Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

MAXIMUM - det bedste vitamin- og mineraltilskud med garanti!

MAXIMUM giver en større dækning af vitaminer og mineraler end almindelige vitaminpiller - tilmed indeholder MAXIMUM en række vigtige droger, således at MAXIMUM betragtes som Danmarks bedste kombinerede multivitamin- mineralpræparat

art-bjergmaxMAXIMUM er et fantastisk koncentreret kosttilskud, der betragtes som den bedste kostforsikring i medicinal- og helsebranchen. Præparatet er sammensat af naturligt virkende plantesubstanser og vigtige naturidentiske næringsstoffer. Selv om virkningen undertiden er overrumplende for den, som første gang prøver MAXIMUM, er der altså ikke tale om et risikoprodukt med uønskede bivirkninger og fare for vanedannelse. Der er tvætimod tale om et supersundt og vitaliserende præparat.

Større ernæringskompleksitet
MAXIMUM indeholder et væld næringsstoffer i form af livsvigtige vitaminer, mineraler og phyto- eller plantenæringsstoffer, men er langt fra bare et almindeligt vitamin/mineralpræparat - det distancerer simpelthen alle de traditionelle vitaminpiller, du har kendt indtil nu.

Det er der flere grunde til:

MAXIMUM har flere vitaminer og mineraler end gængse kosttilskud - 13 vitaminer og 12 mineraler for at være eksakt (et godt råd: næste gang du kommer ind i din helsekost- eller materialistforretning, så giv dig tid til at sammenligne ingredienslisten på MAXIMUM med de konkurrerende produkters!)

Men det er ikke "bare" denne koncentration af vitaminer og mineraler, langt de fleste i øvrigt i de anbefalede doser, der gør MAXIMUM til noget specielt, det er også indholdet af biologisk værdifulde plantedroger (phytonæringsstoffer). Og her er der tale om en utrolig mængde virksomme, naturligt aktiverende droger: Ginseng G 1000 - testet som Danmarks bedste, Guarana, ingefær, aloe vera, Unik Spirulina, Bio Chlorella, grøn byg (green barley) og frisk Gelé Royale!

Et MAXIMUM af energistoffer altså!

Endelig er MAXIMUM usædvanlig ved, at det indeholder mavestyrkende droger som aloe vera og ingefær. Det er vigtigt for mange, der har svært ved at tåle den koncentration af næringsstoffer, som findes i multivitamin/mineral præparater. Takket være disse droger tåles MAXIMUM af næsten alle.

Mere energi og veloplagthed
Ingredienserne i MAXIMUM er velafprøvede, højaktive, naturlige droger og næringssubstanser, der fremmer det daglige velbefindende. Resultatet er sikkert: du får mere energi, føler dig mere veloplagt og kan overkomme mere - vigtigt for dig, der har en aktiv livsstil og ikke vil være træt på jobbet eller sammen med venner og familie.

MAXIMUM giver dig også det maximale i den forstand, at flere kosttilskud kan undværes - her får du enormt meget på én gang.

Vigtigt: I en helt ny kinesisk undersøgelse af 3.318 kvinder og mænd delte man disse tilfældigt op i to grupper. Den ene gruppe fik et multivitamin/mineral præparat, den anden placebo ("snydemedicin"). Resultatet viste en længere og øget livskvalitet i vitamingruppen end i placebogruppen. Dette er i sig selv interessant, men det er også værd at bemærke, at man her ikke undersøgte virkningen af ét enkelt stof, sådan som man plejer, men netop af et multipræparat. Det er derfor også en bekræftelse på, at vitaminer og mineraler virker sammen (synergistisk), og at det er på sin plads at være kritisk over for kliniske undersøgelser, hvor man kun undersøger ét enkelt vitamin eller mineral ad gangen. 

Det viser sig igen og igen, at der er god grund til at vælge MAXIMUM, der garanterer den højeste kompleksitet af næringsstoffer.

Spørg efter MAXIMUM på apoteket, hos materialisten eller i helsekostforretningen - kun det bedste betaler sig, når det drejer sig om sundheden!

Læs også:
Maximum - Danmarks bedste kostforsikring!
MAXIMUM i to nye formler
Maximum - Danmarks populære vitaminpille gav eksperter og presse røde ører
Maximum - Danmarks bedste kostforsikring i alt slags vejr
Multivitaminer holder på næringsstofferne hos ældre
Maximum - vigtige nye stoffer
Maximum multivitamin/mineraler – når det skal være bedst!
Multivitaminer giver et sundt kredsløb, siger forskerne

Kilde: American Journal of Epidemiology, 1996; 143 (7); 658-64.

Health News  2000