Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 

 ProdukterProdukt liste NR.  A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V Y Z Æ Ø Å

-T-
Helseprodukt: Kort beskrivelse:
TANACIN (FEVER FEW) 90 KAPSLER 300 mg - PHYTONORMSERIEN - NATURLIG
Migræne og regelmæssigt tilbagevendende hovedpine kan ofte forebygges og effektivt bekæmpes med Tanacin kapsler. Dette er videnskabeligt dokumenteret, efter at planten Fever Few i generationer har været anvendt i den engelske folkemedicin mod disse lidelser. Forskerne anbefaler allerede i dag mennesker, der lider af migræne og stærke hoved- og gigtsmerter, at anvende Tanacin kapsler som et forebyggende middel. Præparatets virkning vil normalt vise sig efter ca. 1-3 måneder, men i flere tilfælde må behandlingen fortsætte derudover for at opnå et resultat. Tanacin kapsler er markedets stærkeste.
TAREMEL (Laminária cloustónii)
Meget mineralrig (indeholder bl.a. 0,3-0,45% jod). Må i Danmark ikke anvendes til indtagelse på grund af indholdet af jod.
TAREMEL GROFT 140 g/FINT 160 g - NATURLIG
Strø Taremel på smørrebrød, boller m.m., eller tilsæt det efter ønske i sovs, supper o. lign. Taremel kan berige måltidet med komplekse næringsstoffer, der har væsentlig betydning for den daglige sundhed.
TAYUYA 80 KAPSLER 325 mg - BRASILIANSK SPECIALITET - NATURLIG
Tayuya bruges som en "Nyt Liv" faktor, regulerer stofskiftet og renser blodet. Den lindrer smerter stammende fra ryglidelser, iskias, hovedpine, gigt, reumatisme og epilepsi; også virksom som et almindeligt smertestillende middel.
TERAPI BALSAM 75/500 ml
Til behandling af ømme muskler og reumatiske muskel- og ledsmerter. Salven fremmer blodets gennemstrømning og virker lettere bedøvende på nerverne i huden. Derved får den en afspændende og smertelindrende virkning på såvel akutte som kroniske tilstande.
TERPENTRÆOLIE 10/50 ml - LYSERENDE - NATURLIG
Infektioner i luftvejene, urinvejsbetændelse, fordøjelsesforstyrrelser.
THEA GO’ TABLETTER 280 mg - NATURLIG - naturlægemiddel MT. nr. 6111993
Dette er et urgammelt sundhedsmiddel. Det virker på helt naturlig vis normaliserende på mave- og tarmfunktionerne; det stimulerer stofskiftet, og overflødigt fedt udskilles. Hæmmer tarmgæring og sænker kolesterolspejl. Med den stimulerende virkning på stofskiftet opnås der også en gunstig effekt på opstød og for meget mavesyre. Thea Go’ tabletter er meget anvendt i slankeprogrammer.
THEA GO’ THE 100 g. - NATURLIG - NATURLÆGEMIDDEL MT. NR. 6112193
Dette er et urgammelt sundhedsmiddel. Det virker på helt naturlig vis normaliserende på mave- og tarmfunktionerne; det stimulerer stofskiftet, og overflødigt fedt udskilles. Hæmmer tarmgæring og sænker kolesterolspejl. Med den stimulerende virkning på stofskiftet opnås der også en gunstig effekt på opstød og for meget mavesyre. Godkendt tekst: Afførende, naturlægemiddel til kortvarig brug ved træg mave og forstoppelse. Thea Go' er meget anvendt i slankeprogrammer.
THEA GO’ THEBREVE 20 stk. - NATURLIG - MT.nr. 6112293
Dette er et urgammelt sundhedsmiddel. Det virker på helt naturlig vis normaliserende på mave- og tarmfunktionerne; det stimulerer stofskiftet, og overflødigt fedt udskilles. Hæmmer tarmgæring og sænker kolesterolspejl. Med den stimulerende virkning på stofskiftet opnås der også en gunstig effekt på opstød og for meget mavesyre.
TIDSELOLIE 100 KAPSLER 500 mg - NATURLIG
Tidselolie kapsler har et usædvanligt højt indhold af flerumættede fedtsyrer (vitamin F), nemlig 75-80%, og vitamin E. Flerumættede fedtsyrer er essentielle for blodkredsløbet, idet de nedsætter indholdet af skadeligt kolesterol i blodet og derved modvirker arteriosklerose. Desuden har de - ligesom vitamin E - betydning for en sund hud, derfor bruges Tidselolie kapsler også som en beskyttelsesfaktor mod soleksem, evt. sammen med Plantemineral kapsler eller Dolomit tabletter og Betacaroten kapsler.
TIMIAN, HAVE (Thýmus vulgáris)
Timian har bakteriedræbende, krampeløsende, slimløsende, fordøjelsesfremmende og stimulerende egenskaber; almindeligt krydderi. Anvendelse: Lungelidelser, krampehoste; fordøjelseproblemer, diarré, oppustethed; træthed; herpes.
TIMIAN, VILD (Thýmus serpýllum)
Ikke egnet som krydderi; mavestyrkende, nervestyrkende, aromatisk. Anvendelse: Kighoste; reuma (som urtebad).
TIMIANOLIE 10/50 ml - LYSERENDE - NATURLIG
Lungelidelser, krampehoste, fordøjelsesproblemer, diarré, oppustethed, træthed, herpes
TOMENTOSA BIO-(CAT’S CLAW) 90 KAPSLER 450 mg - PHYTONORMSERIEN - NATURLIG
Immunstyrkende peruansk plante, der kan bruges ved bl.a fordøjelsesproblemer. Har også været omtalt i forbindelse med cancer og HIV.
TORMENTILROD (Potentílla tormentílla)
Adstringerende (sammentrækkende). Anvendelse: Appetitløshed; dysenteri (blodgang) hos børn; smerter i mave og underliv; indre blødninger; for rigelige menstruationer.
TORSKEMUND (Linária vulgáris)
Vanddrivende, afførende.
TRANEBÆR 90 KAPSLER 500 mg - PHYTONORMSERIEN - NATURLIG
Urinvejsinfektioner er en alvorlig plage for mange, især kvinder. Undersøgelser har vist, at tranebær hæmmer udviklingen af bl.a. colibakterier, en hyppig årsag til urinvejsinfektioner. En anden fordel ved Tranebær kapsler er, at de modvirker dårlig urinlugt, fordi dannelsen af ammoniak begrænses. Vigtigt: Indeholder ikke sukker (næring for bakterierne) i modsætning til tranebærsafterne.
TRIM THE, MAURICE MESSÉGUE
Slankethe.
TURLIN COMPLEX 90 KAPSLER - NATURLIG
Et helt nyt naturmiddel i Vesten, idet det er fremstillet af forskellige urter, som hidtil kun har været anvendt i Asien og i Syd- og Mellemamerika. Den særlige sammensætning i Turlin Complex kapsler gør den til en meget stærk immunstyrkende faktor, der sættes ind ved alle former for svækkelses- og belastningssituationer. Planterne har været anvendt i folkemedicinen til cancerbehandling, og moderne forskning har allerede bekræftet tilstedeværelsen af cancerhæmmende substanser. Stærkeste naturlige antioxidant.
TUSINDFRYD (Béllis perénnis)
Sveddrivende; i folkemedicinen mod hudlidelser.
TUSINDGYLDEN (Centaúrium mínus)
Virker fordøjelsesfremmende og appetitvækkende. Anvendelse: Fordøjelsesbesvær; mave/tarm; stofskifteforstyrrelser; udmattelsestilstande efter sygdom; tarmparasitter.
TYTTEBÆRBLADE (Vaccínum vítis-idéa)
Blærelidelser; gigt og reuma.


De viste produkter forhandles af helsekostbranchens specialvareforretninger, Matas materialisterne, Helsekostforretninger og apoteker.

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012