Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne

SPORMINERALER, BIO ELEKTRISKE DRÅBER 100 ml - NATURLIG

Ingredienser
Afsaltet højkoncentreret ørkensøhavvand (99,5% af natrium er fjernet) fra Utah’s Great Salt Lake med et naturligt indhold af værdifulde spormineraler. Dette giver dråberne en høj bio-elektrisk ledningsevne.
Anvendelse
Almindeligt havvand har næsten samme mineralsammensætning som menneskets blod. Bio Elektriske Spormineraler dråber og tabletter er fremstillet af renset, bakteriefrit og stærkt koncentreret havvand fra den Store Salt Sø i staten Utah, USA. Vandet her har samme optimale sammensætning af letoptagelige, biotilgængelige (biotilgængelig = optages direkte) mineraler som havvand, men i så høj en koncentration, at dråberne er i stand til at lede en elektrisk strøm (heraf navnet "Bio Elektriske Spormineraler"); især indeholder præparatet store mængder af de såkaldte elektrolytter, dvs. mineraler, der er nødvendige for at lede den elektriske strøm i kroppen (især natrium, kalium og calcium). Vi mister elektrolytter, bl.a. når vi sveder (varme, fysisk arbejde, sport), og dermed mister vi energi. Præparatet er derfor ikke blot et almindeligt spormineraltilskud, men desuden meget velegnet til at erstatte elektrolyttab i forbindelse med sport osv. Indeholder sammen med alfalfa og kelp alle de godt 60 biotilgængelige spormineraler, som man i dag véd er nødvendige for den menneskelige organisme.
Anbefalet dosis
½ tsk. daglig.
Øvrig info.
Sælges også i Sverige.
Pakning
Flaske m. 100 ml dråber.

De viste produkter forhandles af helsekostbranchens specialvareforretninger, Matas materialisterne, Helsekostforretninger og apoteker.

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012