Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne

SPORMINERALER, BIO ELEKTRISKE 100 TABLETTER - NATURLIG

Ingredienser
Alfalfa (lucernefrø), tang (kelp), højkoncentreret afsaltet ørkensøvand (99,5% af natrium er fjernet) fra Utah’s Great Salt Lake, tablethjælpestoffer (calciumcarbonat, magnesiumstearat, stearinsyre). Ikke tilsat: sukker, stivelse, gær, laktose eller farvestoffer.
Anvendelse
Almindeligt havvand har næsten samme sammensætning som menneskets blod. Bio Elektriske Spormineraler er fremstillet af renset, bakteriefrit og stærkt koncentreret havvand fra den Store Saltsø i staten Utah, USA. Vandet har samme optimale sammensætning af letoptagelige, biotilgængelige (biotilgængelig = optages direkte) mineraler som havvand, men i en så høj koncentration, at dråberne er i stand til at lede en elektrisk strøm (heraf navnet "Bio Elektriske Spormineraler"); især indeholder præparatet store mængder af de såkaldte elektrolytter, dvs. mineraler, der er nødvendige for at lede den elektriske strøm i kroppen (især natrium, kalium og calcium). Vi mister elektrolytter, bl.a. når vi sveder (varme, fysisk arbejde, sport), og dermed mister vi energi. Præparatet er derfor ikke blot et almindeligt spormineraltilskud, men desuden meget velegnet til at erstatte elektrolyttab i forbindelse med sport osv. Indeholder sammen med alfalfa og kelp alle de godt 60 biotilgængelige spormineraler, som man i dag véd er nødvendige for den menneskelige organisme.
Anbefalet dosis
2-6 tabletter daglig i forbindelse med måltiderne. Dosis kan sættes op til 9 tabletter ved særligt behov.
Øvrig info.
Sælges også i Sverige.
Pakning
Dåse m. 100 tabletter.

De viste produkter forhandles af helsekostbranchens specialvareforretninger, Matas materialisterne, Helsekostforretninger og apoteker.

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012