Artikler: 6997  * Produkter: 677   Kurguider: 246    ·  Home  ·  Sitemap  ·  Links     
   
    FORSIDE  |  HELSE NYT  |  GENVEJ TIL LIVET  |  GENVEJ TIL SYGDOM  |  GUIDER  |  BASISBLADE  |  PRODUKTER  |  KURGUIDEN  |  OPSKRIFTER  

Søg på HELSENYT

Søg artikler
Søg i produkter
 
Send denne side til en som det kan gavne Udskriv siden

Psoriasis og mælkesyre

art-brotDenne hårdnakkede hudlidelse anses for at være arvelig, skønt også forskellige andre forhold kan spille ind. Man har tænkt på hormonale faktorer, da flere mænd end kvinder angribes af den. Man har ligeledes haft overdreven nydelse af kød og fedt i søgelyset, fordi det hovedsagelig er overvægtige personer, der lider af psoriasis. Men man er ikke nået til nye erkendelser hermed.

Der findes utallige midler imod psoriasis, der imidlertid alle kun er af forbigående virkning. De bedste resultater er opnået med en radikal forandring af livsførelsen. Det kunne man også iagttage under krigen. Men en tilbagevenden til de vante forhold vil efter kort tids forløb igen få udslettet til at bryde frem.

Men nu meldes der ifølge WELTWOCHE, Zürich, fra en farmakologisk klinik i Brno i Tjekkoslovakiet, at man har opnået gode resultater ved at give patienter, der lider af psoriasis, mælkesyreholdige retter ved siden af deres daglige kost. Efter nogle ugers forløb svinder udslettet ind, og efter ca. 3 måneder er det helt væk. Men undlader man at sørge for det daglige tilskud af mælkesyre, vil udslettet vende tilbage.

Der er to komponenter i mælkesyren, men det er kun den ene, den såkaldte syre, der synes at være virksom over for psoriasis, og den findes ikke i tilstrækkelig mængde i de kemiske mælkesyrepræparater. Det er derfor bedst at få mælkesyren i naturlig form: i yoghurt, surmælk, surkål, syltede agurker, valle. Hele kuren er altså så enkel, som den kan være: daglig at spise en skål frisk tykmælk, frisk yoghurt, lidt surkål eller bruge en vegetabilske mælkesyredrik med 10 forskellige, sunde mælkesyrebakterier (købes hos matas og i helsekostforretninger).

PS.: Læs også om naturlig behandling af eksem og psoriasis, en viden der er blevet undertrykt, fordi der ikke kan tjenes mange penge på den:

Psoriasis - en sygdom med mange ansigter
Natur-Helbredelse I
Natur-Helbredelse II
Natur-Helbredelse III
Rygning og psoriasis
Psoriasis og D-vitamin
Boragoolie: eliksir mod eksem og psoriasis
Rygere har større risiko for at få psoriasis
Psoriasis-fakta
Lecithin og forskellige sygdomme
Ipe Roxo mod psoriasis
Psoriasis, stress-reduktion og lysterapi
Brottrunk til behandling af psoriasis
Naturmidler mod psoriasis
Psoriasisen forsvandt
Psoriasis - større livskvalitet med Brottrunk

Health News 2000