Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Perfect Balance - en meget, meget, meget sund blanding!

Danmarks første økologiske kosttilskud olieblanding!
Nogle bremser på optimal livskvalitet, der i videnskabelige undersøgelser sættes i forbindelse med mangel på omega-3 fedtsyrer:
 
Adfærdsforstyrrelser, akne, mave-tarmforstyrrelser, træthed, underernæring, broch-perfecthukommelsestab (Kilde: Medline Medical Database, L. J. Stevens et al.: Physiology and Behaviour, 1996).

Fedtsyrer - livsvigtige næringsstoffer!
Fedtsyrer er nogle af de vigtigste byggesten i vores ernæring. Det er derfor helt forkert at tro, at man kan undvære fedt! Mange fedtsyrer er livsnødvendige, fordi kroppen ikke selv kan producere dem. Selv om der i dag findes et stort udvalg af fedtfattige produkter på markedet, er der dog ikke tvivl om, at de fleste af os får fedt nok. Spørgsmålet er bare, om vi får de rigtige fedtsyrer. Det er nemlig langt fra sikkert! Når det gælder fedt, er kvalitet langt vigtigere end kvantitet. Vi kan nøjes med relativt små mængder, såfremt fedtsyresammensætningen er den rigtige

Læs mere i brochuren!

En ny olieblanding - et nyt koncept
Ernæringseksperter er enige om, at vegetabilske fedtstoffer er sundere end animalske. Men hvilken olie skal jeg vælge? Det kan være svært at afgøre, for de enkelte vegetabilske olier har alle nogle stærke og nogle svage sider. Det fik hollandske og amerikanske ernæringseksperter til at sætte sig sammen for at udvikle en olie, som kunne tilfredsstille alle de behov, vores organisme har for fedtsyrer. Resultatet er Perfect Balance, et navn der signalerer, at denne olie indeholder alle nødvendige fedtsyrer i et fysiologisk velafbalanceret og gennemtænkt forhold! Simpelthen det bedste af det bedste!

Perfect Balance - vurderet som Danmarks bedste olie-kosttilskud
- introduceres nu i Danmark af Natur-Drogeriet A/S, der har indgået et samarbejde med producenterne witsenburg natural products, Holland og Omega Nutrition, Canada/USA. Perfect Balance tilfredsstiller ikke bare de ernæringsmæssige krav, man kan stille til en perfekt sund olie, den er også velsmagende og fremstillet i en skånsom proces med den mest moderne teknik!

Perfect Balance med mange økologiske olier

Perfect Balance indeholder OMEGA-3 (f.eks. alfa-linolensyre), OMEGA-6 (f.eks. linolsyre, arachidonsyre) og OMEGA-9 (f.eks. oliesyre) fedtsyrer i det optimale forhold. Undersøgelser viser, at den typiske vestlige kost indeholder for få omega-3-fedtsyrer. 

Alle ingredienser er uraffinerede, koldpressede, og hvor det er muligt, af økologisk kvalitet. Perfect Balance er øko-certificeret af Skal, en uafhængig international organisation, der kontrollerer og certificerer økologiske og andre vedvarende produktionsmetoder og produkter (www.skal.com).

art-perfectForholdet mellem OMEGA-3 og OMEGA-6 fedtsyrer er afgørende for egenskaberne i denne olieblanding og er gjort så optimalt som muligt, nemlig 2:1. Da der er tale om et naturprodukt, kan dette forhold i nogen grad variere, f.eks. som følge af forskellige høstresultater. Perfect Balance er Danmarks første komplekse oliekosttilskud i uraffineret, koldpresset kvalitet til en positiv forbrugerpris, ingen har gjort bedre!

Hvad gør Perfect Balance så meget bedre end andre lignende olier?

 

Perfect Balance

Andre lignende olier

Boragoolie

ja

nej

Græskarkerneolie

ja

nej

Rosmarinekstrakt

ja

nej

Øko-kontrolleret

ja

nej

GLA-indhold pr. 15 ml

30,0 mg

under 15,0 mg

Drypfri hældeindsats

ja

nej

De vitale fedtstoffer og deres (gennemsnitlige) fedtsyresammensætning i Perfect Balance:

Olie 

OMEGA-3

OMEGA-6

OMEGA-9

Total

40%

20%

20%

Hørfrøolie*

54%

16%

21%

Solsikkeolie*

0,3%

71%

16%

Sesamolie*

0,5%

45%

39%

Kokosolie*

0,1%

2%

7%

Græskarkerneolie*

0,2%

55%

25%

Kæmpenatlysolie

0,4%

75%

7%

Riskimolie

2%

34%

40%

Boragoolie*

-

39%

18%

Havrekimolie

2%

40%

43%

Alle ingredienser mærket med * er af kontrolleret økologisk kvalitet. 
Kilde: www.wnp.nl.

Udover dette indeholder Perfect Balance naturligt vitamin E og rosmarinekstrakt, der fungerer som antioxidanter og sikrer en lang holdbarhed. Lecithinet i blandingen har forskellige funktioner. Det sørger blandt andet for, at fedtstofferne kan optages og udnyttes optimalt af kroppen. Det er byggemateriale for sunde cellemembraner og bruges direkte af cellerne som en energikilde uden at virke fedende. Lecithinet har en emulgerende (bindende) virkning, og man opnår en bedre transport af fedtstofferne. En konsekvens heraf er, at de lettere kan nedbrydes. Lecithinet er udvundet af ikke génmanipuleret soja, der i sig selv indeholder små mængder OMEGA-3 og OMEGA-6 fedtsyrer.

Der sker løbende en produktudvikling i helsebranchen, og en gennemgang af markedet for komplekse kosttilskudsolier viser, at forbrugerne opnår den bedste, bredeste og billigste dækning af de vigtige fedtsyrer, som kroppen ikke selv kan danne, med økologisk "Perfect Balance", der findes i flaske med 250 & 500 ml, og i dåse med 90 kapsler.

Health News 2001

 

 

Forrige sideGå til toppen af siden
Powered by SiteManager © 2002-2012