Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 

Send denne side til en som det kan gavne  Velkommen

Tryptofan booster din hjerne

Med alderen følger ofte et bredt spektrum af humørproblemer, f.eks. irritabilitet, stress og angst. Disse symptomer - og de mere alvorlige som f.eks. søvnproblemer, depression, aggressiv adfærd, nedsat motivation og selvmordstanker - kan alle sættes i forbindelse med, at hjernens indhold af signalstoffet serotonin, som også kaldes "lykkehormonet", falder med alderen
Læs mere...


  

Er dine led ømme og stive – så find hjælp i naturen!

Ingefær kapsler er et naturmiddel udviklet til dig, der ønsker at slippe af med ømme og stive led, så du kan leve et aktivt og rørigt liv uden gener fra leddene. Opdaget af forskere på universitetet i Odense Ingefærs gode virkning på leddene blev oprindeligt opdaget af forskere på Odense Universitet, der efterfølgende lavede flere studier, som beviste den gode effekt på leddene. Det er den viden, der i dag kan komme de mange danskere med ledproblemer til gode.
Læs mere...


Læs om tre plantedroger, der har en FORBAVSENDE STÆRK VIRKNING på et svækket immunforsvar:

Kinesisk Malurt - Ipe Roxo - ActiVin1
Læs mere...


  

ArgininMax til et sundt hjerte og et bedre sexliv

L-arginin eller bare arginin er en aminosyre, der er til stede i proteinerne i alle livsformer. Den findes i mange levnedsmidler, især i sojaprotein og andre planteproteiner, der er rigere på arginin end animalske produkter, som til gengæld indeholder mere lysin. Arginin er en semi-essentiel aminosyre, hvilket vil sige, at kroppen under normale omstændigheder selv er i stand til at danne tilstrækkelige mængder for at opfylde sine fysiologiske behov. Men i tilfælde som f. eks. stress, traumer (også efter operation), blodforgiftning og brandsår producerer den ikke arginin nok.
Læs mere...


BREAKING HEALTH NEWS: Alfa-lipon til behandling af diabetes og diabetisk neuropati

Alfa-liponsyre er et meget spændende stof, der for det første virker som en kraftig biologisk antioxidant og samarbejder effektivt med andre antioxidanter som C- og E-vitamin, glutation og co-enzym Q10. For det andet er Alfa-liponsyre vital i kroppens energiproduktion, idet den indgår i stofskifteprocesserne i mitokondrierne, populært kaldet "cellernes kraftværker".
Læs mere...


  

CellSikker - bredspektret kosttilskud med mange byggeklodser til din sundhed

En række planter indeholder velduftende såkaldte phytonæringsstoffer, der virker som antioxidanter, som bekæmper de cellenedbrydende frie radikaler. Mange af disse phytonæringsstoffer har vist sig at være mere effektive end de antioxiderende vitaminer og er indeholdt i CellSikker, der også har en bakteriedræbende virkning.
Læs mere...


BREAKING HEALTH NEWS: K2-VITAMIN

Man fik i første omgang øjnene op for K-vitamin i forbindelse med dets rolle i blodets koaguleringssystem. Åbenlys mangel på K-vitamin giver alvorlige blødersygdomme. Men i de senere år er der kommet videnskabelige beviser for, at K-vitamin (ligesom D- og E-vitamin) har en lang række andre essentielle funktioner, som er mindre åbenlyse, men ikke mindre alvorlige.
Læs mere...


  

BREAKING HEALTH NEWS: ORAC-MAX 21

Et kosttilskud der daglig giver dig mest af det hele i frugt og grønt. En ernærings-kostforsikring i farver, næringsstoffer og antioxidanter, der beskytter kroppens celler mod nedbrydning. ORAC-MAX 21 kapsler indeholder ekstrakt af 21 forskellige frugter og grønsager samt grøn the med 40% naturlige antocyanidiner, flavonoider og polyphenol-antioxidanter, der gavner sundheden.
Læs mere...


BREAKING HEALTH NEWS: Antarktisk Krill olie kapsler

Antarktisk Krill olie med omega-3 fedtsyren docosahexaen-syre (DHA) har vist sig at have en positiv indvirkning på risikofaktorer for kredsløbssygdomme. Derfor satte forskere ved Department of Human Biology and Nutritional Science ved University of Guelph i Guelph, Ontario, Canada, sig for at undersøge syrens virkning på hjertet hos kvinder, der havde overstået overgangsalderen - med eller uden hormonbehandling. Forsøgsresultaterne, der blev offentliggjort i American Journal of Clinical Nutrition, maj 2004, viste, at DHA-tilskuddet havde en positiv indflydelse på udvalgte risikofaktorer for kredsløbssygdom.
Læs mere...


  

BREAKING HEALTH NEWS: D-vitamin afgørende for immunforsvaret

D-vitamin beskytter mod kræft og knogleskørhed. Nu viser ny forskning, at D-vitaminet også er helt afgørende, når kroppen skal aktivere immunforsvaret. Det er en forskningsgruppe under ledelse af professor Carsten Geisler fra Københavns Universitet, der står bag den banebrydende opdagelse. Forskerne har længe vidst, at D-vitaminet spiller en stor rolle i f.eks. bekæmpelse af bakterier. ”Men det er helt nyt, at vitamin-D er afgørende, når de såkaldte T-celler skal aktiveres for at bekæmpe farlige infektioner i kroppen”, siger Carsten Geisler. D-vitaminet dannes også i kroppen af påvirkning fra sollys. Derfor mangler mange, især ældre mennesker, D-vitamin om vinteren på de nordlige breddegrader. Marts 2010.
Læs mere...


Nyhed: Mavens Ven nr. 2

Mavens Ven Nr. 2 – nyt mavemiddel overgår de gængse mavemidler i effektivitet og sikkerhed! NYHED: Forstoppelse og træg fordøjelse? Så er hjælpen endelig kommet! Flere og flere mennesker lider i vore dage af træg mave og vanskelig fordøjelse, et forhold der ofte er ledsaget af utilpashed, træthed, manglende virkelyst og et generelt ringere velbefindende. Ofte er unødvendige vægtproblemer forbundet med denne tilstand. Årsagerne kan være mange: En for fiberfattig, raffineret kost For lav væskeindtagelse Mangel på motion og fysisk aktivitet Længere tids sygeleje og rekonvalescens Graviditet Stress, nervøse spændinger, følelsesmæssig ubalance Brug af forskellige medikamenter, f.eks. blodtrykssænkende og vanddrivende midler Nedsat lever- og galdefunktion Langtidsbrug af syntetiske afføringsmidler
Læs mere...


  

Nyhed: Hibiscus kapsler

Indtagelse af hibiscus kan sænke blodtrykket hos voksne, der endnu ikke har forhøjet blodtryk eller et let forhøjet blodtryk, viser nye forskningsresultater fra American Heart Association (AHA). De, der havde det højeste systoliske blodtryk ved forsøgets start (129 og derover), reagerede bedst på indtagelsen af hibiscus. På AHA's årlige konference i New Orleans fremlagde AHA's ernæringsforsker Diane McKay resultaterne fra Antioxidants Research Laboratory ved Jean Mayer USDA Human Nutrition Research Center on Aging ved Tufts University i Boston.
Læs mere...


Nyhed: Citral Lemongræs kapsler

Israelsk forskning giver nyt håb for kræftpatienter. Det er lykkedes forskerne ved Ben Gurion-Universitetet i Negev, Beer Sheva, at påvise, at en særlig plantesubstans er i stand til at dræbe kræftceller uden at skade de raske celler. Den opsigtsvækkende opdagelse er gjort med planten citral-lemongræs, på latin Cymbopogon citratus.
Læs mere...


  

CarniMax til sportsfolk og alle der har brug for mere energi!

Carnitin-forskningen har givet opsigtsvækkende resultater: De, der tager carnitin taber sig 11 gange hurtigere end dem, der kun følger et kost- og træningsprogram (Acta Nurtimenta Sinica, 1997; 19(2): 146-51).
Læs mere...


Hyben lindrer gigt, giver energi og bedre søvn

Klinisk afprøvning af hybenpulver bekræfter tidligere afprøvninger, der har påvist en virkning mod slidgigt. Hybenpulver, givet i en bestemt dosering, har en gavnlig effekt på slidgigt, viser en dansk undersøgelse
Læs mere...


  

Bio Insu Complex til diabetikere:

Forskningen i cinnamon-barks anvendelsesmuligheder begyndte for få år siden med laboratorieforsøg, som tydede på, at dette meget anvendte krydderi indeholdt bioaktive stoffer, som har en insulin-lignende indvirkning på kroppen og reducerer det dårlige kolesterol.
Læs mere...


 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012