Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne

BLADGRØNT MULTIVITAMIN MINERAL 60/130 SLOW-RELEASE TABLETTER (DEPOTTABLETTER) MED KLOROFYL - DELVIS NATURLIG

Ingredienser
Stabilisator (mikr. cellulose), overfladebehandlingsmiddel (magnesiumstearat), antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid), ingefær, aloe vera juice, spirulina, chlorella, barley (tørrede grønne bygplanter), brændenælde plv.farvestof (klorofylkobberkompleks).
Anvendelse
Vitaminernes vigtige rolle i organismen er at danne komplekse kemiske forbindelser, som udøver den enzym-aktivitet, der er nødvendig for fødens omdannelse til energi og vævsopbygning. Vitaminerne samvirker med mineralerne, som er væsentlige faktorer i den menneskelige ernæring; disse indgår i opbygningen af knogler, tænder, væv, muskler, blod og nerver; de fungerer som katalysatorer for mange biologiske processer i organismen og er vigtige for fremstillingen af hormoner.Bladgrønt multivitamin mineral tabletter med klorofyl regnes for et af helsebranchens mest effektive og dækkende vitamin- og mineralpræparater, der i et afbalanceret forhold tilfører organismen alle de vitaminer og mineraler, der vides at være essentielle for menneskelig ernæring (dog ikke jern, der til gengæld findes i Maximum).
Anbefalet dosis
1 tablet daglig i forbindelse med måltid. Dagsdosis af præparatet bør ikke overskrides
Øvrig info.
NY FORMEL TIL VEGETARER & VEGANERE Se også: Maximum og Bamse vitamin/mineral tabletter. Sælges også i Sverige.
Pakning
Dåse m. 60/130 tabletter (økonomi størrelse).

De viste produkter forhandles af helsekostbranchens specialvareforretninger, Matas materialisterne, Helsekostforretninger og apoteker.

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012