Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 

 ProdukterProdukt liste NR.  A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V Y Z Æ Ø Å

-V-
Helseprodukt: Kort beskrivelse:
VALNØDDE GRØN/SORT 50 ml DRÅBER - NATURLIG
Indeholder substanser, der sammen med Phytonorm Malurt og Phytonorm Nellikeblomst kapsler har stærke parasitdrivende egenskaber.
VALNØDDE GRØN/SORT 90 KAPSLER 500 mg - PHYTONORMSERIEN - NATURLIG
Indeholder substanser, der sammen med Phytonorm Malurt og Phytonorm Nellikeblomst kapsler har stærke parasitdrivende egenskaber.
VALNØDDE OLIE BIO 200/500 ml - NATURLIG
Bio Valnødde Olie er en lækker spiseolie i salater og er sammen med oliven- og mandelolie en af de fineste madolier. Det høje indhold af linol- og linolensyre gør den egnet til personer med kredsløbsbesvær. Det kan nævnes, at rå valnødder har den helt modsatte virkning og frarådes mennesker med for højt blodtryk. Bruges også til fremstilling af cremer og salver.
VALNØDDEBLADE (Júglans régia)
Mave/tarmkatar; hudlidelser, bylder, øjenbetændelse (udvortes); "blodrensningsmiddel" (folkemedicinsk).
VANDFENNIKEL (Phellándrium aquáticum)
Slimløsende, sved- og vanddrivende, beroligende. Anvendelse: Bronkiallidelser; lungebetændelse.
VANDMYNTE (Méntha aquática)
Aromatisk, beroligende. Anvendelse: Mavebesvær; galdedrivende middel.
VANDNAVLE (Hydrocótyle vulgáris)
Vanddrivende.
VANILLESUKKER
VEDBEND/EFEU (Hédera hélix)
Indeholder stoffet hederin, der er hjertevirksomt; beroligende, krampeløsende.
VEJBRED (Plantágo lanceoláta)
Slimløsende, bakteriedræbende, blodstillende. Anvendelse: Lidelser i åndedrætsvejene; urinrørskatar; hudlidelser; sår og brandsår (udvortes). Fås også som urtekapsel. I levnedsmidler tilladt max. pr. dagsdosis: 3 g.
VEJBRED 90 KAPSLER 300 mg - PHYTONORMSERIEN - NATURLIG
Slimløsende, bakteriedræbende, blodstillende. Anvendes ved lidelser i åndedrætsvejene, urinrørskatar, hudlidelser, sår og brandsår (udvortes).
VENUSTORN ÆGTE 50 ml CREME - NATURLIG
Venustorn kaldes også "gigtens fjende nr. 1" og er helsebranchens mest virksomme naturpræparat, når det drejer sig om gigt, reumatisme og ledegigt. Naturlægemiddel mod lettere smerter i ømme led og muskler.
VENUSTORN ÆGTE 90/360 KAPSLER 370 mg - NATURLIG MT. nr. 611893
Venustorn kaldes også "gigtens fjende nr. 1" og er helsebranchens mest virksomme naturpræparat, når det drejer sig om gigt, reumatisme og ledegigt, idet Venustorn er i stand til at fjerne "slagger" og andre urenheder fra kroppen og dens organer. Sådanne urenheder, der stammer fra stimulanser (alkohol, kaffe, the osv.), tilsætningsstoffer i kosten, miljøforurening osv. er årsagen til mange sygdomsproblemer, bl.a. smertefulde reumatiske lidelser, iskias, lever-, galde- og urinvejsproblemer. Naturlægemiddel mod lettere smerter i ømme led og muskler. Udrensende, mave-, galde- og leverstyrkende.
VENUSTORN ÆGTE THE 100 g - NATURLIG
Venustorn kaldes også "gigtens fjende nr. 1" og er helsebranchens mest virksomme naturpræparat, når det drejer sig om gigt, reumatisme og ledegigt, idet Venustorn er i stand til at fjerne "slagger" og andre urenheder fra kroppen og dens organer. Sådanne urenheder, der stammer fra stimulanser (alkohol, kaffe, the osv.), tilsætningsstoffer i kosten, miljøforurening osv. er årsag til mange sygdomsproblemer, bl.a. smertefulde reumatiske lidelser, iskias, lever-, galde- og urinvejs-problemer. Naturlægemiddel mod lettere smerter i ømme led og muskler. Udrensende, mave-, galde- og leverstyrkende.
VERBENAOLIE 10/50 ml - LYSERENDE - NATURLIG
Lever/galdesygdomme, nervøsitet, febertilstande, neuralgier, migræne, sår og blæredannelser i munden (gurglemiddel).
VILD TE TRÆ OLIE 20/50 ml & SALVE 275 ml - NATURLIG
Videnskabelige undersøgelser af det australske te træ (Melaleuca alternifolia) har vist, at disse præparater har et meget stort anvendelsesspektrum: Udvortes sår, bylder, brandbylder, vabler, negleinfektion, fodsvamp, fodsved med dårlig lugt, tånegleinfektion, forstuvninger, sår og infektioner på benene, muskelømhed, uren hud, hoste og øm hals (gurgling), mindre brandsår, solforbrænding, skurv og trøske hos spædbørn, skæl, sår i næsen, munden, tandkødet, dårlige ånde, hvid eller gullig tandbelægning, forkølelsessår på læber og i mundvige, insektstik.
VINDRUEBLADE (Vítis vinífera)
Åreknuder; hæmorider; hudlidelser, blødninger, dysenteri (i folkemedicinen).
VINDSTYRKE 12 TONIKUM 50/250 ml - NATURLIG
Et særligt alsidigt energitilskud, der påvirker centralnervesystemet, kredsløbet og i det hele taget styrker og stimulerer muskler og intellekt. Uskadeligt og ikke-vanedannende. Prisgunstigt, når man betragter koncentrationen af droger.
VINTERGRØN (Pýrola rotundifólia)
I folkemedicinen et vanddrivende middel, mod epilepsi og diarré; sårmiddel.
VINTERGRØNOLIE 10/50 ml - LYSERENDE - NATURLIG
For højt blodtryk, for meget sukker i blodet, pandehulebetændelse, blærebetændelse, lungebetændelse, kræft, influenza, sår, bylder og fistler.
VÍRAK (Boswéllia serráta)
Planten indeholder en aromatisk gummiharpiks (vírak), der bl.a. anvendes som røgelse i katolske kirker; i Indien bestanddel i sårsalver, mod svulster.


De viste produkter forhandles af helsekostbranchens specialvareforretninger, Matas materialisterne, Helsekostforretninger og apoteker.

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012