBERMYNTEOLIE 10/50 ml - LYSERENDE - NATURLIG
Nervøs hjertebanken, fordøjelsesbesvær, tarmluft, diarré, søvnbesvær, smertefulde menstruationer. Se desuden under Japansk Pebermynteolie.
PEBEROLIE, SORT 10/50 ml - LYSERENDE - NATURLIG
Forstoppelse, kvalme og opkastningsfornemmelser, svimmelhed, artritis (ledbetændelse).
PEBERROD (Armorácia rusticána)
Stimulerende, vanddrivende, sennepsolierne i peberrod er bakteriedræbende. Anvendelse: Ødemer; gigt og reuma; fordøjelsesforstyrrelser; vanskeligt helende sår. Peberrod-eddike kan bruges mod fregner og leverpletter.
PEDRA HUMÁ-CAÁ 80 KAPSLER 370 mg - BRASILIANSK SPECIALITET - NATURLIG
Ved symptomer på diabetes.
PEDRA HUMÁ-CAÁ THE 50 g - BRASILIANSK SPECIALITET - NATURLIG
Ved symptomer på diabetes.
PERIKON 90 KAPSLER 250 mg - PHYTONORMSERIEN - NATURLIG
Depressioner, nervøsitet, diarré, dysenteri (blodgang), fordøjelsesbesvær, lever- og galdesygdomme, urinvejslidelser, sengevædning hos børn. Indeholder stoffet hypericin, der er photosensibiliserende i større mængder.
PERIKON/PERIKUM (Hypéricum perforátum)
Anvendelse: Depressioner, nervøsitet; diarré; dysenteri (blodgang); fordøjelsesbesvær; lever- og galdesygdomme; urinvejslidelser; sengevædning hos børn. Indeholder stoffet hypericin, der er photosensibiliserende i større mængder. Perikon er en farveplante, der giver brunlige farvenuancer.
PERIKONOLIE 10/50 ml - LYSERENDE - NATURLIG
Depressioner, nervøsitet, diarré, dysenteri (blodgang), fordøjelsesbesvær, lever- og galdesygdomme, urinvejslidelser, sengevædning hos børn. Indeholder stoffet hypericin, der er photosensibiliserende i større mængder.
PERSILLE (Petroselínum horténse)
Persille er rig på jern, klorofyl og caroten, bruges som vanddrivende og mavestyrkende middel, en stærk basedannende faktor. Anvendelse: Blærelidelser; urinvejslidelser; ødemer; mineralmangel. Samme indikationer gælder for persillefrø og -rod.
PERSILLE 90 KAPSLER 350 mg - PHYTONORMSERIEN - NATURLIG
Persille er rig på jern, klorofyl og caroten, bruges som vanddrivende og mavestyrkende middel, en stærk basedannende faktor. Endvidere ved blærelidelser, urinvejslidelser, ødemer, mineralmangel. Samme indikationer gælder for persillefrø og -rod.
PETITGRAINOLIE 10/50 ml - LYSERENDE - NATURLIG
Kramper, herunder hjertekramper, depressioner, fordøjelsesbesvær.
PILEBARK (Sálix álba)
Indeholder bl.a. salicin, der har en smertedæmpende effekt; desuden urin- og urinsyredrivende, sammentrækkende og febersænkende. Anvendelse: Reumatiske lidelser; blødninger og blodhoste; influenzafeber.
PILEURT, VEJ- (Polýgonum aviculáre)
Blodstandsende, adstringerende (sammentrækkende), vanddrivende, støttemiddel i lungeterapien. Anvendelse: Gigt og reuma; dårligt helende sår; diarré; blødninger. Vejpileurt er en farveurt, der giver svagt gule farvenuancer.
PIMPINELLEROD (Pimpinélla saxífraga)
Betændelsesbekæmpende, fordøjelsesfremmende, sveddrivende. Anvendelse: Halsbetændelse; betændelse i svælg og strube; bronkitis; stenlidelser; gigt.
PISCIDIABARK (Piscídia erythrína)
Beroligende, søvndyssende, sved- og vanddrivende. Anvendelse: Smerter; kighoste; menstruationsbesvær.
PLANTEMINERAL 180 KAPSLER 450 mg - NATURLIG
Plantemineral kapsler er et af de mest reelle og fornuftige calcium- og mineraltilskud på det danske marked, lavet på basis af vegetabilske råstoffer og med et bredt indhold af naturlige, letoptagelige mineraler, bl.a. fosfor, magnesium og jern. Det er videnskabeligt bevist, at blodets calciumindhold kan øges med 15% i løbet af 1 time ved indtagelse af Plantemineral kapsler. Calcium har betydning ikke bare for knogler og tænder, men også for nerver, muskler, kredsløb (blodtryk), fordøjelses- og immunsystemet.
PLUS 52 INSTANT MÆLKEPROTEIN 550 g
For rekonvalescenter, ældre og svagelige børn og voksne med en lille appetit kan det være vanskeligt at få tilstrækkeligt med proteiner gennem den almindelige kost. Plus 52 instant mælkeprotein er let at opløse i vand, mælk eller juice og tilfører kroppen alle vigtige proteinstoffer i en afbalanceret og letoptagelig form. Bør suppleres med Maximum (med jern) eller Bladgrønt (uden jern) multivitamin mineral tabletter. an tåles af laktose-allergikere.
POKKENHOLT (Guáiacum officinále)
Stofskiftemiddel, vand- og sveddrivende, fremmer spytsekretionen; anvendes i mundplejemidler. Anvendelse: Gigt; urinsur gigt.
POLEJMYNTE (Méntha pulégium)
Anvendes ved lever- og galdesygdomme, beroligende; bruges i folkemedicinen som pebermynte (se denne).
POLEJMYNTEOLIE 10/50 ml - LYSERENDE - NATURLIG
Bruges på samme måde som pebermynteolie og holder myrer og fluer væk.
POLLEN BIO AKTIV GRANULAT 225 g - NATURLIG
Bio Pollen er fra naturens side udstyret med en mængde virksomme og letoptagelige næringsstoffer (aminosyrer, vitaminer, mineraler, æteriske olier osv.). Denne ernæringsrigdom er befordrende på stofskiftet og tilfører kroppen energi samt giver en bedre koncentrationsevne. De æteriske olier har en antibiotisk virkning og har en god indflydelse på fordøjelsessystemet (kan bruges ved tarmbetændelse og mavekatar). Stærke Bio Pollen kapsler bruges også ved leverlidelser, høfeber og prostatalidelser.
POLLEN STÆRKE BIO 90 KAPSLER 500 mg - NATURLIG
Bio Pollen er fra naturens side udstyret med en mængde virksomme og letoptagelige næringsstoffer (aminosyrer, vitaminer, mineraler, æteriske olier osv.). Denne ernæringsrigdom er befordrende på stofskiftet og tilfører kroppen energi samt giver en bedre koncentrationsevne. De æteriske olier har en antibiotisk virkning og har en god indflydelse på fordøjelsessystemet (kan bruges ved tarmbetændelse og mavekatar). Stærke Bio Pollen kapsler bruges også ved leverlidelser, høfeber og prostatalidelser.
POMERANS (Cítrus aurántium var. pumila)
Anvendes i marmelade-, likør- og bagværksfremstillingen. Anvendelse: Pomeransskaller (tørrede) og pomeransblade bruges som smagsfaktor, f.eks. ved fremstillingen af bittere.
POPPELSKUD (Pópulus nígra)
Sænker blodurinsyren og fremmer udskillelsen af urinsyre, vand- og sveddrivende. Anvendelse: Ledegigt; urinvejslidelser.
POTENSTRÆ (Liriósma ováta)
Regnes i Brasilien for at være et potensstyrkende middel.
POWER SPORT 84 - MUSCLE OPTIMUM 350 g
Proteintilskud med 84% mælkeprotein (instant), har alle nødvendige aminosyrer til muskelopbygning; anbefales bodybuildere og sportsfolk, der ønsker en hurtig muskeludvikling. Purinfri.
PROGRÆS OLIE 40 KAPSLER 500 mg - NATURLIG
Græskarkerner har været brugt som et traditionelt helsemiddel af bl.a. befolkningen i Steiermark i den sydlige del af Østrig mod urinblærevanskeligheder. Moderne forskning har godtgjort, at Progræs olie kapsler er et virksomt middel mod lidelser i prostata (mandens blærehalskirtel), og at de kan bruges såvel som et forebyggende middel over for blære- og nyrelidelser som et ikke-irritationsfremkaldende vanddrivende middel. En endnu kraftigere virkning opnås, når præparatet anvendes sammen med Ipe Roxo. Fås også som hele kerner.
PROPOLIS BIO 60 KAPSLER 500 mg & DRÅBER 50 ml - NATURLIG
Propolis er et stof, som bierne laver af harpiks, og som bl.a. indeholder flavonoidforbindelser og kirtelstoffer fra bierne. Bio Propolis kapsler har en stærk antibiotisk virkning og anbefales ved følgende lidelser: forkølelse, halsbetændelse, bihulebetændelse, bronkitis, mavesår, underlivsbetændelse, psoriasis og eksem, urinvejsinfektioner og gigtlidelser.
PÆONBLOMST/ROD/BONDEROSE (Paéonia officinális)
Roden mest virksom; krampeløsende; i folkemedicinen brugt mod gigt, astma og kramper.


De viste produkter forhandles af helsekostbranchens specialvareforretninger, Matas materialisterne, Helsekostforretninger og apoteker.

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012